|
Post by Daniel Grafdner on Jun 10, 2010 9:06:58 GMT 3
Danieli näole ilmus rahuolev naeratus . ''Okei, see sobiks mulle isegi .'' Lausus ta kergelt muiates . Seejärel uuesti vahtu võtnud, turtsatas ta kiirelt, ning lõi kogu selle vahu omale kahekäega näkku . Noormees aevastas, ning ta tundis, kuidas vaht jällegi suhu läks, see polnud just eriti meeldiv, ning ta tegi krimpsus nägu . ''Siis pole põnev, kui sa ei vaata .'' Sõnas ta nokunäituse peale, ning turtsatas seejärel uuesti .
Daniel oli näost vahu maha enamvähem saanud, ning nüüd jäi ta oma ülakeha sellega katma . ''Nojah, noh, mis teha . Sellised me kahjuks olemegi .'' Sõnas ta naerma hakates, ning omale uut laadungit vannivahtu peale valades .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 10, 2010 19:43:44 GMT 3
Marla vaid naeris, seistes nüüd eemal, vaadates vannis lõbutsevat Dani. "Paistab, et sul on väga lõbus," ütles ta viimaks ja lasi rätikul vannitoa põrandale vajuda, kõndides paljalt tuppa, et endale riided selga panna. Dan sai vannitoas üksi ka hakkama. "Ma lähen teen meile midagi süüa!," hüüdis ta poisile vannituppa ning kadus siis alla korrusele kööki, et midagi kokku kokata.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 14, 2010 18:40:21 GMT 3
Daniel noogutas neidisele, ning saatis ta silmadega minema . Seejärel end puhtaks vahust küürinud ronis ka tema vannist välja . Aknalaualt omale ühe suitsu haaranud avas ta akent rohkem, ning tõmbas omale bokserid jalga, kui nüüd end jalad väljapoole akent istuma sättis .
Suitsu süüdanud suunas ta silmad mujale ringi liikuma, ning kõlgutas vaikselt muiates oma jalgu .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 14, 2010 19:33:27 GMT 3
Marla kokkas köögis veidi aega, ta tegi neile hästi häid võileibu, erinevate lisanditega, siis pani kaussi maasikaid. Asjad asetas ta suurele kandikule. Sinna lisandusid veel pakk mahla, vahukoor ja pakk soolapähkleid. Midagi muud ei suutnud tüdruk välja leiutada. Seejärel suudnus ta jälle teisele korrusele. Kuna Dani toas ei olnud, arvas tüdruk, et ta on veel vannis ning sättis asjad enda tuppa lauale. Tüdruk lülitas suure plasmateleri enda seinal käima ja istus siis voodi äärele, jäädes poissi ootama.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 14, 2010 20:37:42 GMT 3
Daniel tõmbas suitsu rahulikult edasi, kuniks ta silmad liikusid ühele kõrvalmaja akendele . Seal toimus midagi, mis pani noormehe vaid kergelt muigama . Noormees viskas suitsu aknast alla, ning maandus seejärel vannitoas . Akna sulgenud sammus ta magamistuppa, ning muigas kergelt . ''Ma tahan ka midagi sellist nüüd, mis kõrvalmajas köögis toimub .'' Lausus ta muiates, ning tegi Marlale silma .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 15, 2010 16:46:41 GMT 3
"Mis seal siis toimub?," päris Marla nüüd ja tõusis voodilt, pannes enda käed Danile kaela ja teda tagasi vannituppa vedades, et aknast vaadates, mis seal siis toimub. Tüdruk muigas vaid, kui seda nägi.
ot: mis seal siis toimub? ;D
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 20, 2010 5:22:56 GMT 3
Noormees muigas vaid kergelt, ning sammus koos neidisega tagasi vannituppa . Kui too vaid muigas kortsutas noormees endiselt oma kulmi . ''Saan siis ?'' Küsis ta kiirelt, kui silmad Marla omadele kinnitas, ning teda vaatlema jäi .
