|
Post by Joseph Meraz on Jul 4, 2010 23:15:46 GMT 3
"Nüüd raiume puud, istutame roosid ja värvime lae lillaks," lausus Joseph tõsiselt ja võttis uue lonksu oma veeklaasist. Isegi kõige kergeusklikum inimene oleks saanud aru, kui suure sarkasmiga oli tegu ja selle tõttu ei hakanud Joe end õigustama ega nalja selgeks tegema.
"Või on sul mingi parem plaan?" küsis Joseph siis kulmu kergitades, et mitte dialoogist taaskord monoloogi teha. Kuigi tal tuli see hästi välja, ei olnud käitumine eriti viisakas.[/i]
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jul 5, 2010 13:41:32 GMT 3
Avery naeris vaikselt. "Tead, ainult lilla lagi ei anna mingit efekti, värvime parem terve maja lillaks," ütles tüdruk mahla lonksates. "Tegelikult, üldiselt, võiks midagi lahedat teha, näiteks maja katuselt alla hüpata või midagi," lisas tüdruk suht tõsiselt. Maja katuselt alla hüppamine on lõbus!
|
|
|
Post by Joseph Meraz on Jul 5, 2010 15:29:38 GMT 3
"Mõte isenesest ei ole paha. Mõtted tegelikult, sest et efektne oleks tõesti, kui terve maja oleks lilla, aga meil kuluks palju värvi ja mu ema ei oleks eriti õnnelik," Nentis Joseph. Ta rääkis ikka toonil nagu arutaksid nad ilma või räägiksid viimasest poliitikasündmusest. "Katuselt allahüppamine oleks kindlasti põnevam ja kolm korda ohutum, kui mul oleks bassein või batuut seal all," läks Joe ka selle mõttega kaasa. Põhjus, miks neil aias basseini ei olnud, oli lihtne - meri oli peaaegu kahe sammu kaugusel. Milleks kloorivesi?
"Tegelikult saaks minu toast minna ülesse veel ja siis sealt hüpata korrusevõrra teisele korrusele, kui tahad," lubas noormees lahkelt. Maandumine oleks kindlasti olnud valus, aga see selleks. Kui on soovi katuselt alla hüpata, siis vähemalt saab seda teha. Kuigi kiirabi peaks käeulatuses olema igaks juhuks.[/i]
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jul 6, 2010 13:14:26 GMT 3
Avery noogutas mõtlikult. "Jätame siis need hullumeelsed mõtted ja teeme midagi, mida saab teostada, nagu reaalselt," ütles tüdruk lõpuks otsustavalt ning tühjendas enda mahlaklaasi. Ta päris ära ka ei tahtnud ennast tappa, siis jääks see tüüp süüdi ja ta pandaks vangi ja mida iganes veel. Okei, ulme.
|
|
|
Post by Joseph Meraz on Jul 7, 2010 0:22:12 GMT 3
"Ma luban sul siiski midagi välja pakkuda," lubas Joseph viisakalt, haaras käigu pealt ka tüdruku klaasi ja pani mõlemad nõudepesumasinasse. Tema oma tuba võis välja näha nagu sealaut oma parimatel hetkedel, aga ülejäänud majas hoidis ta suhteliselt hästi puhtust.[/i]
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jul 7, 2010 10:34:42 GMT 3
Avery vaatas köögis ringi, kui mõtles. "Läheks lihtsalt vaataks linnas ringi või midagi? Ma ei tea sedagi, mis kellast vend kokku saada tahab. Mõttetu mees," sõnas tüdruk hetke pärast. Ta polnud selles Hamptonsi osas veel käinudki.
|
|
|
Post by Joseph Meraz on Jul 8, 2010 0:38:56 GMT 3
"Mõte ei ole halb," tunnistas Joseph pead noogutades. "Aga ma pean omale teise pluuse selga panema ja siis saame minna," teatas noormes ja astus köögi ukse poole. Tal ei oleks selle vastu midagi olnud, kui tüdruk temaga kaasa oleks tulnud. Võib-olla oleks lihtsalt tüdrukul natukene ebameeldiv olnud end läbi Joe sassis toa kaevata, aga see selleks.[/i]
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jul 8, 2010 14:34:55 GMT 3
Avery noogutas vaikselt ning otsustas siis noormehele järgneda, kuna ei tahtnud üksi jääda, nagu enne mainitud.
|
|
|
Post by Joseph Meraz on Jul 9, 2010 1:44:04 GMT 3
Joseph piilus korraks välisukse poole ja teinud kindlaks, et see on lukus, astus ta trepist ülesse, oma toa poole. Teisel korrusel näitas ta ühe toa poole ja teatas, et see on ta vanemate tuba ja et teine tuba sellel korrusel on külalistetuba. Lihtsalt, et uudishimu ära ei tapaks vahepeal.
