|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 19:28:26 GMT 3
Nad jõudsid peagi järgmise astme juurde, mis oli sama väike kui esimene, kuid kõrgust andis see siiski juurde. Nooruk astus ees ning ulatas Kathleenile siis ka teise käe, et too saaks julgelt astuda.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 19:29:41 GMT 3
Kathy astus kiirelt kolmandale astmele, kõndis paar sammu edasi ning istus siis maha. "Jalad hakkavad juba värisema," õigustas ta oma tegu. Istudes oli palju kindlam ning vaade tundus ka parem. "Istu ka," sõnas ta ning patsutas õrnalt kivimüürile, samal ajal Chrisi alt üles silmitsedes.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 19:35:05 GMT 3
"Ma olekski siia samma jäänud" lausus noormees ning istus siis samuti maha. "Ma ei oleks julenud sind kaugemale viia, muidu saad veel südamerabanduse" lisas Christian selgituseks ning naeratas sõbralikult. Nooruk viis oma pilgu siis taevale ning sealt peagi metsatukale, mis kusagil kaugemal paistis. Seal oli ilus. "Kahetsed, et ronisid?" küsis Christian siis hetke pärast, kuid ei suunanud pilku tütarlapsele.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 19:42:21 GMT 3
Kathy võttis kaamera ning tegi paar pilti. "Kusjuures ei kahetse," sõnas ta naeratusega. "Kuigi see on kohutavalt hirmus, olen ma õnnelik, et siia tulin... Sul oli õigus - oma hirmust tuleb üle saada," lausus ta noormehele naeratusega otsa vaadates. "Aitäh," lisas ta veel. Ta oli kindel, et nüüd, kui kuhugi ronida oli vaja, on neidis palju julgem.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 19:46:29 GMT 3
Chris muigas rahuolevalt. "Pole tänu väärt" vastas ta seepeale ning ohkas siis kergelt. "Mul on veel väike hirm ees - naisterahvaga shoppamine" tähendas ta ning turtsus endamisi. "Mitte et mul midagi su vastu oleks, vaid ma lihtsalt pole eriline shoppaja" lisas Christian ning muigas endamisi, kui pilgu siis hetkeks Kathleenile viis.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 19:47:58 GMT 3
"See pole NII hull, ausalt! Kõige kauem oleme poes kuus tundi," naeratas ta armsalt, aimates, et see fakt võib Chrisi hoopis ahastusse viia. See tõotas tulla naljakas ning Alix muigas.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 20:03:01 GMT 3
Chris kergitas pisut kahte kulmu, kui seda lauset kuulis. "Ah et kõiges kuus tundi?" küsis Christian ning hakkas naerma. "Ma panen vahepeal jooksu" lausus ta siis sosistades, kui pisut Kathleenile lähemale küünitas.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 20:04:58 GMT 3
"Ma luban seda vaid siis, kui sa mulle ära oleku ajal kohvi tood," naeris Kathy ning kallutas pea ühele küljele. Talle tundus, et sedasi tungib vaate ilu paremini temasse.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 21:18:16 GMT 3
Christian naeris kergelt ning noogutas siis. "Teeme nii, kui sa tõesti kavatsed kuus tundi shopata" vastas nooruk seepeale. Ka tema käis vahest shoppamas, kuid see piirdus tavaliselt ühe tunniga, kui sedagi.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 21:35:31 GMT 3
Kathy muigas ning noogutas. "It's a deal!" sõnas ta naeratusega ning tõmbas näppudega läbi juuste. Siin kõrgel oli mõnus, kuid kuidas alla saada. "Chris kuule..." sõnas neidis ning tõstis pilgu vaatelt noormehele. "Kuidas ma siit alla saan?" küsis ta murelikult.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 21:38:48 GMT 3
"Mh?" küsis Chris alguses, kui neidis vaid tema nimetanud oli. Nooruk teadis, et see küsimus tuleb varem või hiljem. "Noh, loogiliselt võttes, täpselt samamoodi nagu ülessegi" vastas ta ning muigas kergelt. "Ära muretse, küll sa hakkama saad - ma aitan" lohutas Christian siis hetke pärast, ise lohutavalt naeratades, kui Kathleenile otsa vaatas.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 21:40:08 GMT 3
Kathy naeratas ning vaatas siis alla. "Issand. Kui kõrgel me oleme? Mingi 100 meetrit või!?" küsis ta.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 21:44:02 GMT 3
Christian hakkas kergelt naerma. "Kindlasti mitte nii palju" lausus ta. "Heal juhul 5 meetrit, kui sedagi" lausus nooruk siis. Kui nad vahepeal kõndisid, siis müür oli tõesti kerge kaldega ülespoole, kuid mitte niipalju, et nad nüüd nii kõrgel oleksid. "Ära sa muretse, me saame ilusti, kenasti siit alla ka" üritas Chris neidist rahustada, endal ka lohutav naeratus ikka näol. "Eks?" küsis ta rahustades.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 21:47:55 GMT 3
Kathy hakkas naerma ning ta noogutas. "Oh mind küll, eks," sõnas ta läbi naeru. "Ma usaldan end sinu hoolde," sõnas ta dramaatiliselt ning viskas täpselt sama dramaatiliselt oma pea noormehele sülle. Kuna nad mõlemad istusid, ei saanud ei Alix ega Chris alla kukkuda.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 21:53:25 GMT 3
Christian kergitas rahulolevalt kahte kulmu. "Ma olen meelitatud, et sa mind niivõrd palju usaldad" vastas nooruk seepeale ning turtsatas kergelt. Teadmata, kui kaua kavatseb Kathleen enda pead nooruki süles hoida, asetas Chris siiski oma käe ümber tema.
|
|