|
Post by Marla Singer on Jul 3, 2010 21:05:17 GMT 3
"Eem, just seda ma ootangi," lausus Marla ausalt, vaadates tungivalt Alecile otsa. "Oh kamoon Alec, sa peaksid enda elu hakkama elama," lisas ta siis ja teadis, et Alec ei saa tema peale vihastada. Marla ei mõelnud kunagi enda sõnadega midagi halba, ta tahtis poissi vaid tagant utsitada.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jul 3, 2010 21:14:33 GMT 3
"Ma elangi enda elu," ütles Alec muiates. Ja veel millist. Kui oleks mõned tüdrukud, naised, kes soovivad endale meest, kellel on hiiglaslik arm, mis katab pool tema näost ja veel edasi, ning kes on professionaalne mõrvar... Siis poleks Alec üksi ka. "Sa kamoonita kellegi teise juures. Minusugusega ei taha keegi suhelda. Ma üldse imestan, et sa siin istud ja enda marki klassikaaslaste ees maha teed."
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 3, 2010 21:17:59 GMT 3
Marla pööritas silmi. "Sa ainult ise arvad nii, sest sa ei lase kedagi endale ligigi," vastas Marla. "Ja mina imestan, kuidas sa mul siin üldse istuda lased," lisas ta siis vastu, visates koni maha ja astudes sellele veidike liiga ägedalt peale. "Aga see on su enda asi ja ma ei kavatse sind muutma hakata, sest ma tean, et sa ei lasekski," lausus tüdruk viimaks, hoides enda trotslikku pilkku ikka sõbral.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jul 3, 2010 21:24:49 GMT 3
"Sina oled mu sõber, mitte tüdruk, kes üritab mulle ligi ajada," vastas Alec esimesele lausele. Teist kuulnud, hakkas ta naerma. "Tänan, ma juba hakkasin kartma, et sa kavatsed mingit kosjakontorit mängima hakata. Muidugi, mul oleks selles ükskõik, aga noh, liigsetes kogustes tüdrukuid, kes vahivad mind jälestusega... tänan ei." Alec muigas. "Vahetame nüüd teemat. Kuidas sa lõpuks Dan'iga kokku said siis?" lisas mees, tahtmata enda suhteid Marlaga lahata. Muidugi, seal polegi midagi, mida lahata.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 4, 2010 13:26:03 GMT 3
"See oli tegelikult suht..imelik," lausus Marla. "Ma ütlesin talle, et armastan teda aga ma ei arvestanud sellega, et Danile ei meeldi sellised armastuseavaldused..ta vaikis..ja siis me pöörasime selle naljaks. Pärast toda päeva ei suhelnud me üle nädala..kui ta viimaks minu juurde tuli ja me nagu jälle ära leppisime või midagi ja hakkasime käima." Nüüd oligi kõik räägitud, paari lausega ja Marla muigas.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jul 4, 2010 17:04:10 GMT 3
Alec kuulas Marlat tähelepanelikult. "Okei, segane värk. Aga hea, et lõpuks said selle, mida tahtsid," sõnas mees kergelt pead kallutades.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 5, 2010 13:18:32 GMT 3
"Ma saan alati, mida ma tahan," lausu Marla "uhkelt" ja muigas siis, vaadates Aleci poole. "Mis edasi teed?," päris tüdruk seejärel.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jul 5, 2010 13:45:27 GMT 3
"Armas," sõnas Alec selle peale. Kui küsimust kuulis, kehitas mees õlgu. "Ma ei tea, lähen sõitma ma arvan. Mis ise tegema hakkad? Kooli jälle jah?" vastas ta, lisades ka küsimuse. Alec heitis ühe pilgu enda autole ja vedas selle siis taas Marlale.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 5, 2010 16:18:59 GMT 3
"Mkm, mul oli plaanis täna ära minna, nüüd kohe," vastas M ja muigas. "Kuhu sa sõidad siis?," päris Marla, kui ei saanud aru, mida Alec selle all mõtles.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jul 6, 2010 12:50:21 GMT 3
"Ma ei teagi. Lihtsalt niisama. Politseil eest ära ja värki. Igav on," vastas mees. "Saan su kusagile ära viia, kui sa koolis olla ei kavatse?"
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 7, 2010 16:19:22 GMT 3
"Mind ei viitsi sõitma kaasa võtta?!," pakkus Marla hoopis välja. Tal ei olnud kuhugi minna. Noh, tal oli alati kuhugi minna aga ta ei tahtnud.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jul 7, 2010 17:14:04 GMT 3
"Hmm... võid tulla kah, mul ükskõik. Mitmekesi on muidui huvitavam,"[/color] sõnas Alec kergelt õlgu kehitades. Muidugi pole Marla temaga kunagi sõitnud ühes autos, vähemalt mitte nii, et Alec sõidab. Seega polnud tal Aleci tavalisest sõidukiirusest vist aimugi.[/i]
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 7, 2010 17:16:59 GMT 3
"Aga lähme siis," lausus Marla lõbusalt ja hüppas püsti, jäädes sõbrale ootavalt otsa vaatama.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jul 7, 2010 18:19:18 GMT 3
Alec muigas kergelt ning tõusis siis püsti. Ta hakkas Marlat järele oodates enda auto poole liikuma. Seal oli raudselt hirmpalav, sest väljas oli soe ning auto oli üleni musta värvi. Sisustus oli ka tume.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 10, 2010 21:07:41 GMT 3
Marla hakkas Aleci kõrval tolla auto poole sammuma. "Kas sul on ikka veel see sama vana auto?," päris tüdruku jutujätkuks.
|
|