OT: Kujuta ise ette
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 20, 2010 15:51:43 GMT 3
ot: minu mõtted kalduvad vaid vasakule, nii et jah "Muidugi saad," lausus tüdruk siis ja sammus tagasi teise tuppa, tõmmates poissi endaga kaasa. "Enne aga söö," lisas ta siis ja lükkas poisi voodile istuma, istudes ise talle peale. Siis tõmbas ta kandiku nende kõrvale. "Mida sa soovid?," päris Marla ja muigas.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 20, 2010 22:25:10 GMT 3
Noormees kortsutas vaid õrnalt oma kulmi, ning naeratas kerglaselt, kui neidis teda tuppa vedas . Voodil maabunud suunas ta silmad kandikule, ning asetas oma käed ümber Marla, kes ta peale kaksiraksi roninud oli . ''Kõike .'' Sõnas ta vastuseks, ning suunas pilgu seejärel neiult kandikule .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 21, 2010 3:14:23 GMT 3
Dan ka sai kõike, mida ta soovis. Kõike, mida Marla oli enne köögis teinud ja külmikust võtnud. Ühekaupa andis ta poisile erinevaid asju, võttes midagi ka endale. Viimaks olid pooled asjad otsas ja tüdruk pani lihtsalt enda käed poisile kaela. "Ma armastan sind," lausus Marla. See tuli talle endalegi ootamatult, et ta just oli selle välja ütelnud ning tüdruk lihtsalt naeratas, vaadates Danile otsa.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 21, 2010 13:10:52 GMT 3
Daniel mälus, ning neelas vahetpidamatta . Kui neiu talle enam midagi süüa ei pakkunud kortsutas ta kergelt oma kulmi . Kuulnud aga Marla sõnu kortsus nooruki kulm veel enamgi . 'Jälle' suutis ta vaid oma peas mõelda, nüüd oli aga asi keerulisem, kui mõne suva eidega, kes talle seda varem öelnud oli . Seda ütles ju Marla . ''Kividega loopida sa mõtled jamh !?!'' Suunas ta fakti neidise poole teele, kui teda seejärel õrnalt kulm kortsus vaatama jäi . Daniel oli suutnud ainult ennast armastada . Ja ilmselt suutis ta seda ka edaspidi, talle lihtsalt ei istunud need olukorrad, kus keegi oma armastust avadalas . Tavaline poiss ühesõnaga .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 22, 2010 14:15:51 GMT 3
"Jah, seda ma mõtlesingi," lausus Marla ja naeris siis, kuigi südames tõmbus midagi krampi. Ta oli hetkel enda elu suurma vea teinud. Ta andis kiire musi poisi põsele ja tuli tema pealt nüüd maha. "Söö veel, kui tahad," viipas ta siis kandiku poole ning läks ise akna juurde, avades selle ja jäädes suitsu tegema. Enda lolluse pärast oli tal hullamise tuju ka ära kadunud.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 27, 2010 22:39:16 GMT 3
Daniel ohkas vaikselt, kui Marla ta pealt maha roninud oli, ning akna juurde sammunud . Ta ei osanud midagi öelda, ega teha . Noormees oli lihtsalt selline, talle ei istunud need armastuse avaldused . ''Ma lihtsalt ei oska sellisel puhul midagi vastu elda ju .'' Sõnas ta kiirelt end kõhuli keerates, ning neidist tagantpoolt vaatlema jäädes .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 28, 2010 15:13:33 GMT 3
"Ma tean, see oli mul lollisti öeldud," lausus Marla nüüd, vaadates korraks Dani poole, kuid siis keeras ta pilgu taas kiiresti tänavale, jäädes edasi suitsetama. Ta ei osanud hetkel midagi enam öelda.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 28, 2010 15:26:42 GMT 3
Noormees kortsutas kergelt oma kulmi . Ajas end istuli voodiservale, ning suunas silmad neidiselt toale ringi liikuma . End lõpuks ohates püsti ajanud sammus ta Marla seljataha, ning võttis temast õrnalt ümbert kinni . ''Ma ei saa ju öelda midagi, mida ma ise ka ei tea, misasi see on .'' Lausus ta õrnalt oma lõuga neidise õlale asetades . ''Aga sa tähendad ikkagi mulle midagi erilist .'' Lisas ta nüüd kergelt naeratades .
|
|