|
Post by Daniel Grafdner on Jun 28, 2010 17:34:08 GMT 3
Daniel muigas endamisi . ''Sellejaoks on telefonid .'' Sõnas ta kiirelt, kui tundiski kuidas ta endaoma taskus surisema hakkas . Noormehe silmad olid liikunud telefonile, kui ta selle taskust välja võttis, ning selle seejärel sinna tagasi surus . Telefon vibreeris edasi . ''Aga nüüd tahan ma külma õlut .'' Lausus ta pigem endale, kui kellegile teisele . ''Ma loodan ainult, et nad juba meie pulmi korraldama ei hakka .''
Sõnas ta siis Marlale, ning suunas ka oma silmad neidisele, kui teda nüüd vaatama jäi . Marla oli endiselt samailus ja sama ahvatlev, kui ta oli seda varem alati noormehe jaoks olnud .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 28, 2010 18:29:14 GMT 3
Marla noogutas, ta teadis ju aga ta oli kartnud. "Jah aga ma ei julgenud sulle hellata, ma ei tea isegi..mida ma arvasin.." See oli ebameeldiv teema, sest nüüd oli ju kõik korras. Tüdruk hakkas naerma, kui Dan pulmi mainis. Marla ei oleks nii pea veel nendeks valmis, kõigepealt pidid nad harjuma sellega, et on nüüd suhtes. Dan ei vastanud enda kõnele, kuid Marla ei pööranud sellele hetkel tähelepanu. "Lähme sisse, külmikus seda jagub," lisas tüdruk ja võttis Dani enda käevangu, hakates majja tagasi sammuma.
Viimaks olid nad köögis ja tüdruk otsis külmikust õllet.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 28, 2010 19:15:54 GMT 3
Daniel naeratas endamisi, sellepeale . Telefon lõpetas surisemise, ning nad sammusid tuppa . Noormehel ees õnnis naeratus haaras ta kapist omale ühe külma baltika, ning avas selle kiirelt . Just tema pärast oli seal külmikus alati paar baltika 0'i . Nooruk jõi neid siis, kui ta roolis oli, või kui ta lihtsalt õlle maitset vajas . End lauataha istuma sättinud suunas ta silmad Marlale .
''Millal Andie sealt tagasi tuleb kuhu ta läks ?'' Uuris ta seejärel, ning kortsutas kergelt kulmi .''Selles suhtes, et talle tuleks ka see asi, nüüd selgeks teha .'' Lausus ta vaikselt, ning rüüpas sõõmu purgist, mis ta käte vahel nüüdseks juba lahtiselt oli .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 28, 2010 23:28:51 GMT 3
Marla oli kogu selle segaduse käigus Andie üldse ära unustanud aga ta teadis, et sõbranna tuleb kahe nädala pärast tagasi. "Kahe nädala pärast," vastas ta siis Danile ja valas endale klaasi mahla, võttes siis laua nurga peal istet. Ta vaatas enda parima sõbra ja armastatu poole, kellega nad nüüd paar olid ja see oli super tunne. Tunda, et sa kuulud kellegiga kokku. "Jah..tuleb küll..," lisas tüdruk siis, "kuigi..ma kardan seda, kuidas ta reageerida võib." Marla ei hakanud igaks juhuks Brianit mainima, tal oli juba plaan, kuidas enda sekspartnerile selgeks teha, et nad ei saa enam kunagi kohtuda ja Marla ei tahtnudki enam, tal ei olnud selleks vajadust. Nüüd oli tal Dan ja ainult tema.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 28, 2010 23:45:28 GMT 3
Daniel naeratas õrnalt, kui uue sõõmu purgist rüüpas . Seejärel silmad neidisele viinud kortsus ta kulm kergelt . Kaks nädalat on piisavalt pikk aeg, et midagi tarka välja mõelda . ''Ehk võtan ma selle endapeale ? Või arvad, et sul on kergem ?'' Küsis ta seejärel, ning jäi Marlat vaatama, peale seda kui purgist uue sõõmu rüübanud oli, ning pudeli kerge kolksatusega lauale asetanud .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 29, 2010 1:08:53 GMT 3
"Ma ei tea," vastas Marla ausalt. "Kui ma talle seda ütlen on meie sõprus arvatavasti läbi, sest ta oli sinu nn. tüdruk ja seda üsna avalikult ja mina sinu armuke. Ta hakkab mind vihkama." Marla ohkas, vaadates poisile otsa. "Ja kui sina räägid, hakab ta arvatavasti sind vihkama ja peab ming argpüksiks, kes ei julge rääkida.." Kõik see asi oli nii vastikult välja kujunenud.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 29, 2010 12:30:45 GMT 3
