|
Post by Cora Lavenderz on Jun 1, 2010 0:01:40 GMT 3
"Ja see ongi põhjuseks, miks ma seda väga proovida ei sooviks," vastas Cora vabandavalt naeratades ning lasi siis enda kätel alla vajuda. Tütarlaps sumas läbi vee veidike lähemale ja kallutas enda pead kergelt viltu, noormeest silmitsedes. "Ja kuidas sul praegult nüüd läheb?" päris ta naeratades.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 0:02:54 GMT 3
"Paremini. Paremini kui enne." Romeo vastas naeratusele. "Miski pole parem kui korralik time-out."
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 1, 2010 0:07:28 GMT 3
Cora noogutas kergelt. "Seda on küll meeldiv kuulda," märkis ta vaikselt, lastes enda jalgadel põhast veidi lahti tulla, mõnusalt pooleldi vees hõljudes. Ajaviiteks, täiesti niisama, ühe ringi ümber noormehe ujunud, peatus Cora jälle kuti ees. "Millega sa tegeled üldse?" uuris tütarlaps huvitunult.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 0:10:36 GMT 3
Romeo saatis neidu silmadega, kui see tema ümber ujus. "Ühte ja teist. Veidi modellindust, sekka jalgpalli ja laulmist. Kokkuvõttes stressirohke ja üksluine elu." Noormees vedas ühe suunurga üles. "Millest selline huvi?"
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 1, 2010 0:13:09 GMT 3
Cora kehitas kergelt õlgu, vedades näole jällegi sellise süütukese naeratuse. "Ma olen võib-olla lihtsalt väga-väga-väga.. natukene uudishimulik," pakkus tütarlaps, enda huuli veidikene torutades, nagu tal mingil põhjusel juba väikesest armsast tirtsust saati kombeks oli olnud.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 0:14:35 GMT 3
"Uudishimu tappis kassi," vastas Romeo muiates. "Ja millega sa ise tegeled, kui küsida tohib?"
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 1, 2010 0:19:41 GMT 3
"Ohh, mina olen täitsa koolijüts, tead. Käin ringi sellise armsa koolivormi ja ranitsega, juuksed lehvidega kahte patsi seotud," rääkis Cora, näole lapsikut sära manades, kuid muigas siis, surudes ennast korraga ükskõikseks, "aga muidu lihtsalt elamisega hetkel." Neidis vedas veepinnale sõrmeotsaga õrnalt ringikesi ning turtsatas, loobudes ka sellest ükskõiksest hoiakust, naastes enda tavapärase ja endise olemuse juurde. Selle peast sooja.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 0:22:06 GMT 3
"Juba kujutan ette jah seda patsitralli." Nojah, tegelikult kujutles Romeo sel hetkel hoopis midagi muud, aga see oli liiga pähh, et mainida. "Tore, et mul kool lõpetatud. See oli paras lasteaed."
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 1, 2010 0:27:13 GMT 3
Cora haaras kummagi käega mõlemalt poolt enda juustest ning tõstis need 'patsidena' üles, kallutades pead veidike viltu ning pistes keele korraks huulte vahelt välja, naerdes seejärel vaikselt. "Njaa, haridus on tähtis värk küll, kuid see, et seal kohe nii mitu aastat istuma peab.. Õnneks pole minulegi enam eriti kaua jäänud," rääkis tütarlaps. Reeglina ta vabal ajal koolist väga ei rääkinud ning üritas sellest tegelikkuses üldse üsna palju mööda vaadata. See lihtsalt takistas elu nautimist.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 0:28:34 GMT 3
Romeo naeris neiu nägudetegemise peale. "Keskkool pole nii hull kui põhikool." Noormees muutus veidi kibestunuks, kui talle meenusid 8. ja 9. klass.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 1, 2010 0:32:48 GMT 3
"Sellele ma vastu ei vaidle," sõnas Cora noogutades. Tütarlaps pigistas paremakäe nimetissõrme ja pöidlaga enda nina kinni ning kadus viivuks vee alla. Ainult kaheks sekundiks. Tagasi pinnale tulles käis ta automaatselt käega üle näo, kammides sedasi juuksed üle pea ning pühkides ka üleliiase vee näost. "Aga tegelikkuses pole praegult just eriti asjalik rääkida ei koolist, tööst, ega üldse millestki sellisest. Et nautida, tuleb olla hetkes," rääkis Coco naeratades, kergelt sõrmega veepeal nipsu tehes, nõnda et paar tilka noormehe poole lendasid.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 0:36:16 GMT 3
"Räägime... autodest?" pakkus Romeo. Tüdrukute teadmised autodest on tavalised puudulikud, nii et saab nalja. Elu näitab.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 1, 2010 0:40:08 GMT 3
Selle individuaalse tüdruku teadmised autodest olid rohkemgi, kui puudulikud, kuid nagu tavaliselt, ei lasknud Cora end sellest kuidagi kõigutada. Kuttidele juba kord meeldis autodest rääkida, see oli nagu mingi loodusseadus. "Ja millega sina siis sõidad?" uuris tüdruk muigega, ennast vees natuke mõnusamalt alla poole lastes, viivuks pead tahapoole kallutades, kukalt nõnda vee sisse kastes, kuid hetk hiljem olid tema silmad juba jälle noormehe poole pööratud.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 0:46:57 GMT 3
Romeo silus oma tukka, teades, et see on ikkagi imelikult, tehku ta mis tahab. "Neljanda generatsiooni Pontiac Firebird. V8 mootor ja lendab nagu tulilinnuke," sõnas noormees uhkusega. Tema auto oli tema baby. Tõsine tegija NYC tänavatel.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 1, 2010 0:53:18 GMT 3
Cora naeratas. Okei, see võis isegi veidi arulagedalt tunduda. Ta ei mõiganud väga midagi. Korraga meenus talle üks väike kiiks, mis kuttidel juhtus tavaliselt küljes olema - nad panid enda autodele nimesid. Sääraseid nagu Sherline või Jén. Paratamatult muigas Coco, mõeldes paratamatult, huvitav, kuidas see seksikas oma tulilinnukest kutsus. Kuid nii otseselt ta nüüd küsima küll ei hakanud.
Ja ta ei tahtnud just väga lollina paista, kuid siiski jõudis tütarlapsele kohale, et autode kohapealt on ta lihtsalt.. loll. "Ma arvan, et sa said isegi aru, et ma ei jaga selle teema pealt mitte midagi," sõnas Lavelie viimaks muiates.[/color]
|
|