|
Post by Alec Snow on Jul 11, 2010 12:45:11 GMT 3
Alec turtsatas. "Oleneb, milline minu autodest sinu jaoks vana on," ütles mees muiates. Tal oli palju autosid, mõni vanem, mõni uuem. Praegune auto oli üsnagi uus, ta ei uskunud, et Marla seda näinud oli.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 11, 2010 18:17:10 GMT 3
"Ma ei tea..mingi see bmw oli," ütles Marla, see oli ainuke auto, mis talle hetkel Aleci omadest meelde tuli.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jul 12, 2010 15:37:29 GMT 3
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 12, 2010 15:53:16 GMT 3
"Jah, ma saan aru, et see ei ole bmw," lausus Marla ja muigas, kui istet võttis. "Aga väga vinge masin siiski." Tüdruk naeratas Alecile, kui turvavööd peale tõmbas.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jul 12, 2010 15:59:11 GMT 3
Alec muigas kergelt. "Ju siis," ütles ta ning sulges enda järel ukse. Ta ei pannud endale turvavööd peale, pole kunagi pannud, ning käivitas auto. Rahulikult sõitis ta enda parkimiskohalt ära, peatee poole. "Tahad kusagile kindlasse kohta minna või ajame lihtsalt politsei tüüpe närvi?" uuris mees käiku vahetades.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 12, 2010 16:13:10 GMT 3
"Politseid ma küll närvi ei viitsi ajada," lausus Marla muigega. Tal ei olnud jamasi vana enne ülikooli minekut. "Nii, et lähme..käime mäkist läbi, tahan juustuburksi." Tüdruk vaatas Aleci poole, seejärel teed.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jul 12, 2010 16:22:05 GMT 3
"Okei, mäkki me läheme," ütles Alec taaskord käiku vahetades ja gaasi alla vajutades. Hetke pärast sõitsid nad juba kiiremini, kui tohiks. Nüüd olid nad juba peatänaval ja möödusid autodest nii, et tundus, et need seisaksid.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 13, 2010 2:29:08 GMT 3
"Ou mai gaad, sa sõidad nagu hull," lausus Marla, ise jummala äksi täis olles. Talle meeldis nii tegelt sõita. Noh, ise sõitis ta ju kartidega.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jul 14, 2010 15:26:46 GMT 3
Alec turtsatas vaikselt. "Pole siin midagi hullu," ütles ta lõbustatult ning võttis hoogu maha, kui mäkk paistma hakkas. Mees keeras mäki ette ja peatus selles kohas, kus otse autost asju tellida sai. "Mida sulle?" küsis Alec.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 18, 2010 23:49:12 GMT 3
Kui nad drive-in akna juurde jõudsid, lausus Marla otse teenindajale: "üks juustueine, fantaga." Ta hakkas enda rahakotti otsima.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jul 19, 2010 16:49:43 GMT 3
"Mina võtan lihtsalt sprite'i. Ja ma maksan ise," sõnas Alec, suunates viimase lause Marlale.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 19, 2010 18:50:14 GMT 3
"Eem, okei," lausus Marla, viitsimata vastu vaielda. Ta toppis rahakoti tagasi käekotti ja jäi siis ootama enda juustueinet. "Sul midagi head on siin..," ütles ta siis ja hakkas automaki näppima, et head laulu leida.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jul 19, 2010 20:18:08 GMT 3
Alec silmitses hetke automakki ning võttis siis asjad vastu, kui need talle autoaknast ulatati. Ta pani Marla joogi joogihoidjasse, enda oma ka, ning ulatas siis tema burgeri tüdrukule.
|
|