|
Post by Marla Singer on May 27, 2010 20:23:43 GMT 3
Kuuma oli üle 27 kraadi ja tüdruk ei suutnud enam toas istuda, selle tõttu oli ta enda viis asja kokku pakkinud ja nädalavahetuseks Hamptonisse sõitnud, et rannas ujuda ja niisama puhata. Marla jõudis viimaks randa ning asetas suure pehme teki liivale, minnes ise sinna kõhuli peale. Tal olid seljas valged bikiinid ja peal hele suvekleit, mille ta kotti pistis ning kotist omakorda kaks rummi ja koola koksi välja võttis. Tõmmanud ühel korgi maha, rüüpas ta külma jooki, ise päikest nautides.
|
|
|
Post by Matthew Brown on May 27, 2010 20:32:52 GMT 3
Matthew oli tulnud Hamptoni randa ilusaid naisi vahtima. Ta istus muiates enda rätikul, käed kehast veidi tahapool, seljas vaid helerohelised lilledega šhortsid ja muidugi ka mustad plätud. Viies viimaks pilgu üsna enda kõrval pikutavale neiule, kergitas ta kulme, kui tolle ära tundnud oli. "Marla? Mida sina siin teed?" uuris ta uudishimulikult, lastes rahulikult enda pilgul käia üle neiu keha. Sama vormis nagu ennegi.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 27, 2010 22:18:47 GMT 3
Kui Marla kellegi häält kuulis, tõstis ta pilgu ja vaatas vasakule, seal oli Matthew, kelle ta kohe ära tundis. "Tsau!," lausus tüdruk lõbusalt ja ajas ennast istukile. "Tulin nädalavahetuseks puhkama," lisas ta siis ning naeratas. "Mis sa ise siin teed?." päris tüdruk siis omakorda vastu.
|
|
|
Post by Matthew Brown on May 28, 2010 19:21:34 GMT 3
Matthew hingas sügavalt sisse, vaadeldes veidi aega veel Marla keha, kuid viies siis mõne aja pärast pilgu rannale. "Noh.. Põhiliselt tulin siia kaunist vaatepilti nautima," lausus ta turtsatades, mõeldes selle kauni vaatepildi all loomulikult poolalasti naisi ja muud sellist..
"Ma ei oleks arvanudki, et sa siin käid. Lihtsalt päevitamas või enda seksika kehaga meeste pilke võitmas?" küsis ta muigega, pilku siis tagasi Marlale viies.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 28, 2010 19:25:47 GMT 3
Kas Matthew ütles mulle just seksikas või kujutan ma seda endale ette?! Tüdruk muigas laialt. "Tegelikult olen ma iga suvi põhimõtteliselt siin aga seekord viskas nädalavahetusel ka linn üle." Tüdruk rüüpas veel rummikoksi ja pakkus seda ka poisile. "Ikka päevitamas, muidugi," lisas ta viimaks ja naeratas. Tegelikult oli Marla niigi üsna tõmmu ja ta ei vajanud palju päikest, kuid niisama oli ka rannas hea lesida.
|
|
|
Post by Matthew Brown on May 28, 2010 19:37:59 GMT 3
Turtsatanud vaikselt, noogutas Matthew mõtlikult, kuid siiski arusaadavalt. Seejärel kerkisid aga tema kulmud kõrgele, kui ta Marla vastust kuulis ja ta viis enda pilgu kiirelt ümbrusesse ringi käima. Peatselt laius tema näol vallatu muie ja ta pöördus tagasi Marla poole vaatama. "Sa teed nalja? Sest mina näen küll hetkel mitmeid mehi, kes sinu keha enda pilkudega söövad. Ja nagu ma tean, meeldib sulle tähelepanu. On mul selles suhtes õigus?" päris ta, nägu naerul.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 28, 2010 19:45:04 GMT 3
"Tähelepanust ära ei ütleks jah," muigas Marla, kuigi tegelikult ei jahtinud ta kunagi nimelt tähelepanu, see lihtsalt jälitas teda igalpool. "Ja mina näen paljusi tüdrukuid, kes sind vahivad..," vastas tüdruk ja see oli tõsi. Eemal oli kamp väiksemaid tüdrukuid, kes Matti vaatasid, ila jooksmas ja eputasid ka veel pealekauba. See tuletas Marlale ennast umbes 13 aastaselt meelde.
