|
Post by Marla Singer on May 30, 2010 16:59:53 GMT 3
Marla langetas pilgu liivale, ise ikka edasi sammudes. "Äkki sellepärast, et sa süüdistasid mind rannas seksimises?!," ütles ta siis vaikselt. Ta ei saanud ise ka aru, miks ta solvunud oli. Äkki oli ta rohkem pettunud, et Dan ta nii leidnud oli, koos teise kutiga, isegi kui nad koos ei olnud Dani endaga.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on May 30, 2010 17:26:27 GMT 3
Daniel hakkas naerma, kui oma silmad taevasse viis, ning pead raputas . ''Sa teeks seda rannas . Ma olen selles täiesti kindel .'' Lausus ta lõpuks oma pilku neidisele tagasi viies, nign talle silma tehes .
|
|
|
Post by Marla Singer on May 30, 2010 17:34:51 GMT 3
Marla viis pilgu Danile ja lausus: "no olgu, võibolla kui isegi teeksin siis mitte nii valges ja mitte teiste silmade all. Vees oleks parem." Tüdruk suutis taas muiata. "Miks sa üldse Hamptonis oled?," päris ta seejärel ja jäi seisma.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on May 30, 2010 17:45:30 GMT 3
Daniel muigas, ning neiu jutt ajas teda veel enamgi naerma . ''Kardad kedagi, või midagi, et valges ei julgeks ?'' Küsis ta kiirelt, ning suunas oma pilgu seejärel Marlalt ettepoole .
|
|
|
Post by Marla Singer on May 30, 2010 17:53:17 GMT 3
"Jah, gossip girli näiteks," lausus Marla ja muigas. "Sa tead, kui tüütu ta võib olla." Tüdruk vaatas korraks Mati poole, tundes et tal on täiega sitt tuju, et Matile nii tegi nüüd.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on May 30, 2010 17:56:56 GMT 3
Noormees muigas kergelt . ''Mis mõttega sa kardad teda, kui sa pole just mingi kaanestaar on suht pohhui ju .'' Lausus ta kiirelt, ning suunas silmad seejärel Matile . ''Aga ma lähen, ehk trehvab mõnipäev .'' Lausus ta kiirelt, ning tegi neidise põsele kerge musi . ''Dwai .'' Tähendas ta ruttu, ning jooksis siis sõprade juurde, kes sillal istusid, ning õlut jõid .
|
|
|
Post by Marla Singer on May 30, 2010 18:00:16 GMT 3
Marla langetas pilgu, kui Dan lahkus ja läks siis Mati juurde tagasi. "Vabandust selle pärast, Dan võib tõesti väga ebaviisakas olla. Kuid kas me saame siis õhtul kokku?" Tüdruk naeratas ja hakkas enda asju kokku korjama, ta ei kavatsenud sinna randa enam sekundikski jääda.
|
|
|
Post by Matthew Brown on May 30, 2010 20:47:28 GMT 3
Matthew kortsutas kulme, tahtes Danielile midagi öelda, kuid Marla ja tema juba jalutasid eemale. Oota, mis, nad olidki paar? Väheusutav, sest nad ei käitunud paari moodi.. Aga mida mõtles Daniel siis sõnade: "See on rohkem minu kui sinu asi" all?
Pööranud pilgu eemale, jäi Matthew rannas ringi vaatama, et silmata veel mõnda kena tüdrukut. Kuid kõik olid liiga noored või siis liiga vanad. Või liiga ümmargused. Matt'i tuju oli mõnevõrra allapoole langenud.
Varsti jõudis Marla tagasi, ilma Danielita, õnneks. See tüüp oli ikka väga imelik.. Matt teda küll enam näha poleks tahtnud. Või kui nad veel kokku juhtuksid, tuleksid kindlasti üsna suured probleemid. Ega see asi ainult ühepoolne pole. Kindlasti ei meeldi ta ka Danielile.
