|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 18:20:28 GMT 3
Kathy muigas. "See on konfidentsiaalne info," sõnas ta kavala muigega ning lükkas näole ette vajunud juuksesalgu kõrva taha.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 18:26:18 GMT 3
"Sel juhul ei tea ma, kas kutsuda sind peole või mitte" lausus Christian siis ning muigas kavalalt. "Tegelikult on lugu nii, et mu sõbranna korraldab Hamptonis peo. Kui sa elad siin kandis, siis pole probleemi, aga kui New York'is siis on juba keerulisem sul sinna tulla" teatas Christian seepeale ning muigas endamisi. Hetkeks vaatas ta taevast ning seejärel uuesti Kathleeni.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 18:36:14 GMT 3
Kathy naeratas. "Ma elan nii Hamptonis kui New Yorkis," muigas ta. Tõsi - neiul oli nii linnas korter kui ka Hamptonis suvila.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 18:48:02 GMT 3
"Sel juhul sul veab" lausus ta ning naeratas kergelt. "Ma loodan, et oled tulija" lisas ta ning muigas kavalalt. Taaskord viis Chris pilgu kusagile mujale. "Lähme ronime veits?" küsis nooruk, kui siis varemetele viipas. Ülevaltpoolt oli vaade kuidagi parem.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 18:51:26 GMT 3
Alix tõstis pilgu üles. "Ronime? Tegelikult?" küsis ta, õrn hirm hääles.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 18:53:48 GMT 3
Christian vaatas hetkeks varemeid ning seejärel uuesti Kathleeni. "Egas ma sinna kõrgele mõtle" lausus ta ning naeratas lohutavalt. "Nendele madalamatele" lausus ta ning osutas siis kokkukukkunud seintele, mis olid Christianile umbes kusagile rinnani - ehk siis mitte väga kõrge.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 18:55:23 GMT 3
Alix raputas pead. "Ma pole väga mägironija... ega mingi muu ronija... aga ma võin sinuga kunagi shoppama tulla," lausus ta muiates.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 18:58:58 GMT 3
Noormees naeris kergelt. "Aga teeme diili. Sa tuled ronid pisut - ma aitan sind. Ja kunagi tulen sinuga shoppama" selgitas Christian ning muigas kavalalt, üritades kutsikasilmi teha - ehk aitavad. "Elus peab ju asju proovima, ka neid mida kardad, või mis?" küsis ta uuesti ning ulatas tüdrukule käe.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 19:07:02 GMT 3
Kathy ohkas ning võttis poisi käest. "Jah, sul on õigus," sõnas ta muigega ning ootas nüüd huviga seda, kuidas noormees ta selle müüri otsa saab.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 19:11:37 GMT 3
Christian naeratas rahulolevalt, kui oli suutnud tüdruku ära rääkida. Kui tüdruk ta käest võttis, hakkas ta vaikselt ühele madalama müüri juurde kõndima, mis oli lausa põlvedeni. Chris astus selle peale, hoidis ikka Kathleeni käest kinni ning ootas, et ka too nüüd astuks. See polnud ju nii hull. Müüri paksus oli umbes 80cm.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 19:14:51 GMT 3
Kathy astus sellele müürile kergelt. See polnud ju kõrgem kui tool või mõni diivanilaud. Ta naeratas Chrisile ning jäi ootama, mis edasi saab.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 19:17:36 GMT 3
"Hästi" lausus Christian madala kui siiski maheda häälega, kui Kathleen sinna peale astus. Nüüd jalutasid nad pisut edasi selle madala müüri peal, kuni tuli üks aste pisut kõrgemale. Aste oli kõrgem, kui esimene kord. Christian läks taas ees ning ulatas siis ka teise käe tüdrukule, et ta ülesse aidata. Lihtsalt igaksjuhuks, endal muie näol.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 19:20:56 GMT 3
Seda astet oli juba tiba keerukam ületada, kuid Kathy sai ka sellega hakkama. Alla vaadates, väristas ta õlgu. "Ütlesin ma, et mulle ei meeldi kõrgus?" küsis ta Chrisilt kahtlevalt.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 19:24:07 GMT 3
Christian raputas seepeale pead. "Eip, aga nüüd ütlesid" lausus ta. Sellega kavatses ta ka arvestada. Ta tegi kindlaks, et vaid üks aste kõrgemale, mitte rohkem. Vaikselt jalutas ta edasi, sest kõrgema astmeni oli veel pisut aega, ise vahepeal enda seljataha vaadates, ega Kathleen hirmu kätte väga ära ei sure.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 19:25:15 GMT 3
Kath kujutas ette, et ta on laval ning tantsib ja midagi hullu pole. See mõte ajas ta veidi muigama, kuid siiski aitas teda. Kindlalt kõndis neidis müüril ning vägagi kindlalt hoidis ta silmad kõrgel.
|
|