|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 13:30:53 GMT 3
Christian sõitis autoga vanade varemete juurde. Kui ta autost välja astus ja sellele signa peale pani, ei olnud kuulda midagi muud, peale tuule vilina. Väikeste sammudega, käed taskus jalutas Chris varemete poole ning ronis siis nende peale, jäädes nende peal kõndima. Lõpuks istus ta maha.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 14:38:53 GMT 3
Alix oli auto parkinud varemetest eemale, nii et varemeteni autohäält ei kostunud. Kiirelt võttis neiu tagaistmelt oma kaamera ja pani uhkema välgu sellele külge. Neiul oli kodus igav olnud ning ta otsustas hilisõhtuseid pilte tegema minna. Alix astus autost välja ning kohendas õhukese jakikese, mis tal seljas oli, vööd. Seejärel sammus neiu varemete poole. Siin-seal tegi ta mõne pildi ning väristas siis õlgu - koht oli päris kõhe. Lõpuks jõudis neiu varemetesse. Ta jäi ringi vaatama. Pimedas polnud eriti midagi näha, siis oli kuulda lehtede sahinat ning tuule vilinat.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 14:41:54 GMT 3
Chris vaatas ringi ning seejärel taevasse. Mingi aja pärast kuulis ta samme ning vaatas siis, kes sinna tuli. Ta nägi eemal üht neidist, kellel kaamera käes oli. Kuuvalgus tegi ta veel kaunimaks, kui ta tegelikult oli. Noormees muigas rahulolevalt ning jäi neidist jälgima, lausumata veel midagi.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 14:46:42 GMT 3
Alix ohkas ning langetas pilgu käes olevale kaamerale. Mõne aja pärast keerutas tuul varemete nurgas olevaid puulehti, tekitades nii valju sahinat. Kathy võpatas ning tema suust oli kuulda ehmatuse piuksatust. Neiu ohkas sügavalt. Ta süda kloppis sees. Öisel ajal polnud vanad varemed Kathy taolisele tütarlapsele just päris õige koht.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 14:51:48 GMT 3
Chris kergitas õrnalt üht kulmu, kui piuksatust kuulis. Noormees ohkas kergelt ning lootis, et ta nüüd tüdrukut väga ära ei ehmata. "Kõik korras ikka?" küsis Christian igaksjuhuks, kuna too tundus ikka päris hirmul olevat. Nooruk hüppas varemetelt alla, maandudes suhteliselt neidise lähedale. "Üksi võib siin tõesti päris jube olla" tähendas Chris seepeale ning naeratas sõbralikult. "Seega ehk pakun sulle seltsi" lisas ta veel, seletades, miks ta üldse neidisega rääkima hakkas.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 14:57:01 GMT 3
Kuulnud, et keegi teda kõnetab, ehmus Kathy veelgi rohkem. Kuulanud aga noormehe seletuse ära, noogutas ta veidi aralt. "Jah," vastas ta noormehe viimasele küsimusele. "Lihtsalt... ehmusin," muigas ta seejärel ning noogutas nüüd juba tänulikult. "See oleks teist väga tore," lausus ta aga noormehe viimase lause peale.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 15:04:02 GMT 3
Noormees muigas endamisi, kuna too oli ikka täiesti hirmul olnud. "Ja sa ei pea mind teietama. Nimi on Christian" tutvustas Chris end. Teda tihtipeale lausa häiris, kui keegi teda teietas. Seda juba sellepärast, et Christian ise ei olnud tihtipeale just kõige viisakam, vaid pigem nilbe. Nilbe oli ta siiski vaid oma lähedaste tuttavatega. "Kui tohib küsida, siis miks sa siia sellisel kellaajal siis üksi tulid, kui selline koht sus hirmu tekitab?" küsis Christian hetke pärast ning surus enda käed poolenisti teksade taskutesse. Seljas oli tal valge triiksärk ning peal tumedam jakk. Noormehe huulil valitses rahulolev naeratus.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 15:05:47 GMT 3
