|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 18:58:16 GMT 3
Mitte midagi arvamata kinnitas Mara oma turvavöö. "Aga sinu oma?" küsis ta, viidates Aleci turvavööle, mida noormees polnud kinnitanud.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 25, 2010 19:00:09 GMT 3
"Pole vaja," ütles Alec järsku naeratades ning gaasi põhja vajutades. Auto lendas paigalt ja mees vahetas käiku.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 19:05:43 GMT 3
Bingo. Mara hoidis oma hallide silmade pilku Alecil. "Nägid? Sa naeratasid," lausus ta mahedalt, püüdes võidurõõmu hääles alla suruda. "Sa oled naeratades palju kenam kui masetsedes."
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 25, 2010 19:13:07 GMT 3
"Ega ma päris saamatu ka ei ole," ütles Alec kergelt muiates ning taaskord käiku vahetades. Nüüd oli ta peatänaval ning sõitis 130'ga. "Kus elad?" küsis mees pilku Maral hoiades.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 19:28:46 GMT 3
"Hamptonsis." Mara heitis pilgu aknast välja. Talle meeldis kiire sõit. Neiu turtsatas Aleci kommentaari peale. "Ja mina juba arvasin, et sa ei oska naeratada," sõnas ta naeratades.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 25, 2010 19:30:18 GMT 3
"Hamptonsis?" küsis Alec, viimast lauset peaaegu tähele panemata. "Okei siis," lisas ta hetke pärast ning sõitis üle ristmiku, kus oli punane tuli. Teda hullult huvitab, eksole?
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 19:35:01 GMT 3
"Jah, Hamptonsis." Mara tundis taas seda külma atmosfääri, mis Alecist õhkas. Ei jäänud muud üle kui noormees kuulutada lootusetuks juhtumiks. Neiu ei jõudnud oodata, et saaks juba koju, sealt edasi kellegi juurde ja jooma. Parim punkt päevale.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 25, 2010 19:36:31 GMT 3
"See on suht kaugel," ütles Alec taaskord muiates. Tegelikult oli tal seal tuttavaid, seega jääb ta vist sinna ööseks. Mees pani maki tööle ja nüüd kostis kõlaritest õrna bassi.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 19:39:13 GMT 3
"Ma võin ka jala minna." Maral oli oma rõõmsameelsest blondiiniimidžist mõõt täis saanud. kaua ta jandib. Ta oskab ka bitch olla.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 25, 2010 19:40:48 GMT 3
"Ja jõuad järgmise päeva õhtuks kohale, kui sind just vahepeal ära ei röövita ja vägistata? Jääb ära," ütles Alec pilku Marale viies. Nad olid linnast välja jõudnud.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 19:43:55 GMT 3
"Nii et nüüd sa hoolid, mis?" torkas Mara. Ta ei vaadanud Aleci poole, vaid põrnitses aknast välja. "Ma röövin ja vägistan nad ise ära," lausus neiu pahaselt ja lisas ühe roppuse, mis siinkohal ära mainimist ei kannata.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 25, 2010 19:45:44 GMT 3
Alec naeris lõbustatult. "Seda tahaks näha. Sel juhul viin ma su ise kohale, et sa nad ikka ilusasti rahule jätaksid," muigas mees.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 19:48:42 GMT 3
"Ära taha näha." Mara ristas käed. Ta oli kursis sellega, et nägi praegu ilmselt välja nagu trotsi täis lasteaiapõnn, aga teda ei huvitanud. Alec oli lihtsalt järjekordne siga, kes teda alahindas, lisagem sellele veel kulbitäis depressiooni.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 25, 2010 19:50:45 GMT 3
Alec silmitses Marat lõbustatult. "Näed, oleksid sa kohe sellise jonnimisega alustanud, siis oleks ma kohe kindlasti paremas tujus olnud," ütles ta turtsatades. Teda üldse ei häirinud, et sõitis kahesajaga inimtühjal teel.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 19:53:33 GMT 3
"Nii et sulle meeldivad just inimesed, kes on pidevalt negatiivses olekus?" Uskumatu. Mara heitis Alecile mürgise pilgu. "Eriti ei üllata, tegelikult."
|
|