|
Post by Joseph Meraz on May 27, 2010 22:33:23 GMT 3
"Ja pärast vägistan ära, jätan põõsasse vedelema ja tulen uue järgi," kehitas Joseph õlgu. Ta rääkis sama kergelt, nagu räägiks ilmast. Muidugi ei olnud asi nii ja tema poisi hääl oli irooniast ja sarkasmist nii läbi immutatud, et tilkumine ei oleks välistatud, kui saaks ainult sõnu näha.
"Okei-okei. Valetan," ütles ta hetke pärast. Muidugi valetas ja sellest oleks igaüks aru saanud. "Vahel jätan jäätise osa vahele."[/i]
|
|
|
Post by Andie Valletta on May 27, 2010 22:43:29 GMT 3
Andie naeris vaikselt, kui tolle juttu kuulis. Ilmsegelt ei rääkinud nooruk seda kõike tõsiselt, kuna tema hääles oli kuulda tugevalt irooniat. "Ah et jäätise osa jääb vahelt ära?" küsis neidis ning turtsus endamisi. "Ehk siis ma peaksin praegu kartma, et varsti vägistad mu?" küsis Andie üle ning viis pilgu alles nüüd noormehele. Neidis hakkas taas vaikselt naerma, kuna see kõik oli kuidagi eriti naljakas, juba sellest hetkest saati, mil ta esimese pildi sai.
|
|
|
Post by Joseph Meraz on May 27, 2010 22:47:36 GMT 3
"Võiksid," ütles Joseph lihtsalt. Karta oli, et tegelikult ta Andiet vägistama ei hakanud. Ei olnud seda kunagi kellegiga teinud ja ei kavatsenud teha ka. Enne hakkavad kõik linna purskkaevud viina purskama.
"Aga see oleneb sellest, kui hea jäätise sa mulle valida suudad." ütles Joe muigega ja vaatas uuesti pargis ringi. Ühel väikesel tüdrukul, kes neile vastu tuli, oli jäätis käes seega putka ei saanud väga kaugel enam olla.[/i]
|
|
|
Post by Andie Valletta on May 27, 2010 22:54:23 GMT 3
Neidis naeratas kergelt. "Ma ju ei tea sinust absoluutselt midagi, ehk siis kõige vähem tean ma, mis jäätis sulle meeldib" lausus Andie, taas turtsudes. "Aga noh, eks ma proovin siis mingi hea valida" lisas ta, kui nüüd pilgu taas liikumissuunda viis. Kaugelt oli näha üht jäätiseputkat - just see, mida nad otsisid. Päike paistis palavalt. Andie tõmbas näppudega läbi oma juuste, tõmmates need üle pea. Hetkel võis teistele jääda mulje, nagu nood kaks oleksid paar ning see pani Andie taas muigama. "Pärast võiks randa minna, sest päike võtab ikka päris korralikult" pakkus Andie välja. See oli pigem selline nii muuseas mainimine, et vähemalt Andie ise kavatseb minna. See kas noormees kaasa tuleb, polnud sel hetkel tüdrukule väga oluline.
|
|
|
Post by Joseph Meraz on May 27, 2010 23:00:37 GMT 3
"Kas see oli kutse?" küsis Joseph. Iseenesest ei olnud tal ranna vastu midagi, aga see eeldas kodust läbi käimist. Joe jaoks oli raske olla rannas ja mitte ujuma minna ja tavaliste riietega on päris tobe ujuma minna. Aga sedagi varem tehtud, niiet eriti hullu ei oleks midagi juhtunud.
"Ja pealegi, kas sa ei leia, et teadmatus on vahel parem, kui teadmine?" küsis Joseph justkui vestluse jätkuks, mis tegelikult ei olnudki vestlus. Tema ise leidis alati, et teadmatus on parem, kui teadmine. Teadmatud inimesed ei paanitse miljoni asja pärast, mis tegelikult ei ole nende asjad paanitseda.[/i]
|
|
|
Post by Andie Valletta on May 27, 2010 23:06:17 GMT 3
"See oli sulle mõtlemisaineks, kas tahad tulla, või mitte" vastas Andie siis seepeale, ise kavalalt muiates. Kuulnud küsimust, jäi tütarlaps hetkeks mõttesse, ise ikka Josephiga käest kinni edasi jalutades. "Kohati, kuid mitte alati" vastas Andie sellele nii nagu tema arvab.
|
|
|
Post by Joseph Meraz on May 27, 2010 23:13:37 GMT 3
"Kas sa võtad riided seljast ära?" küsis Joseph, ühte külmu kelmikalt päikeseprillide taga kergitades. Väga perverssne temast. Väga temalik. Aga oleks pidanud olema teada fakt, et kui on poolpaljad naised, siis on kuskil ka Joseph.