Kathy naeratas. "Meeldiv tutvuda, Christian," sõnas ta. "Mina olen Kathleen," tutvustas ta ka end ning asetas kaamera paela endale kaela. "Ma ei leidnud und ning tulin siia... Ja kui aus olla, ei teadnud ma, et ma nii pussy olen," muigas ta ning lasi pilgul üle Christiani käia.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 15:08:10 GMT 3
Viimase lause peale hakkas Chris vaikselt naerma. "Aga jah, kuidas siis muidu teada saada, eksole" lausus noormees seepeale ning naeratas siis, vaadates Kathleeni poole. Nagu ka varemete pealt vaadates oli näha, siis neidis oli tõesti ilus. "Ja nagu näha, siis tulid siia pildistama" kinnitas Christian, kui siis alles tähelepanu neidise kaamerale pööras. "Kas tohib?" küsis Christian, vihjates sellele, et tahab hetkeks seda uurida ning võibolla ka pildistada.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 15:13:21 GMT 3
Kathleen naeris samuti. "Täpselt, kõik tuleb katseeksitusmeetodil välja selgitada," naeratas ta ning noogutas siis. "Fotograafia on üks mu huvidest," sõnas ta ning võttis kaamera kaelast, et seda Christianile ulatada. Too tundus usaldusväärne ning neidis ei mõelnud, et Chris kaameraga minema peaks jooksma. Vaadates noormehe riietust ning üldist välimust, oli tollel nii palju raha küll, et vähemalt 5 sellist kaamerat endale osta. Alix naeris, tabades et nii naljakalt mõttelt ning ulatas kaamera siis poisile. "Jah, palun, ega ma kade tüdruk ei ole," sõnas ta.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 15:18:10 GMT 3
Nooruk muigas. "Ma juba mõtlesin.." pomises ta ning võttis siis kaamera. Koheselt vajutas ta ühele nupule, et vaadata hiljuti tehtud pilte ning jäi siis neid uurima. Pidi tõdema, et Kathleen oli hea pildistaja. Peagi pani Chris kaamera uuesti pildistamisrežiimi peale ning tegi siis nüüd tüdrukust ühe pildi. "Sa fotograafi asemel modelliks pole mõelnud hakata?" küsis nooruk siis ning muigas pildi üle, mille ta just tegi. "Kuigi ega pildistamisandel ka midagi viga pole" lisas ta siis, säilitades muiet oma näol, kui kaamera tagasi neidisele andis.OT, kujutame ette, et see on see pilt siis, mille Chris Kathleenist tegi (: i86.photobucket.com/albums/k102/formofsympathy/Miranda%20Kerr/newportman03vo6gq1.jpg
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 15:27:47 GMT 3
Pilt tuli neiule üllatusena. "Tola," muigas ta ning võttis siis kaamera enda kätte tagasi. Kiirelt vaatas ta pildi üle kuid raputas siis pead. "Ma arvan, et ma pole fotogeeniline," sõnas ta laialt naeratades. Tõepoolest - Alix jäi parema meelega kaamera taha kui kaamera ette.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 15:35:21 GMT 3
Christian kortsutas kulme, kui kuulis, et Kathleen end fotogeeniliseks ei pea. "Ma teen sust kunagi veel pilte ja siis saad aru, et sa Oled fotogeeniline" lausus nooruk seepeale. See pilt, mille ta praegu tegi, ei kukkunud tõesti nii hästi välja, kuid sellel polnud ka midagi viga.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 17:49:36 GMT 3
Kathy langetas pilgu ning naeratas häbelikult. "Seda pole nüüd küll vaja," lausus ta ning lülitas kaamera välja.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 18:17:59 GMT 3
Christian muigas kergelt ning naeris ka vaikselt. "Elad sa muidu Hamptonis või New York'is?" küsis nooruk siis hetke pärast. Tal oli plaanis neidis Marla peole kutsuda, mis toimus arvatavasti paari päeva pärast. (kujutagem ette, et see teema on ennem pidu.)
|
|