|
Post by Alec Snow on Jun 25, 2010 17:15:47 GMT 3
Alec vaatas Mara'le otsa. Tüdruk oli jah temast lühem. "Miks sa arvad, et ma mures olen?" küsis mees end tüdruku haardest vabastades ning edasi minnes.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 17:38:20 GMT 3
Mara ruttas Alecile järgi. "Sest sul on selline nägu peas," sõnas ta. Neiu kortsutas endamisi kulmu. Ükski tema katsetest noormeest rõõmsamaks muuta polnud õnnestunud.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 25, 2010 17:40:51 GMT 3
"Aaahnii. Milline üks rõõmus nägu siis välja nägema peaks?" küsis Alec endiselt edasi minnes. Ta kavatses sõbra juurest läbi minna, seal oli üks tema auto.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 17:55:28 GMT 3
Mara ei jäänud Alecist sammugi maha. "Sa pead naeratama," rõhutas neiu. "Sulle ei meeldi eriti inimestega suhelda?" küsis ta siis. "Tehes järeldusi sinu suhtumisest."
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 25, 2010 17:56:55 GMT 3
"Täpselt nii! Tubli tüdruk," ütles Alec varjamatu sarkasmiga. Tema jaoks olid inimesed üsnagi väsitavad ning väga vähestega sai ta tõeliselt hästi läbi.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 18:05:29 GMT 3
Mara hakkas tasapisi Aleci depressiivsest õhkkonnast väsima. "Just try to cheer up, okay? Kui sa nii oma elu põed, siis tapa end ära, enne kui enda ümber olevaid inimesi mõjutama hakkad," lausus ta.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 25, 2010 18:08:24 GMT 3
"Ma ei ole enda elu pärast põdenud," ütles Alec. "Ning mina ei mõjuta kedagi, kes mulle ise lähedale ei tule. See on nende enda valik. Ning, nagu sa näed, ka sinu valik." Alec seisatas enda sõbra maja ees ning võttis telefoni välja, et talle helistada. Numbrit valides küsis ta: "Tahad autoga koju saada?"
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 18:12:41 GMT 3
"Okei, minugipoolest." Mara püüdis end elavana hoida, et mitte tusatsema hakata. Kurat, ta peab oma meelitusi lihvima.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 25, 2010 18:15:00 GMT 3
Alec'i sõber võttis kõne vastu ning mõne hetke pärast oli tüüp juba majast väljas. Too oli unise väljanägemisega, aga oli endiselt enda "nunnuduse" säilitanud. "Io. Kuule, tänud, et viid selle ära, homme pidigi uus tulema," ütles mees garaaþi avades ning auto võtmeid Alec'ile visates.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 18:23:08 GMT 3
Märganud autot, oli Mara tusatuju kui käega pühitud. Ta ruttas garaaži. "Oh!" Neiu tegi tiiru ümber auto, silmad vaimustusest säravad. "This is freakin' awesome car!" teatas ta õhinaga. Tuulelipp missugune.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 25, 2010 18:24:34 GMT 3
Alec võttis võtmed ning pööritas Mara entusiasmi peale silmi. "Masendav. Võtad ta endale? Et ma viin auto ära ja plika jääb sinu juurde?" küsis Alec sõbraga garaaþi minnes. Alec avas puldist auto uksed.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 18:32:05 GMT 3
Mara tõstis üllatunud pilgu. Ta vaatas Aleci poole, siis tema sõbra ja taas Aleci poole. "Ee.. Misasja?" On's ta siis nii tüütu, et ta tahetakse sokutada mingi kuti juurde? Okei, see Aleci sõber nägi tõesti hea välja, aga neiu ei arvanud, et see tüüp talle meeldiks. Sisetunne.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 25, 2010 18:36:20 GMT 3
Alec muigas ning tema sõber naeris vaikselt. "Ei midagi," ütles ta juhipoolset ust avades. "Hüppa sisse," ütles ta Marale, kui istus. "Tuled homme läbi?" küsis Aleci sõber veel. Ta käis tihti uusi autosid seal üle vaatamas. Alec noogutas ja tõmbas auto ukse kinni. Ta sõber läks seina äärde, et mitte Alec'ile ette jääda. Ta oli korra peaaegu jäänud talle ette, kuid tema õnneks oli Alec piisavalt hea reaktsiooni kiirusega.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 18:48:43 GMT 3
Mara istus autosse ja tõmbas ukse kinni, olles endiselt veidi segaduses. Mida oli Alec sellega mõelnud? Ta ladus oma ostud enda jalgade juurde.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 25, 2010 18:51:19 GMT 3
"Turvavöö," ütles Alec rahulikult garaaþist välja tagurdades, vaevu peeglit vaadates. Ta tundis seda kohta ja autot lihtsalt nii hästi. Ta viipas sõbrale, kes garaaþi ukse sulges ning ootas siis, et Mara turvavöö kinnitaks. Tema enda oma rippus kasutult enda kohal.
|
|