|
|
|
Post by Matthew Brown on May 28, 2010 19:52:30 GMT 3
Automaatselt pööras Matthew pilgu sellele kambale, kes vahtisid T E D A? Ta kortsutas kulme. Liiga noored.. Sellised peaksid veel liivalosse ehitama. Neil pole isegi veel rinnapartii täielikult välja arenenud."Nojah.. Ega ma vanematele silma ei jäägi. Ainult.. Sellistele," turtsatas ta vaikselt, viies pilgu tatikatelt tülgastusega eemale ning jäädes vaatama nüüd palju vanemat ja rinnakamat isikut - Marlat, loomulikult.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 28, 2010 20:11:42 GMT 3
Marla muigas. "Ära ole nii õel, me olime ise ka tatikad kunagi ja ilastasime suurtemate järele." Matt oli tegelt päris hot, pidi tüdruk nentima. "Ah, ära aja, sul on nagunii palju vanemaid austajaid ka," lisas ta siis lõbusalt. Jah, üks nendest võin vabalt mina olla.
|
|
|
Post by Matthew Brown on May 28, 2010 20:18:43 GMT 3
Matthew hakkas naerma. "Sa tahtsid öelda, et sina ilastasid suurtemate järele. Või noh, vahepeal mina ka ikka. Aga noh, sina ikka rohkem," muigas ta, pöörates end siis tervenisti Marla poole, nii et ainult tema küünarnukk jäi toetuseks liiva sisse. "Muidugi on," nõustus ta, noogutades neiule kergelt. Matthew oli väga enesekindel mees. Puhtalt juba enda välimuse pärast.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 28, 2010 21:15:56 GMT 3
"No näed, mida ma ütlesin," lausus Malra ja naeratas võluvalt. "Jah, muidugi, ma ilastasin sinu järele," lisas ta siis ja naeris, kuigi see oli tõsi tegelt, sest tüdrukul oli täiega cruch nooremana Matti vastu olnud.
"Päike võtab nii hästi," ütles ta siis nagu muuseas ja tõmbas rannakotist välja päikesekreemi, mida ta oli unustanud enne peale määrida. "Saad aidata?," küsis ta täiesti süütul ilmel, kreemi poisi poole ulatades. Tüdruk tõmbas juuksed seljalt eest ja läks rannalinale pikali.
|
|
|
Post by Matthew Brown on May 28, 2010 22:03:41 GMT 3
Matthew pahvatas taaskord naerma. Ta oligi lihtsalt alati väga rõõmsameelne ning naeratus ei kadunud tema näolt sekundikski. Noh, vahetevahel oli ta tõsine ka, kuid enamus ajast siiski mitte.
Ta muigas kergelt, kui Marla temalt kreemitamisega abi palus ning loomulikult oli Matt kohe valmis aitama. Seda ütles ta ka neiule. Ta võttis kreemi vastu ja siis, kui Marla end rannalinale kõhuli pikali viskas, ronis mees flirtivalt tütarlapse tagumikule, üks jalg ühel pool Marlat ning teine jalg teisel pool neidist. Siiski hoidis mees põlvi maas, toetades keharaskuse enda jalgadele.
Matthew pigistas tuubist kreemi enda peopesale ning pani kreemituubi tekile. Ta hõõrus kergelt käsi kokku ja asetas mõlemad käed kergelt näitsiku seljale, hakates sinna kreemi laiali hõõruma, näol magus muie.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 28, 2010 22:45:19 GMT 3
Marla nautis, kui keegi talle kreemi peale määris, see oli samal ajal nagu ka massaaž, eriti erutab oli see siis, kui seda tegi nii kobe kutt, nagu seda oli Matt. Tüdruk muigas endamisi ja ootas, kuna Matt lõpetab.
|
|
|
Post by Matthew Brown on May 28, 2010 23:01:00 GMT 3
Eemalt vaatajaile võis jääda neist kahest väga vale mulje, kuid Matthew ei teinud muud, kui ainult kreemitas Marlat. Talle oleks küll meeldinud ka seda teist asja teha, kuid see ei olnud õige koht. Ja Marlale ei pruukinud see meele järele olla.
Peagi ta lõpetas, kui oli neiule ka veidi massaaži teinud ning tegi seejärel sama süütut nägu nagu Marla oli teinud, kui ta oli palunud Matt'l end kreemitada. "Kui sul kreemist kahju pole, võid mind ka sellega kokku määrida," teatas ta muiates, ronides Marla pealt maha, istudes enda rätikule ja võttes sisse selle sama poosi nagu ennegi - jalad ette sirutatud ja käed kehast veidi tahapoole toetatud.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 28, 2010 23:12:19 GMT 3
Marla tõusis istukile ja naeratas võrgutavalt Matt'ile. Ta ei kavatsenudki mingit süütukest mängida. Nüüd oli ta suur tüdruk ja võis teha, mida tahtis. Ta istus poisile kaksiraksi sülle ja lasi natuke kreemi enda kätele, seejärel hakkas ta seda poisi rinnale ja käsivartele määrima, ise talle lõbusalt otsa vaadates. Jah, see oli väga fun ja erutav värk. Eemalolevate inimeste pilgud olid üllatunud..ja kadeda. Marla arvamist mööda. Muidugi võisid nad ka muid asju mõelda aga keda kotis?! Mitte Marlat!
|
|