|
Post by Daniel Grafdner on Jun 29, 2010 19:25:16 GMT 3
Noormees muigas vaid, jah vanasti siis kui nad alles väikesed olid, ja üksinda liigelda ei tohtinud . ''Mis seal nüüd on ?'' Pidas ta silmas pööningut, kus nad vanasti tihtilugu kolanud olid . Seal oli igasugust kola tol ajal leidunud, mida nad puhastasid, ja millega nad igasuguseid tobedusi korda saatsid .
Danielile meenus, kui ta ükskord Marla vanavanaema trussikud leidnud oli, ja need omale koolis pähe tõmmanud oli . Jah sellest oli paras jama tulnud, sest siis peeti Danielit ju lugupeetud lapseks, kelle vanemad olid tihtilugu paparatsode silmade all . Noormees muigas endamisi, kui seda meenutama jäi, ning silmi taevas hoidis .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 29, 2010 23:33:57 GMT 3
"Seal on ikka see vana koli," vastas Marla ja muigas, silmad Danile kinnitatud. "Tahad kolama minna? Ma pole seal umbes viis aastat käinud.." Viimati oli Marla seal korra käinud, kui enda vanu õpikuid sinna viis. Tüdruku arust oleks lahe olnud hetkel sinna minna, äkki oleks nad isegi midagi naljakat leidnud, mis veel rohkem vanu väga häid aegu meenutasid.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 29, 2010 23:38:13 GMT 3
Daniel muigas, ning ajas end aknalauale istuma . Viskas koni aknast alla, ning näitas siis Marlale keelt, kui pööningu poole ajama pani . Ta teadis täpselt kust sinna sai, ning tänu sellele noormees ka mõne hetkepärast seal oli . Uksest kiiksatuse saatel sisenenud tormas ta ämblikuvõrku, ning aevastas siis tugevalt .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 29, 2010 23:49:24 GMT 3
Marla järgnes Danile joostes ning jooksis poisile täiega otsa, hakates võnkuma, kuid õnneks suutis ta tasakaalu tagasi saada. Ka tema oli nüüd ämblikuvõrguga koos, kuid õnneks ta ei kartnud neid loomakesi ja sellepärast ei hakanud ta nagu eit vinguma, vaid vajutas lülitist tule põlema. Lamp oli nii ära tolmanud, et see ei andnud eriti valgustki.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 30, 2010 0:06:34 GMT 3
Daniel tundis, kuidas neiu ta seljavastu jooksis . ''Ära sisi torma kohe, vanasti olin siin puhtam .'' Sõnas ta uuesti aevastades . Tolm oli talle suuremaltjaolt kõik ninna tunginud . ''Või oli siis mul savi, kui must ma olin .'' Mõtles ta kõvahäälselt, kui silmad Marlale viis, ning seejärel pööningult tuttavaid asju vaatama jäi .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 30, 2010 0:15:28 GMT 3
"Varem ei olnud nüüd," lausus Marla suht segaselt. "Kamoon, aastatega on tolm ju tekkinud." Üks suur ämblik siblas mööda seina kuskile seinaprakku ja tüdruk muigas, astudes viimaks edasi, vaadates ringi. "See on nii väike..varem oli suurem," lisas ta nagu muuseas, kui kaste hakkas lahti kiskuma.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 30, 2010 0:24:22 GMT 3
Noormees muigas vaid kergelt . Ühe kasti kallal mässama hakanud naeratas Daniel Marlale, kui ta sõnu kuulis . ''Varem ei olnud me nii suured .'' Lausus ta kiirelt vastu neiule . Kasti lahti saanud hakkas ta seal sobrama . ''Oih vabandust, varem ei olnud MINA nii suur, sina olid ikka nii väike ja väeti .'' Lausus ta neidise poole oma pilku keerates, ning naerma hakates . Ta lihtsalt armastas Marla kallal norida .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 30, 2010 0:36:06 GMT 3
Marla viskas Dani poole esimese ettejuhtuva asjaga, milleks oli mingi vana palli jäänus, täiesti lössi vajunud. "Ma ei ole väike!," ütles ta siis, enal muie suul. Ta soris kastis edasi, mis hetkel tema ees lahti oli. Tal läks süda heldeks, sest seal olid tema vanad nukud.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 30, 2010 0:40:59 GMT 3
Daniel püüdis palli kinni, ning muigas kergelt . Sellega olid nad vanasti Ericuga keset teed mänginud, ning tänu sellele see ka lössis oli, et Ericu isa oli autoga üle sõitnud . Oi poiste nördimust tol hetkel . Daniel jäi kastis edasi sorima, jättes palli kõrvale .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 30, 2010 0:46:24 GMT 3
Marla leidis enda barbied, mis olid ilusti terved, tema ei sodinud enda nukke, nagu seda mõned lapsed tegid. Üks oli Rapunzel, väga pikkade juustega ja teine oli mingi suvakas. Siis leidis ta Keni ka ning muigas, kui tegi, nagu nukud seksiksid. "Hei, Dan vaata," ütles ta ja näitas seda poisile ka. Väiksena olid nad ju nii mänginud. Seks oli siis nii naljakas asi.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 30, 2010 0:56:17 GMT 3
Noormees oli leidnud just propelleri, millega ta väiksena karlsonit mängis . Ta muigas ainult, kui neiu aga nukke näitas naeratas ta laialt . ''Enam pole see nii naljakas . Siis ei osanud me seda hinnata vist .'' Sõnas ta vaikselt, ning asetas propelleri koos traksidega omale peale . Need olid talle ümbermõõdult suured . Jah need olid just temajärgi õmmeldud, ning noormees punastas vist isegi kergelt .
Sellegipoolest hakkas ta mööda pööningut põrgulärmi lüües ringi jooksma . Paberid lendasid, kastid kukkusid, kuid Daniel jooksis ikka edasi .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 30, 2010 1:19:33 GMT 3
Marla pani barbid käest, sest see ei olnud tõesti nii naljakas, kui väiksena, kui nad seda salaja kuskil nurgataga mänginud olid. Siis leidis Dan enda karlsoni traksid ülesse, mis Marlal juba ammu meelest olid läinud, kuid nüüd hakkas ta kõva häälega naerma, kui poiss ringi hakkas jooksma. Tüdruk järgnes talle ja korjas pabereid ülesse, neid ise samal ajal uurides.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 30, 2010 1:36:47 GMT 3
Noormees trallitas ringi niikaua, kuni leidis pildi kus nad kõik lasteaias on . Tema Eric ja Marla . Dan peatus, ning võttis pildi üles jäädes kasti otsa istuma . Ta näost peegeldus vastu see lapsikus mis seal aastaid peidus olnud oli .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 30, 2010 1:38:36 GMT 3
Marla istus Dani põlve peale ja vaatas pilti. See oli nii armas pilt, et tüdruk oleks tahtnud lausa nutta. "Vahepeal igatsen ma neid aegu nii väga taga. Eric on meist..võõrdunud." Tüdruk hoidis silmi ikka pildil. Isegi, kui Eric oli tema kaksikvend ei teinud nemad kolm enam kunagi midagi koos. See oli kurb.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 30, 2010 9:20:58 GMT 3
Daniel noogutas vaid kergelt kaasa . Ta lihtsalt ei tahtnud midagi erilist lisada . Ilmselgelt poleks nad ka Ericuga niiväga enam läbi saanud, nagu nad seda varem olid saanud aga see ei kõigutanud . Noormehe silmad olid liikunud lakke .
|
|