"Ma vist peaksin hoiatama, et ma ei viitsi asju kappidesse panna," teatas ta veel pool treppi üles minnes ja oma toa ust lahti tehes. Toa kunagi hele pärand oli nüüd nagu laiguline, lehma selg, sest riided vedelesid siin ja seal laiali. Musta värvi voodi oli uksest kaks meetrit eemal, madal ja hiiglaslik - toon-toonis voodiriided selle peal olid enam-vähem ühes hunnikus, justkui oleks Joe alles tõusnud. Ülejäänud tuba oli valge ja peaaegu seinasuurust akent katsid paksud valged kardinad. Ja muidugi oli välisukse ees must vaip ja selle kõrval uks vannituppa, mis õnneks hetkel kinni oli. Mine tea, mis olukord seal olla võis.
Joseph astus üle asjade kapi juurde ja tõmas sealt välja musta T-särgi. Ta kiskus ära eelmise pluuse ja pani uue asemele. Korraks kontrollis ta veel taskuid, et tal oleks autovõtmed ja koduvõtmed ikka olemas.
"Ma olen valmis."[/i]
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jul 9, 2010 14:56:37 GMT 3
Avery silmitses noormehe tuba ilme lõbususega. "Noh... seda annab mu venna toaga võrrelda," sõnas tüdruk lõbustatult. Damian oli tuntud kui väga laisk isik koristamise osas. Tema tuba oli korras vaid siis, kui teda palju tüüdata. Kuid ega seal niigi kedagi teist ei käinud peale Damiani enda.
"Valmis? Okei. Kuhu läheme?" vastas Avery kergelt muiates, kui ta korraks enda pilgu noormehel peatas ning siis taas tuba silmitses.
|
|
|
Post by Joseph Meraz on Jul 17, 2010 8:07:41 GMT 3
"Jalutama? Me võime tegelt autoga ka minna, kui sa tahad," ütles Joseph ja astus välisukse poole. Tal ei oleks olnud midagi selle vastu, kui oleks jalutama pidanud, aga samas ei olnud tal midagi ka autoga sõitmise vastu.
"Ja kas sa tahad minna linna poole või kuskil mere ääres vedeleda või midagi? Kõik võimalused on avatud," teatas Joseph ja peatas enda pilgu korraks tütarlapsel. Ta ei osanud arvata, kas ta nägi alles nüüd või mõtles ta seda uuesti, aga Jane Doe nägi ikka väga kuum välja![/i]
|
|
|
Päeval.
Jul 17, 2010 10:29:01 GMT 3
Post by Avery Delilah Bridge on Jul 17, 2010 10:29:01 GMT 3
Avery kuulas mõtlikult kõiki pakkumisi. "Lähme lihtsalt... jalutame, ma arvan, et linna poole. Kui mu vend peaks helistama, siis ta tõenäoliselt ütleb, et tule linna või mida iganes," otsustas tütarlaps lõpuks. Mere kohta seda, et ta võis merd ja päikest armastada, aga ta oli seda kõike juba piisavalt talunud.
|
|
|
Päeval.
Jul 24, 2010 13:21:09 GMT 3
Post by Joseph Meraz on Jul 24, 2010 13:21:09 GMT 3
Joseph kehitas õlgu ja lükkas seljaga ukse lahti ning astus välja kuuma päikese kätte. Autovõtmed viskas ta üle toa oma voodi peale, et ei peaks neid siis mõttetult kaasa vedama, kui tarvidust ei ole. Ja pealegi, kui tal autot vaja oleks läinud, oleks ta niikuinii pidanud koju tulema, enne kui sõita oleks saanud, sest et üllatus missugune, aga auto oli ju maja ees.
Ust lahti hoides otsis ta juba taskust võtmed, et oma uks lukustada. Kuigi majal oli peal ka suhteliselt hea valve, ei olnud siiski eriti mõtekas jätta ust lukust lahti, sest esiteks oleks alarm selle peale karjuma hakanud ja teiseks uks tuleb ikka lukustada, kui kodust välja lähed.
Ot: Ilmselgelt ei ole mul jälle korralikke mõtteid.[/i]
|
|