|
Post by Marla Singer on Jun 7, 2010 17:45:52 GMT 3
Marla võttis endale nüüd šhampuse klaasi ja rüüpas seda head kihisevat jooki, mis Danielile alati peavalu tekitas. Tüdruk muigas ja asetas klaasi tagasi vanni äärele, jäädes poissi vaatama. "Tead, see on väga veider," alustas ta nüüd viimaks enda mõtete välja rääkimist. "See, mis meie vahel juhtus. Just täna..ja nüüd on kõik teistmoodi." Marla tahtis sellest rääkida, sest tema süda ei andnud enne rahu.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 7, 2010 23:57:28 GMT 3
Daniel kortsutas endamisi oma kulmi, kui neidis seda jama jõi . Kiirelt omale paar viinamarja suhu asetanud suunas ta silmad nüüd huvitatult Marlale, ning jäi ta juttu kuulama . ''Mis siin imelikku on . Mina küll mäletan, kui me tatid olime ja kolmekesi vannis istusime . Mina sina ja Eric, nüüd oleme lihtsalt vanemad ja Ericut pole .'' Tähendas ta kiirelt, ning muheles seejärel kiirelt .
Dani silmad olid liikunud vahule, mida ta nüüd peoga võttis, ning omale pähe asetas, kui seal vedeleda, siis miks mitte, ka end üleni märjaks teha . Niikuinii, oli lubanud Marla ta ära kuivatada .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 8, 2010 0:08:35 GMT 3
Marla hakkas naerma. "Jah, nüüd me istume vannis, paljalt. Aga ma pidasin silmas, mis seal rannas, enne päeval juhtus. Dan, sina ja mina. ME SEKSISIME!," ütles tüdruk siis. Ta ei saanud sinna midagi parata, et ta nii otskeohene oli ning mölapidamatus oli ka peal. Tüdruk rüüpas taas šhampust ja vaatas Danile otsa, lõbsu tuluke silmis säramas.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 8, 2010 0:14:15 GMT 3
Danieli silmad muutusid, millekski selliseks, millised need varem veel olnud polnud . Ta ajas end põlvili, ning liikus Marlale lähemale, endal kahtlane tuluke silmis põlemas . Neidise näokohal peatunud, asetas ta oma käed vanniäärele, kumbagil pool neidu, ning muigas seejärel laialt . ''Ja, kui tahan TEEME SEDA UUESTI .'' Sõnas ta kindlalt, ning maandus seejärel aeglaselt tagasi enda kohal .
Seal kus ta enne olnud oli, kiirelt omale veel paar viinamarja suhu pistnud, jäi ta neid mäluma, neidise reaktsiooni oodates . Muidugi oleks ta oma neli tiiru veel kindlasti vastu pidanud, kuid siiski see oli ka temajaoks veidike imelik, nad olid alati nagu õde ja vend olnud .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 8, 2010 0:41:39 GMT 3
Marla jälgis Dani silmi, kui poiss talle lähemale tuli ja naeratas siis. Kui Dan taas oma koha peale maandus, oli tüdruk see, kes nüüd poisi poole läks ja viimaks oligi tema peal, istudes tal kaksiraksi süles ning tema huuled olid poisi omadele kinnitunud, suudeldes teda kirglikult. Tüdruk käed libisesid poisi juustesse ja ta sasis neid õrnalt.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 8, 2010 12:04:26 GMT 3
Danieli kulm kortsus kergelt . Okei Fail, nüüd ta pidi tahtma, sest vaevalt Marla ära ütlemisse hästi oleks suhtunud . Noormees oli oma käed ümber neidise asetanud, ning oma silmad sulgenud, kui Marlat vastu suudles . Noormehe küünarnukid toetasid aga endiselt vastu vanniäärt .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 8, 2010 16:55:06 GMT 3
Marla aga ei tahtnud seda vees teha. Miks, nad olid seda enne vees teinud. Sellegipoolest suudles ta poissi vastu, Dani suudlused olid tema jaoks lihtsalt super ja ta tahtis aina veel ja veel, kuid sellegipoolest eemaldas ta varsti enda huuled ja istus lihtsalt Dani peal, haarates eemalt enda šhampa klaasi. Ta vaatas poisile naeratades otsa, lausumata midagi.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 8, 2010 18:31:35 GMT 3
Daniel kortsutas õrnalt oma kulmi, kui neidist temast eemaldus . Märganud siis seda peavalu allikat, ta sõrmedel kortsusid noormehe silmad veel enamgi . ''Miks, sa pead seda lurri sisse ajama, ma aru ei saa? '' Esitas ta küsimuse, ning pistis paar viinamarja omale suhu, jäädes siis neidist vaatlema .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 8, 2010 18:50:05 GMT 3
"Sest see jook siin, mida sina lurriks nimetada, on minu meelest äärmiselt maitsev," vastas tüdruk ja naeratas kavalalt. Nüüd võttis temagi viinamarja ja pistis endale suhu. "Kas sul on plaane, mida sa täna teha tahad?," päris tüdruk nüüd. Kell oli küll juba üle kesköö, kuid Hamptonis tavaliselt siis alles elu algaski. Marlal ei olnud küll plaane, mida ta teha oleks tahtnud, talle sobis ka Daniga koos kodus passimine.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 9, 2010 22:55:54 GMT 3
Danieli kulm kortsus märgatavalt . Tal polnud aimugi, mis kell on ning veelenam ei viitsinud ta hetkel siit välja ronida . ''Kõigepealt, ütle mulle mis kell on . Ja siis vaatame edasi .'' Lausus ta vaikselt, ning viskas omale neli viinamarja suhu, kui seejärel neidist vaatlema jäi .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 9, 2010 23:02:54 GMT 3
Marla naeratas ja vastas: "kell on veits üle kesköö." Ta rüüpas veel šampat ja muigas siis, asetades klaasi tagasi vanni äärele. Varsti ronis ta poisi pealt ära ja väljus vannist, minnes ilusa valge kapi juurde, võttes sealt suured valged saunalinad. Ühe pani ta Danile vanni juurde nagisse ja teise pani nüüd endale ümber. Siis avas ta vannitoa suure akna ja istus aknalauale, süüdates suitsu. Seal aknalaual oli pakk, mille ta sinna päeval jätnud oli.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 9, 2010 23:09:11 GMT 3
Danieli silmad sulgusid, kui neidis vannist lahkus . Ta lasi end rahulikult pikali vette, ning liigutas käsi veidike, et vahtu laiali ajada . ''Kuhu sa minna mõtled ?'' Küsis ta kiirelt, ning avas seejärel hetkeks silmad . Kui neidis akna avas, liikus külm tuuleiil, üle noormehe pea, ning ta kulm kortsus taaskord . ''Tahad, et ma kopsupõletiku saan ?'' Küsis ta seejärel kergelt naeratades, ning sulges taaskord oma silmad .
