|
Post by Daniel Grafdner on Jun 7, 2010 0:13:03 GMT 3
Daniel oli oma silmad neidisele viinud, kui too tuppa tagasi tuli . Kui Marla end lahti riietama hakkas, suunas ta oma silmad hetkeks lakke, kuid taibates, mis seal toimub liikusid need neiule tagasi . Saanud aru, et neiu ei saanud aru, et Dan üleval on köhatas ta vaikselt, ning ajas end küünarnukkide toel üles .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 7, 2010 0:16:30 GMT 3
Marla võpatas, kui Dan köhatas ja hakkas siis naerma, võttes seejärel maast rätiku ja pani endale selle ümber tagasi. Siis läks ta nagu kass Dani juurde voodi peale, endal muie näol. "Kas liitud minuga?," päris ta siis. "Ma lähen vanni." Marla vanni mahtus vabalt kuni neli inimest.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 7, 2010 0:20:48 GMT 3
Daniel naeratas endamisi, kui Marla voodisse ronis . Neidise endapeale tõmmanud suunas ta enda pilgu neiu omale, ning tegi talle silma . Käed Marla seljale lukustanud jäi ta muheledes neidist vaatlema .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 7, 2010 0:25:29 GMT 3
Marla naeratas, kui Dan ta enda peale tõmbas. "Liitud siis?," päris ta uuesti, kui Dan nii armsalt muigas. Tüdruk lootis, et ta rätik nüüd maha ei kuku, sest kui Dan ta enda peale oli tõmmanud, liikus see juba veidike paigast, nii et tüdruku boobiesed olid peaagu näha.
;D
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 7, 2010 1:06:50 GMT 3
''Liitun ?''Küsis ta kulm kortsus, ning käsi koos silmadega Marla rindadele viies . ''Kui sa mu pärast kuivaks teed unimüts .'' Lausus ta kergelt, muiates, ning Marlale silma tehes . Ta käed oli liikunud neidise rindadelt ta seljale, ning hoidsid nüüd rätikut kindlalt paigal, mis sealt enne oleks ära liikunud .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 7, 2010 1:10:20 GMT 3
Marla naeratas. "Muidugi teen," ütles ta siis ja surus Dani huultele kiire suudluse. Seejärel ajas ta ennast püsti ja tõmbas Dani ka endaga kaasa. "Mul on šhampust," lausus ta nagu muuseas ja kergitas lõbusalt kulme. Nüüd oli see siis käes, tema parim sõber sai teada, milline seksmaniakk tema parim sõbranna on.
;D
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 7, 2010 1:15:35 GMT 3
Danieli näol olev naeratus suurenes tunduvalt, kui ta püsti tõmmati . ''Aga, kui sa mind ära ei kuivata, mis siis saab ?'' Küsis ta kiirelt, ning tõmbas keelega üle oma huulte . ''Sa tead, et ma ei joo shampust heameelega, see paneb pea valutama hommikul .'' Lausus ta nüüd kulm kergelt kortsus, ta jõi seda vaid peenetel üritustel, ning ei tarbinud siis mittemidagi muud peale selle, sest siis oli hommikuti hirmus peavalu . ''Kui sa lubad, et ma ärgates kuiv olen siis minugipoolest .'' Nõustus ta lõpuks kergelt, ning naeratas sügavalt neidisele .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 7, 2010 1:19:30 GMT 3
Marla naeris. "Jah, ma tean seda," ütles ta siis. "Sa ei peagi seda jooma, mul on veel viina ja viskit ka." Tegelikult ei pidanud Dan üldse jooma, kuid Marla tahtis küll klaasikest šhampust, purju ta ennast küll juua ei tahtnud. "Jah, ma luban, et sa oled ärgates kuiv," lisas tüdruk ja naeratas, kui Dani nüüd vannituppa tõmbas ja enda rätikul alla lasi kukkuda ning siis vanni ronis. Nüüd oli vaid Dani sinna vaja ja siis oli asi palju parem.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 7, 2010 1:25:06 GMT 3
Danieli näol mängles vaid kerge kelmilik naeratus, kui Marla ta vannituppa vedas . End vanniäärele istuma sättinud, hakkas ta omal sokke jalast eemaldama . ''Nojah, vaata see ma tahtsin enne teada, et kus Eric on ?'' Küsis ta seejärel, ning suunas silmad huvitatult neidisele . ''Ja see ka, et miks sa üksinda Hamptonis ole,d noh reaalselt pole, mina olen ju ka siin, aga miks kedagi peale minu siin pole ?'' Esitas ta küsimusi üksteise otsa, kui enda lahti riietamise üldse ära unustanud oli, ning nüüd kätega ringi vehkis nagu mingisugune kuuekümne aastane õppejõud, kes seda päevast päeva tegi .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 7, 2010 1:31:43 GMT 3