Jäätiseputka tuli aina lähemale ja Joe üritas endas selgusele jõuda, kas valib ise endale shokolaadi-piparmündi jäätise või laseb Andiel otsustada, mida ta sööma peaks. See oli suhteliselt kahe otsaga asi, aga Joe otsustas, et seekorc võib Andie valida.[/i][/color]
|
|
|
Post by Andie Valletta on May 27, 2010 23:20:44 GMT 3
"Ma käin ennem kodunt läbi, võtan bikiinid, päikesekreemi ja rannalina. Aga jah, bikiinide väel kavatsen ikka päevitama minna" rääkis Andie siis pikemalt ning naeris endamisi, kui totu üks inimene ikka olla saab. "Aga ainult siis, kui sa riideid vähemaks võtad" lisas neidis nüüd kavalalt.
|
|
|
Post by Joseph Meraz on May 27, 2010 23:30:01 GMT 3
"No sellisel juhul läheme me randa," lubas Joseph naeratusega. Mis sai tal selle vastu olla, et ise end jahutada ja samas vaadata poolpaljast iludust? Mis sai sellest veel parem olla? Okei, sai küll - mitu poolpaljast iludust.
"Aga ma luban sul nüüd mulle jäätise valida," ütles Joe, putka poole viibates. Ta lasi nüüd Andie käest lahti, et taskust rahakott võtta. Mõlema jäätise eest kavatses ta ise tasuda. Siiski lubas ta Andiel valida neile mõlemale.[/i]
|
|
|
Post by Andie Valletta on May 27, 2010 23:36:53 GMT 3
Andie naeratas kergelt ning hammustas õrnalt alahuulde, kui kuulis, et noormees sellega nõus oli. Nüüd uuris Andie, mis sorti jäätiseid seal oli. "Mulle maasika, sulle shokolaadi?" pakkus Andie siis hetke pärast ning muigas kergelt, kui end noormehe poole pööras ning talle otsa vaatas. Talle tuli meelde, et ta ei tea siiamaani tolle nime.
|
|
|
Post by Joseph Meraz on May 27, 2010 23:44:54 GMT 3
Joseph raputas pead. Ta ei tahtnud hetkel shokolaadi jäätist, kuigi see oli muidu ta üks lemmikuid. "Shokolaadi-piparmündi ja ise tahtsid enne shokolaadi oma," raputas noormees justkui uskumatult pead ja pöördus teenindaja poole, küsis temalt ühe maasikajäätise ja ühe shokolaadi-piparmündi jäätise, maksis arve ja ootas.
"Kuule, kas sa topless ei taha päevitada? Ma küll päevitan," asus Joe jälle ranna teema peale. Ta ei olnud tegelikult kunagi aru saanud, miks mehed võivad palja ülakehaga ringi käia ja naised mitte. No tegelikult arvestades mõne mehe õllelembust, ei oleks tohtinud nemad ka särgita olla, aga põhimõte.[/i]
|
|
|
Post by Andie Valletta on May 27, 2010 23:47:50 GMT 3
"Mul tuli maasikajäätise isu" teatas Andie siis ning muigas. Kuulnud noormehe küsimust, siis hakkas tüdruk naerma. "Ega kõike head korraga ka ei saa" lausus Andie, pidades silmas seda, et ta näeb neidist juba bikiinides. Tütarlaps muigas nüüd kavalalt ning võttis siis lõpuks jäätise vastu.
|
|
|
Post by Joseph Meraz on May 27, 2010 23:53:00 GMT 3
"Korraga ei saa? No siis lähme homme jälle. Eks ma täna siis kannatan ära," ütles Joseph tehtud kurbusega ning võttis ka enda jäätise, hammustades sealt kohe suure tüki. Ta sõi alati jäätist suurte ampsudega, mitte ei hakanud aeglaselt limpsima ja ootama, kuni jäätis kätte ära sulab.
"Kuspool sa elad? Hakkaks sinnapoole jalutama, saaks su kiiremini paljaks," arutles Joseph, kui rahakoti tagasi taskusse pistis, korraks enda ümber ringi vaatas ja uuesti Andiele käe ulatas. Jäätis muutis sulamisolukorda natukene paremaks, aga meri on palju rohkem teretulnud.[/i]
|
|
|
Post by Andie Valletta on May 27, 2010 23:56:15 GMT 3
"Sa tahad liiga palju ma vaatan" vastas Andie seepeale, võttes nooruki käest taas kinni ning võttes suuna nüüd bussipeatuse poole. Nad pidid bussiga paar peatust sõitma, et Andie koju saada. "Kas sa pole sellele mõelnud, et võiksid end vähemalt tutvustada, enne kui kõike tahtma hakkad" seletas Andie nüüd ning muigas kavalalt. Hetke pärast olidki nad peatuses. Buss pidi tulema paari minuti pärast. Neidis jätkas jäätise söömist. See oli hea, jahutav.
|
|
|
Post by Joseph Meraz on May 28, 2010 0:00:02 GMT 3
Bussipeatus oli Joe jaoks hea koht, kus ennast tutvustada. Lihtsalt sellepärast, et eesolevast õudusest vabaneda. "Ma olen Joseph ja ma ei sõida bussiga," kinnitas noormees. Ta keeldus bussi peale astumast ja oleks pigem kõndinud need paar kvartalit, kui istunud bussis, kus liigub igasuguseid inimesi, kes tihtipeale ei ole just kõige puhtamad ja ei lõhna just kõige paremini. Kui Joe sai valida, valis ta enda autojuhi auto või siis taksofirma, mida usaldas. Busse kasutas ta ainult siis, kui koolis oli vaja kuskile sõita. Muidu olid need sõiduvahendid tema jaoks välistatud.[/i]
|
|