|
Post by Alec Snow on Jun 7, 2010 18:10:33 GMT 3
"Ma ei saa sind niimoodi pritsida," ütles Alec tõsiselt, kuid muigas samal ajal. Ta pidas samuti Marlat vaid sõbraks, kuigi tüdruk oli kena, aga tüdruku tutvusringkonnas oli piisavalt palju kenamaid poisse. Noormees pani käed ümber Marla piha ning keerutas teda veidike.[/i]
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 8, 2010 16:48:22 GMT 3
"Sa ei peagi," lausus Marla ja muigas, lastes Alecil ennast siis keerutada. Ta ei tahtnud veel sealt ära minna ja lootis, et Alec ka ei taha, kuigi tüdrukul oli plaan pärast ujumist mäkki sööma minna. Viimasel ajal sõi ta üldse palju rämpstoitu. Rannal helises tüdruku telefon, kuid seda ei olnud sinna kuulda. Helistajaks oli Alan.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 8, 2010 16:56:06 GMT 3
"Aga kui ma tahan?" küsis Alec kutsikasilmi tehes. Ta sasis kergelt naerdes tüdruku juukseid, ajades need tänu veele veel rohkem sassi.[/color]
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 8, 2010 17:00:02 GMT 3
Marla sai aru, et tema juuksed on juba täitsa krussis, kuid see ei seganud teda. Väike palsam ja kamm ajas aja alati korda. Ta muigas, vaadates Alecile otsa. "Tahad?," päris ta siis lõbusalt. Nende vestlus oli juba täiesti mõttetuks muutunud, kuid siiski pakkus see neidisele nalja.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 8, 2010 17:09:44 GMT 3
"Mul on nüüd parem tegevus," ütles Alec Marlat kiirelt sülle võttes ning teda kaugemale mere peale viies.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 8, 2010 17:25:17 GMT 3
"Milline nimelt?," päris Marla, lastes Alecil ennast kaldast veel kaugemale kanda. Vesi oli nii mõnus ja tüdrukule tegi heameelt, et ka Alec seda nautida suutis, üle pika aja.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 8, 2010 17:39:36 GMT 3
Alec muigas kavalalt. "Kuidas sulle vette kukkumine meeldib?" küsis mees edasi minnes.[/color]
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 9, 2010 14:16:04 GMT 3
Marla muigas laialt. "Ma olen sellega juba harjunud." See oli tõsi, kuna ta oli nn. pisike ehk siis väiksem kui kutid, siis need viskasid teda alati vette ja Marla ei saanud kuidagi vastu hakata. Samas tegi see talle nalja. Lahe oli tihti tähelepanu keskpunktis olla, isegi kui ta ei otsinud tähelepanu.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 9, 2010 14:55:08 GMT 3
"Tõesti?" küsis mees lõbustatult. Ta hakkas nüüd ülespoole kõndima, kuigi liikus endiselt avamere poole. Seal oli nimelt ühelt poolt lauge, teiselt poolt üsna järsk kõrgem koht.[/i]
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 9, 2010 15:00:23 GMT 3
"Jah," vastas Marla. "Tundub, et alati rannas olles on see teiste lemmik tegevus mind sillalt vette lükata või visata," lisas ta siis, ise ikka Alecil käsi kaelas hoides. Tüdruk muigas veidike.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 9, 2010 15:58:39 GMT 3
"Imeline," ütles Alec peatudes ning nüüd Marla käsi enda kaela ümbert lahti kangutama hakates.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 9, 2010 23:30:54 GMT 3
"Ei, sa ei tee seda!," karjus Marla lõbusalt ja hoidis tugevalt ikka enda käsi ümber poisi, kuigi Alec oli kuradima tugev ja varsti tulid Marla käed lahti ning ta ei saanud neid tagasi ka panna.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 10, 2010 11:16:07 GMT 3
Alec muigas ning sättis nüüd Marlat nii, et hoidis ühe käega teda üleval ning teisega hoidis tema käsi kinni. Ebamugav, aga mitte eriti raske. "Valmis?"[/b] küsis noormees lõbusalt. Ta ei tahtnud, et Marla päris ära upuks, kuna ei jõudnud õigel ajal sisse hingata või midagi.[/i][/color]
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 11, 2010 18:27:01 GMT 3
Marla raputas pead, kuid tõmbas siis ise hinge kinni, sest teadis, et leiab ennast nagunii sekundi pärast veest. Ta muigas ja sulges ka silmad.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 12, 2010 17:33:09 GMT 3
Alec muigas ning tõstis Marla kõrgemale. "Kohe kukud," ütles ta lõbustatult ning laskis siis ettevaatlikult tüdrukust lahti.
|
|