Omale kahekäega vahtu pähe pannud, jäi ta seda sinna laiali ajama, kui rahulikult veealla vajus . Seal välja hinganud, nii et mullid tekkisid, ajas ta oma pea suhteliselt koheselt veepiirile, ning suunas silmad neidisele, kui pead raputas . ''Mis suitsetad, ise niigi väike ja väeti .'' Tähendas ta veel kergelt juurde, ning muheles seejärel, kui vanniäärtest haaras, kuid välja ta sealt veel ei läinud .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 9, 2010 23:21:29 GMT 3
Marla vaatas Dani poole, ise suitsu edasi tõmmates. "Ma ei taha kuskile minna aga kui sa tahad, siis ma olen valmis minema," teatas ta siis. "Ära ole äpu," lisas ta seejärel, "väljas on vähemalt 23 kraadi sooja. Kus sa siin kopsupõletiku saad?!" Tüdruk muigas laialt, ise Dani silmitsedes, kuidas see vannis lebotas ja vahuga mängis.
"Sa mäletad väga hästi kindlasti, et ma hakkasin sinu eeskujul suitsetama, nii et ära targuta siin midagi," ütles ta viimaks ja hakkas naerma. See oli nii armas, kuidas Dan vannis mängis, nagu väike poiss. See oligi Marlale alati Dani juures meeldinud. See miski, mida ta isegi kirjeldada ei osanud.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 9, 2010 23:29:36 GMT 3
Danieli kulm kortsus taaskord(Mitte, et see vahepeal oleks normaalseks muutunud ) . ''Ma siin külmas vees mängin ja puha . Tuul tõmbab, läbi ja olengi kodus emme ravib ja puha .'' Lausus ta nüüd nagu ta oleks umbes 13 aastat tagasi öelnud . Vahtu omale rindade kohale asetanud hoidis ta seda mõlema käega üleval, kui end seejärel Marla poole keeras . ''Õu, mul on suuremad, kui sul .'' Sõnas ta naerma hakates, ning tõmbas seejärel keelega omale vahtu suhu .
Selle samakiirelt välja sülitanud tegi ta eriti krimpsus nägu . ''Okei, sinuomad maitsevad paremini .'' Lausus ta tähendusrikkalt, ning pani omale hunniku vahtu pähe . ''Maasikas tordil .'' Sõnas ta nüüd endale, kui end vannis liigutama jäi, niiet vesi vastu vanniääri peksis . ''Kuled w ?'' Lausus ta järsku . ''Ma tahaks jälle viiene olla, ja Ericuga, noku võistlust teha .'' Lausus ta kiirelt, ning naeratas seejärel, nii nagu ta seda väiksena teinud oli .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 9, 2010 23:54:44 GMT 3
Marla naeris kõht kõveras, tõmmates endale suitsu kurku. Dan oli lihtsalt adorable! Ta viskas suitsu minema ja jäi poissi jälgima, ise ikka koguaeg naerdes, iga tema uue teo üle. "Enam ei raviks sind emme, nüüd raviks sind mina," ütles ta siis tähendusrikkalt ja muigas. Ta tõusis aknalaualt ning läks vanni juurde, istudes selle äärele, vaadates Danile otsa. Tema peale pritsidid ka mõned veepiisad, kuid tüdruk ei teinud sellest väljagi.
"Noh, te võite teha ju, kui tahate," lisas Marla nüüd. "Aga teadke, et enam ma ei vaata. Päriselt ka. Sinu oma veel aga Ericu oma..." Tüdruk hakkas naerma. See oli liiga veidro. Tüdruk võttis sõrmega vahtu ja pani selle Danile nina otsa. "Ma ütlesin ju, ma olen alati kahtlustanud, et sa ei ole täiesti hetero," lausus neidis ja hüppas siis vanni äärelt püsti, sest Dan võis talle vabalt midagi teha. "Näitasite Ericuga teineteisele nokusi. Iuu," naeris ta eemal edasi ja näitas siis Danile keelt.
|
|