|
Post by Johnny J. Crept on May 31, 2010 21:44:38 GMT 3
Võib-olla poleks Johnny seda teinud, kui neiu ilmselgelt ise seda nurunud ei oleks. Võib-olla oleks ta lihtsalt Amy koju saatnud ja võtnud tema telefoninumbri, et talle siis paar päeva hiljem helistada ja ta välja kutsuda. Kuid ei, neiu ise provotseeris teda. Ja Jonathani sugusele poisile polnud palju vaja.
Ta tõmbas enda neiu pihal olevate kätega tüdruku enda vastu ning juba kummardus ta peaga allapoole ja tema huuled paitasid õrnalt tüdruku omi, enne kui suudlus kirglikumaks kütma hakkas.
|
|
|
Post by Amy Von Siffle on May 31, 2010 22:01:59 GMT 3
Amy suudrel poissi vastu, kuid siis eemaldus temast pisut. Ta kartis, et poiss on tõeline naistemees ja Amy tema järjekordne niinimetatult ohver. Amyl oli jällegist külm, ilma poisi kehasoojuseta. ta pani käed kokku ja hakkas omale sooja õhku kätele puhuma.
|
|
|
Post by Johnny J. Crept on Jun 1, 2010 16:52:35 GMT 3
Hetkeks oli kõik üsnagi perfektne, kuid juba oli tüdruk eemale tõmbunud. Natukene pipardama? Nad isegi ei teinud veel midagi. "Mis viga?" küsis ta ja astus neiule uuesti lähemale, pannes oma käed tema käsivartele, kuna neidisel oli endiselt ilmselgelt külm.
Johnny ei saanud Amy käitumisest aru, kord oli ta meelitav ja flirtiv ja siis läks eemale nagu oleks temast saanud elukutseline neitsi. See oli segadusseajav ja millisele poisile oleks meeldinud segaduses olla?
|
|
|
Post by Amy Von Siffle on Jun 1, 2010 19:45:51 GMT 3
Amy vaatas poissi pool kurva ja samas küsiva pilguga. Ta ei julenud suurt midagi öelda, et endast mitte valet muljet jätta, kuid ta pidi siiski. '' Ma pole litstüdruk võimidagi sellist,'' alustas tüdruk vaiksel hääses maha vaadates. Ta hingas sügavalt sisse ja jätkas siis '' mulle ei meeldi eriti suudelda niisama suvaliselt sõpradega ''. Tüdrukul oli juba peaaegu pisar silmas. Tal polnud õrna aimugi mis see talle nii hinge läks. Tavaliselt oli ta küll olnud tugev isiksus ja mitte nii emotsionaalne. '' see võiks olla erilise inimesega '' . Poiss meeldis tüdrukule tohutult palju, e oleks meeleldi tema tüdrukuks hakanud. Aga see oleks vist liiga kiiresti käinud ? Ja poisi tunded polnudkindlasti vastastikused ja seljuhul poleks see kindlasti mõtekas olnud ja üldse ..
|
|
|
Post by Johnny J. Crept on Jun 2, 2010 1:03:50 GMT 3
Johnny ei teadnud, kas joosta, naerma puhkeda, või neiu süütu oleku pärast siirast imestust tunda. Neiu oli otsekohene. Mis oli kindlasti positiivne. See, kuidas ta enda sõnu rääkis oli omamoodi armas, kuid samas natukene lapselik. Isegi kui mitte halvas mõttes. Ja joosta, sest kas kellegist erilisest rääkides, ei oleks arvatavasti hea mõte tüdrukul lasta end siduda poisiga, kes joob ja suitsetab, narkot teeb ja kõike muud siina otsa. Kodulinnas oli ta ka paras ringilaskja olnud, kuigi ta siin, uues linnas siiani, kui üks kord välja arvata, oli korralik poiss olnud.
"Ma ei arvanud kordagi, et sa oled. Kui oleksid, siis ei oleks ma sind üldse suudelnud," ütles Johnny lõpuks lihtsalt.
|
|
|
Post by Amy Von Siffle on Jun 2, 2010 10:57:55 GMT 3
Amy sai aru, kui lollisti ta teinud oli. Ta oleks võinud ükskordki jätta oma soovid tahaplaanile ja lihtsalt poisiga olla. Vaatamata suitsuhaisule meeldis poiss siiski Amyle väga. Neidisel oli tõsiselt piinlik. Ta keeras poisile selja ja pane pea alla. Amyl hakkas tohutult palav ja raudselt ta isegi punastas. '' ah, ma olen nii loll '' sõnas Amy nüüd vaikselt, peaaegu nagu endale.
|
|