Marla lasi ennast täielikult vette nii, et tema paljast keha enam näha ei olnud. "Noh, Eric on kodus ja ma tulin üksi siia nädalavahetust veetma, see tähendab, et nüüd koos sinuga aga keegi teine siia ei tule. Hommikul tuleb teenija, kes süüa toob ja mingeid asju koristab aga muidu peaksin ma siin üksi olema." Tüdruk muigas. "Tule vette nüüd," lisas ta siis ja pritsis jalaga Dani poole vett. Ta oleks poisi riietega vette tõmmanud, kuid aimas, et tal võib taskus mingideid värgendusi olla. Telefon või midagi.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 7, 2010 9:01:58 GMT 3
Noormees noogutas mõistlikult, kui alustas teise soki jalast võtmist . Noormehe silmad olid liikunud põrandale, mida ta nüüd ka huviga vaatlema jäi . ''Okei, teenija siis teenija .'' Lausus ta mõistlikult peaga kaasa noogutades, kui soki jalast kätte sai . Särgi ülepea tõmmanud kortsus noormehe silm kergelt . ''Aga ikkagi, siin on juba niipikalt kõik nii olnud, siin peaks miskit muutma, muidu ma ei suudagi siin majas ära eksida .'' Sõnas ta rohkem endale, kui vannitoas ringi vaatas, ning teksaseid eemaldama jäi . ''Siin on niipalju mälestusi ja asju .'' Vajus noormees seejärel mälestustesse, kui teksade nööbid lahti saanud oli, ning käed nüüd taskutesse surus, et need jalast ära võtta .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 7, 2010 14:07:52 GMT 3
Marla vaatas Dani riidest lahti võtmas ja muigas, Dan oli ikka väga aeglane täna. "Jah, võiks aga hetkel ma küll ei viitsi hakata asju ajama, võibolla järgmine kuu," ütles tüdruk siis. Ta võis igakell ütelda vanematele, et tahab Hamptoni majas muudatusi teha ja siis oleks nad kõik koos plaanid paika pannud. Aga Marla ei tahtnud seda hetkel muuta. "Jap, parimad mälestused," lisas ta siis ja naeratas. Ta oli väiksena peaagu terve oma aja seal majas veetnud.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 7, 2010 15:33:52 GMT 3
Daniel mõtles oma viis minutit, tõmbas seejärel püksid jalast, ning istus seejärel bokseritega edasi vanniäärel, kui silmad sulgenud oli, ning pea kuklasse löönud . Ta kohmitses veel mõned minutid vanniäärel, ning lõpuks maandusid punase mustakirjud bokserid, kusagil riidehunniku otsas . Siiski ei roninuda noormees veel vanni, ta jälgis endiselt lage . ''Sul pidi siin midagi söödavat olema .'' Lausus ta lõpuks, kui vannis maandus, ning silmadega süüa otsima jäi . Vähemalt oli tema neidise jutust nii aru saanud . ''Toida mind nüüd, ma olen näljane .'' Lausus ta naeratades, ning oma silmi Marlale kinnitades .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 7, 2010 17:39:02 GMT 3
"Siin on vaid viinamarju," lausus Malra ja võttis marjade kausi kätte. Need olid hästi mahlased, suured ja rohelised. "All on terve külmik süüa täis." Tüdruk oli jälginud Dani aeglast käiku vanni, kuid viimaks oli poiss seal. Tüdruk naeratas ja võttis ühe viinamarja, pannes selle siis Dani suu ette, et poiss selle vastu võtaks. Vannivaht oli tema alati keha vahuga ära katnud.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 7, 2010 17:42:33 GMT 3
Danieli kulm kortsus tuimalt, kui ta ainult viinamarju märkas . ''Esialgu käivad need kah .'' Lausus ta lõbusalt, ning suunas oma silmad viinamarjadele . Neidise sõrmedelt viinamarja hammastega ära võtnud, mälus ta seda paar korda, ning neelas seejärel selle väikese rohelise värgenduse alla . Danieli käed oli liikunud vanniäärtele, ning oma pea toetas ta nüüd vanniäärele, jäädes tänu sellele lage uurima .
|
|