|
Post by Marathel Casillas on Jun 21, 2010 21:37:56 GMT 3
"Ja mis sul seal kodus siis on, et sa sinna kibeled?" noris Mara. "Come on, sa oled nii antisocial. Vaata ringi, avasta maailma. Ära noruta kodus." Ta tüdines pidevalt õlalt vajunud käekoti sättimisest ja toppis selle ühte ostukotti. "Näiteks - kui mul hakkab igav, lähen ma kuhugi jooma või otsin kellegi, keda klobida. Teeb tuju paremaks, kui saab mingisugusel värdjal kulmu rulli lüüa," rääkis ta lõbusalt.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 22, 2010 17:54:05 GMT 3
"Täiega lõbus," venitas Alec sarkastiliselt.Talle piisas juba sellest, et ta pidevalt rahvast tapma pidi. Kuigi sellel hetkel oli see lõbus. "Kodus pole midagi, mis sind huvitaks," lisas mees hetke pärast. "Peale selle - ma ei joo."
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 22, 2010 18:33:56 GMT 3
Mara turtsatas. "Good for you. Selle võrra elad sa kauem, erinevalt minust." Ta kallutas pea kuklasse ja ohkas tüdinult. "Elu on vahel niiiiii igav... Midagi huvitavat ei juhtu."
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 22, 2010 18:39:05 GMT 3
Alec turtsatas vaikselt. "Õnnelik sina," muigas mees lihtsalt ning vaatas ringi. "Liigume nüüd kusagile?"
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 22, 2010 18:41:01 GMT 3
Mara tõi taas lagedale oma särava olemuse. "Ikka. Pakud midagi välja?" küsis ta rõõmsalt naeratades. Pidevalt norutada on nõme.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 22, 2010 18:44:34 GMT 3
"Hmm... Tead, koju tahaks minna." Alec muigas kergelt. "Tegelt maitea."
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 22, 2010 18:46:10 GMT 3
Mara turtsatas. "Me võime ju sinu koju minna, mul poleks selle vastu midagi," pakkus neiu lustlikult. Alec peab oma karmi koore alt välja tulema.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 22, 2010 18:51:20 GMT 3
"Yeah? Seal pole midagi huvitavat," ütles Alec pead kallutades. Lihtsalt üks ülimalt korralik ja üsnagi luksuslik korter. Kuhu olid peidetud relvad, aga neid oli võimatu ilma koodide ja värkideta kätte saada või üldse leida.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 22, 2010 18:52:59 GMT 3
"Seda ütlevad nad kõik." Mara võttis oma ostud ühte kätte ning haakis end Aleci käsivarre külge. "Come on, cheer up! Kaua sa masetsed."
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 22, 2010 18:56:08 GMT 3
"That's what they all say," pomises Alec, mõeldes "nende" all inimesi, kes teda ei teadnud.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 22, 2010 18:59:42 GMT 3
Mara müksas Alecit. "Mida sulle üldse teha meeldib, mis teeks su tuju paremaks?" küsis ta. "Mossitamine on nõme."
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 23, 2010 15:05:03 GMT 3
"Palju asju, mis pole avalikustatud," muigas Alec. Hakkab ta jee rääkima enda töödest ja asjadest.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 23, 2010 23:56:39 GMT 3
"No, aga..." Mara ei näinud paremat varianti. "Siis teeme midagi, mis sulle meeldib. Mulle ei meeldi su mossis nägu," sõnas ta.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 24, 2010 14:37:57 GMT 3
"Haaaah. Oled sa seda kunagi rõõmsana näinud?" küsis Alec märkamatult kulmu kergitades. Vaeevalt.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 24, 2010 19:33:37 GMT 3
"Ole nüüd." Mara surus end vastu Aleci külge ja vaatas noormehe poole. Ta oli hoolimata oma kontsadest ikkagi lühikest kasvu. "Miks ei võiks sa mulle oma rõõmsat, muredest vaba ilmet näidata?" nurrus ta.
|
|