Kehitanud kergelt õlgu, suutis Matthew enda näole kuidagi kerge muige venitada. "Kui sa tahad.." vastas ta noogutades. Temal polnud selle kokkusaamise vastu midagi.
|
|
|
Post by Eric Singer on May 30, 2010 21:50:32 GMT 3
Eric kõndis aeglaselt mööda liiva edasi, pilk taevale suunatud. Ta oli juba enne siin kandis olnud, kuid ta poleks randa tulnud, kui Dan teda just kutsunud poleks. Vaikselt ohates lasi Eric oma pilgul ringi käia. Märgates korra tüdrukut, kes meenutas talle tema õde, raputas noormees pead ja vaatas edasi. Lõpuks Dani märgates võttis poiss suuna sinna poole. ,,Noh, oli midagi tähtsat ka?'' küsis noormees ükskõikselt ja hoidis käsi taskus. ,,Või tahtsid lihtsalt minuga rääkida?'' Noormees kergitas kulmu ja silmitses pooleldi ükskõikselt ja pooleldi uudishimulikult poissi enda ees.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on May 30, 2010 21:56:22 GMT 3
Daniel tõusis, kui Eric tuli, kiirelt teistele noogutanud võttis ta oma õlle kaasa, ning sammus Ericuga väheke kaugemale . ''Sul on see bike, ma tahan omale ka soetada, mitu kupsi sul on ja milline kõige normaalsem, minusugusele joodikule on ?'' Esitas ta küsimusi ja fakte korraga, kui nüüd pudelist rüüpas, ning seejärel silmad sõbrale viis .
|
|
|
Post by Eric Singer on May 30, 2010 22:02:07 GMT 3
Eric silmitses poissi altkulmu pilguga ning sõnas siis vaikse ohkega ja haletsevalt: ,,Sulle sobiks kõige rohkem takso, mu sõber.'' Ta pani käe poisi õlale ja raputas lootusetult pead. ,,Aga sulle sobiks heal juhul 400... Ei pigem 300.'' Noormees võttis oma käe siis Dani õlalt ja küsis väsinult: ,,Aga see oli kõik?'' Eric kortsutas õrnalt kulmu ja mõtles, et kui see oli kõik matab ta Dani liiva sisse elusalt.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on May 30, 2010 22:23:57 GMT 3
Daniel muigas kerglaselt, ning rüüpas uue sõõmu oma pudelist . ''Minu takso on Alf . Sa jooma ei plaanigi jääda ?'' Uuris ta siis kiirelt, ning suunas oma silmad mehele . Vanasti olid nad tihti joonud ja mõllanud koos, kuid nüüd oli Eric kuidagi kaugemaks hakanud jääma .
|
|
|
Post by Marla Singer on May 30, 2010 22:24:16 GMT 3
Marla hakkas vastama, kuid märkas siis eemalt Ericut. See ei olnud võimalik. Dan oli tema ka kohale kutsunud?! "Ee, ma pean minema!," jõudis Marla veel Matile öelda ja krahmas siis maast nüüd kokku pakitud koti ja tormas minema. "Ma helistan sulle!," hüüdis ta eemalt ning siis tormas edasi, Ericu ja Dani suunas.
|
|
|
Post by Eric Singer on May 30, 2010 22:43:06 GMT 3
Eric muigas siis õrnalt ja võttis Dani käest pudeli käest. Võttest sealt lonksu, sõnas noormees õlakehitusega: ,,Miks ka mitte.'' Noormees nägi siis üht tüdrukut nende poole kiirustamas ja tundis selles Marla ära. Eric ohkas raskelt ja küsis siis vaikse oigega: ,,Mida sa siin teed?'' Noormees võttis veel ühe lonksu pudelist ja jäi oma õde vaatama.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 30, 2010 22:45:48 GMT 3
"Ma olin siin päevitamas!," teatas Marla siis ja vaatas Danile otsa, 'kurjalt', et see enda suu kinni hoiaks. "Mida sa ise siin teed?," päris ta siis venna käest. Nüüd lootis ta küüti koju saada.
|
|