Daniel rüüpas vahepeal lonkse oma purgist, ning silmitses hoolikalt Marlat . ''Siis, peaksime me seda koos tegema ?'' Leidis ta kiirelt vastuse sellele kõigele . Jah, aga kes peaks rääkima ja seda kõike endapeale võtma ? Daniel oli selleks suuteline küll, aga iseasi, kas ta seda ka nõus tegema oli .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 29, 2010 14:07:27 GMT 3
Marla noogutas, ta oli sellega nõus. "Me võime talle seletada..koos..läbisegi ja asja võimalikult tavaliseks teha, nagu see olekski kõik nii pidanud minema," ütles tüdruk ja rüüpas mahla, ikka Danile tõsiselt otsa vaadates.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 29, 2010 14:26:54 GMT 3
Daniel noogutas kindlameelselt . ''Nii on ilmselt kõigeparem jah .'' Sõnas ta kiirelt, ning viis silmad kellale . Seejärel uue sõõmu oma purgist rüübanud haigutas ta kiirelt, ning jäi naeratades Marlat oma silmadega mõõtma . ''Meil on aega veel .'' Lausus ta neidist altkulmu vaadates . Ta naeratus oli omamoodi kavalust täis .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 29, 2010 19:17:55 GMT 3
Marla libistas ennast laualt maha ja asetas klaasi kraanikaussi, seejärel läks ta Dani seljataha ja asetas enda käed talle kaela, pannes huuled tema kaela juurde. "Arvad jah?!," ütles ta siis meelalt ja libistas huultega üle poisi kaela. See oli täiesti hulluks ajav, kuidas iga Dani keharakk tüdrukut hulluks ajas. Nüüd ta teadis, mida tähendab tõeline kirg ja armastus. Mitte kellegiga ei olnud ta varem nii tundnud, isegi siis, kui oli arvanud, et on.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 29, 2010 19:28:46 GMT 3
Daniel jälgis Marla liikumist kraanikausi juurde, ning sealt endast mööda . Tundes ta huuli enda kaela lähedal tekkisid noormehe kehale külmavärinad . ''Tundub nii .'' Sõnas ta vastuseks, kui oma pea tahapoole lasi, ning sealt neidist vaatlema jäi . Oma kätega oli ta Marla kätest haaranud, ning hoidis neid nüüd kindlalt paigal . Noormehe silmad liikusid Marla näolt allapoole, jäädes ta rindu mõõtma .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 29, 2010 23:45:41 GMT 3
Marla naeratas Danile, kui talle ülevalt otsa vaatas. Poisi silmad olid nii lummavad. Tüdruk ei osanud midagi öelda ja lihtsalt vahtis Danile otsa, endal muie suul.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 30, 2010 0:17:41 GMT 3
Noormees pigistas kergelt neidise käsi, ning limpsas keelega üle oma huulte, kui silmadega justkui neidise rindu sõi . Jah - tal ei saanudki kunagi nendest isu täis . Ta oli ikkagi Daniel, ja temapuhul oli kõik vabandatav sellega . Kiirelt Marlale silma teinud võttis ta hammastega vaikselt neiu vasakust rinnast kinni .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 30, 2010 0:22:50 GMT 3
Marla naeratas, tal ei olnud midagi selle vastu. See oli ikkagi Daniel ja temal oli kõik lubatud, kui see oleks keegi teine olnud, oleks Marla arvatavasti eemale tõmbunud ja teema kohe kuskile mujale viinud. "Maitsev?," päris ta lõbusalt, kui poisile poole vaatas.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 30, 2010 0:27:30 GMT 3
''Ojaa. '' Lausus ta kuidagi, kui käed ümber Marla viis, ning teda endale lähemale tõmbas . ''Parem, kui maasikajäätis kirssidega .'' Sõnas ta muiates, ning liigutas oma käed Marla tagumikule, kui nendega seal mängima jäi . ''Aga sina oled veel maitsvam .'' Lisas ta mõne hetkepärast juurde, kui neidise rinnast eemaldus, ning nüüd end püsti ajas toolilt . Ümber Marla kinni võtnud jäi ta talle otsa vaatama .
|
|