|
Post by Alec Snow on Jul 1, 2010 20:50:17 GMT 3
Alec peatas enda tumemusta auto kooli keskväljaku kõrval tee ääres, ning väljus sellest, olles muusika kinni pannud. Mehel oli seljas T-särk, jalas tumedad teksad ning skeidid. Alec lukustas auto uksed ning astus siis keskplatsi poole. Hetke pärast jõudis temani üks noor poiss, kes andis talle peaaegu märkamatult väikese paki ning kõndis edasi. Alec keerutas pakki enda käes ja jälgis õpilasi. Ta istus ühele pingile ning silmitses poisse, kes palli mängisid.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 1, 2010 20:56:24 GMT 3
Marla istus eemal pingil ja sõi karbist salatit, ta kasutas seda vahetundi ju söömiseks. Mõne aja möödudes, märkas tüdruk Alecit, kes mängivaid poisse silmitses. Tüdruk kõndis sõbrani. "Hei," lausus ta, et Alec teda märkaks. Samal ajal viskas ta salatikarbi nende juures olevasse prükkarisse, pühkis kiiresti salvakaga suud ja seejärel lendas see karbile järgi.
See oli Marla viimane veerand koolis, homme pidi olema juba esimene eksam, mida tüdruk ei kartnud. Ajaloo eksam.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jul 1, 2010 21:06:00 GMT 3
Alec pööras pilgu tüdrukule, kes tema juurde tuli, ja muigas. "Hei ise ka," ütles noormees lõbustatult. "Käid ikka veel koolis, jah?" küsis ta kergelt kulmu kergitades. Alec oli enda õnneks juba kõikvõimalikud koolid lõpetanud, ning ega ta ei igatsenud ka seda aega. Väga hea, et kõik läbi oli.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 1, 2010 23:29:47 GMT 3
"Jah, viimane veerand," lausus Marla. "Homme hakkavad eksamid juba." Tüdruk naeratas Alecile. "Mis sind siia toob?," päris ta seejärel. Alec ei käinud ju koolis ja see oli harv juhus, kui siia platsile sattusid need, kes koolis ei käi enam.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jul 2, 2010 13:18:06 GMT 3
"Istu," ütles Alec ennem, kui vastama hakkas. Eksamid talle kohe kindlasti ei meeldinud, seega võis ka tema näost hetke vastumeelsust näha. Siis ta aga muigas. "Ma tulin pakile järele ja ma siin niisama nüüd," vastas ta tüdrukule ausalt ning keerutas taaskord pakki enda käes. Ta isegi ei teadnud, mis seal sees on, aga ega teda ei huvitanud ka hetkel.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 2, 2010 13:50:56 GMT 3
Marla võttiski nüüd istet, vaadates Aleci poole. "Mingi tähtis pakk?," päris tüdruk nüüd. Ta mõtles, et äkki kanep või nii, seal pargis oli palju diilereid aga Alec vist ei olnud selline..kuid kes teadis.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jul 2, 2010 14:15:16 GMT 3
"Võimalik. Ma ei tea, mis seal sees on," kehitas Alec õlgu, rääkides taaskord sulatõtt. Ta tõmbas ühe liigutusega ümbrise ära ja viskas prügikasti. Nüüd avas ta kaane ja seal oli üks þileti sarnane asi, millele oli graveeritud number. "Väga huvitav, eksole?" ütles ta lõbustatult, kui hetke numbrit vaatas. Tema muidugi sai aru, miks seda numbrit vaja läks, aga kõrvalvaataja ei saaks.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 3, 2010 12:56:55 GMT 3
Marla vaatas asjandust, mis oli pakis ja kergitas kulmi. "Ma ei saa aru, mis asi see on," ütles tema nüüd ausalt. Võibolla jättis ta endast lolli bimbo mulje, kuid ta tõesti ei teadnud. Tüdruk süütas suitsu, tõmmates esimese mahvi.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jul 3, 2010 15:03:44 GMT 3
Alec muigas, pani kaane karbile peale ning pistis paki taskusse. "Ma oleksin väga üllatunud, kui sa teaksid, milleks seda vaja on," ütles mees lõbustatult. Ta jälgis hetke Marlat ja küsis: "Te tohite siin suitsetada?" Üldiselt oli see vist kooli aladel keelatud.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 3, 2010 15:06:43 GMT 3
"See ei ole nagu otseselt kooli ala, siin käivad teised inimesed ka, nagu näiteks sina," seletas Marla. "Ja pealegi, ma olen täisealine ja keegi ei pane seda pahaks." Tüdruk muigas. Alakana olid nad jah suitsetamist rohkem varjanud.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jul 3, 2010 15:24:13 GMT 3
"Nojah," ütles Alec selle peale. "Üldiselt annate te siiski noorematele niimoodi eeskuju," lisas mees, vaadates mõne poole, kes veel suitsetasid ja värki.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 3, 2010 16:40:35 GMT 3
"See on paratamatus," lausus Marla ja andis siis Alecile vastu õlga sõbramatsu. "Räägi parem, kuidas läheb?"
|
|
|
Post by Alec Snow on Jul 3, 2010 20:17:15 GMT 3
Alice turtsatas vaikselt ja kehitas õlgu. "Kuidas ta ikka minna saab? Igav on mingi 24/7, aga üldiselt norm," vastas ta kergelt muiates. "Ja kuidas sul endal läheb? Ma usun, et sinu elu on palju-palju huvitavam kui minu oma."
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 3, 2010 20:56:56 GMT 3
"Noh, ma olen viimaks, pärast jamamist..Daniga lõplikult koos," ütles Marla. See oli tema elu ainuke kõige erilisem muudatus. "Muidu ikka sama jama, kool, kodu, pidu." Tüdruk tõmbas suitsust uue mahvi ja vaatas siis Aleci poole. "Kamoon, midagi peab kindlasti olema muutunud," lisas ta siis, vaadates üsna lootusrikkalt Aleci poole.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jul 3, 2010 21:00:38 GMT 3
Alec muigas. Dan. Lõpuks olid siis koos. Hämmastav. Marla oli üsna palju temast rääkinud, nüüd siis koos. Tore ju. "Palju õnne," ütles mees pead kallutades. "Minul muutunud? Ega sa ometi ei oota, et ma pahvataksin, et mul on ka mingi tüdruk või midagi?" küsis Alec vaikselt naerdes. Enda välimuse ja iseloomuga ei saaks ta seda isegi mitte kümne aasta pärast.
|
|