|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 21:55:28 GMT 3
Kathy mõtteis oli peale poisi vastuse kuulamist oma pea ta sülest ära võtta, kuid nüüd tundus see võimatu - noormees oli oma käe juba ümber tüdruku pannud. "Peaksidki olema," naeratas ta poisi vastuse peale.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 21:59:19 GMT 3
OT, ei oleks võimatu ! Chris muigas endamisi, kui neidise lauset kuulis. "Mis sa siis veel teed, peale pildistamise ja pikkade shopingute?" uuris Christian edasi, et mitte vaikuses istuda. Ta ei põdenud mida neidis arvata võib, selle käe pärast, sest tema jaoks oli see nii loomulik. See ei olnud mingi tagamõttega. Chris nautis vaadet, kuid hetke pärast viis ta pilgu enda sülle, Kathleenile.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 22:02:12 GMT 3
Kathleen mõtles hetke. "Ma tantsin," sõnas ta ning naeratas. "Tantsin, teen pilte ja shoppan," naeris neidis. Põhiliselt sellest tema elu koosneski. "Koolis käin ka natuke ning pidutseda meeldib mulle ka," lisas ta, naeratus näol.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 22:04:02 GMT 3
Kuulnud sõna 'tantsin' kerkis Christiani muie veelgi. "Midagi ühist meil siis ka" lausus ta ning naeratas, viies pilgu nüüd kusagile kaugemale, metsatukale. Lisaks tantsimile pidutses ju ka tema ise. Ja mitte vähe.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 22:07:24 GMT 3
Kathy tõusis püsti ning vaatas noormeest. "Sa tantsid ka?" küsis ta naeratades. "Nii lahe!" lisas ta. Polnud tavaline tegelikult, et poisid tunnistasid oma tantsulembust.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 22:09:16 GMT 3
Christian vaatas nüüd tüdrukut, kes nii imestas. "Mm, jah" lausus ta ning naeratas siis pisut. "Käisin ligi seitse aastat tantsutrennis" lisas ta seejärel ning viis pilgu nüüd kusagile eemale. "Nüüd on pidutsemine lihtsalt esimesel kohal ja tantsimine teisel" selgitas ta ning turtsatas siis hetkeks.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 22:11:40 GMT 3
Kathy muigas. "Mul päris nii pole. Ma ikka tantsin ja pidutsen korraga," naeris ta ning kõigutas õrnalt jalgu. Ei saanud öelda, et õues enam päris soe oli, kuid Kathleen ei kurtnud.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 22:17:24 GMT 3
"Käisid trennis? Mis stiili tantsid?" uuris Christian edasi. Vähemalt midagi ühist neil, millest rääkida. Sest ega pidu polnud ju eriline jututeema. Peod on ju nagu peod ikka.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on May 31, 2010 22:20:01 GMT 3
"Käin siiamaani," naeris Kathy. "Hip-hop ja show on need, millega pidevalt tegelen, aga vahel käin ka ühe tuttava klassikatrennis ning peotantsus," lisas Kathleen ning ajas näpuga müüri äärel olevaid pisikesi kive alla.
|
|
|
Post by Christian Dale on May 31, 2010 22:22:06 GMT 3
Kuulnud ära esimese tantsustiili muigas Chris taas. "Jälle midagi ühist" pomises ta ning naeratas kergelt, kui pea kuklasse lasi. "Hip-hop ma mõtlen" täpsustas ta siis kiirelt. "Ja siis street" lisas ta ning naeratas, kui pilgu Kathleenile tagasi viis.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 1, 2010 15:29:50 GMT 3
"Ühtekad," muigas Kathleen ning vaatas veelkord müüriservalt alla. "Kas peaksime alla hakkama ronima?" küsis ta poisilt.
|
|
|
Post by Christian Dale on Jun 1, 2010 21:07:12 GMT 3
"Ei peaks" lausus Christian neidise küsimuse peale. "Aga kui sa tahad, siis võime vaikselt hakata alla koperdama" lisas ta siis. Tal polnud midagi selle vastu, kui nad seal üleval olid, ega ka siis, kui nad sealt alla läksid.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 1, 2010 21:41:17 GMT 3
Kathleen mõtles hetke. "Ma ei tunne end siin väga kindlalt," lausus ta seejärel ning naeratas noormehele. "Parema meelega oleksin kahe jalaga maa peal," muigas ta kuid kehitas siis õlgu. "Aga samas... sina otsustad."
|
|
|
Post by Christian Dale on Jun 2, 2010 9:20:53 GMT 3
Christian raputas pead. "Ei, mina ei otsusta midagi" lausus ta kindlalt. "Kui sa tahad alla, siis me võime minna" seletas ta ning naeratas kergelt, jäädes nüüd siiski vastust ootama.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 2, 2010 9:31:29 GMT 3
Kathy torutas mõtlikult huuli. "Ma ei tea," ohkas ta viimaks. "Samas, all pole ka midagi teha," arutles neidis ning kehitas seejärel õlgu. "Tobe teema, millest rääkida," arvas Alix lõpuks ning naeratas.
|
|