|
Post by Cora Lavenderz on Jun 1, 2010 1:43:28 GMT 3
Cora muigas vildakalt ning raputas pead. "Ma võin olla sinu jaoks Josie, kuid see pole see nimi, mille mu vanemad mulle andsid," lausus tütarlaps aeglaselt, jälle sellel mahedal toonil. "Cora Lavenderz," tutvustas Coco ennast siiski, peale hetkelist vaikimist, ulatades üle kahe tooli vahe käe noormehe poole, samal ajal naeratades.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 12:55:15 GMT 3
Romeo võttis käe vastu. "Meeldiv tutvuda, Cora Lavenderz. Mina olen Romeo Byron."
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 1, 2010 13:35:28 GMT 3
Cora surus hetke noormehe kätt ning lasi selle siis lahti. "Meeldiv," nõustus tütarlaps naeratades. Romeo, Romeo, oo, Romeo, käis paratamatult tema peast läbi ning ta hoidis tagasi turtsatust. Ta ei tahtnud kellegi nime üle nalja heita, see oli tema puhul alati esimene reegel. [/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 13:37:40 GMT 3
"Ma tean, mida sa mõtled," lausus Romeo Cora näoilmet jälgides. "Mitmed on mult küsinud: "Romeo, oo, Romeo, aga kus on su Julia?" Ja ma olen sellega harjunud. Romeo olla on äge." Nende sõnadega viskas ta uuesti pikali, pani käed pea alla ja sulges silmad.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 1, 2010 13:39:43 GMT 3
Cora punastas hetkeks, kui Romeo tema mõtted läbi nägi, kuid ei lasknud ennast sellest kaua häirida. "Noo aga Romeo, kus on siis sinu Julia?" uuris tütarlaps naeratades, üritades lihtsalt selle hetkega lõbusalt kaasa minna. Ta ei mõelnud midagi halvasti. [/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 13:42:07 GMT 3
"Ei olegi Juliat." Romeo tundis, kuidas päike tema silmalauge kõrvetas. Oh jaa, see teema oli suurepärane, et mõistukõne teel vihjeid jagada.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 1, 2010 13:45:58 GMT 3
"Päriselt? Kaotasid ta ära?" Cora pilgutas korra silmi ning raputas siis kergelt pead. "Nüüd ma lihtsalt keeran selle teema üle juba, eksole?" küsis tütarlaps alahuulde hammustades ja toetas ennast siis lamamistoolil tahapoole.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 13:47:57 GMT 3
"Tsk." Romeo turtsatas. "Võib ka nii öelda, kuigi tegelikult tahtis ta ise ära kaduda. No problem."
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 1, 2010 13:53:59 GMT 3
Cora parem käsi leidis kobamisi üles rannakoti sangad ning seejärel ka kotist tumedate klaasidega päikeseprillid, mis rändasid mõne hetke pärast tütarlapse ninale. Romeo sõnadest mõistis Coco vaid üht - vähemalt ta arvas, et ta mõistis - kunagi oli olnud siiski ka Julia.
Päike kõrvetas päris mõnusalt ning Lavli uksus, et juba on ka tema juuksed pool kuivad, ja kindlasti väga lokkis, niiet ega ta väga ennast praegult näha küll ei oleks tahtnud.
"Tead, tegelt ma tahaks seljale ka vähe päikest saada, aga kreemi pole väga võimalik määrida," hakkas Cora peale mõningast vaikuse hetke rääkima. Noh, tegelt ju ka, oleks natuke imelik ringi käia, selg hele, eest poolt jällegi täitsa pruun..[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 14:12:19 GMT 3
Romeo avas ühe silma ja kallutas pead. "Ma võin määrida, kui see probleem pole."
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 1, 2010 14:21:27 GMT 3
"See oleks sinust väga armas," sõnas Cora naeratades, ennast lamangust püsti ajades ning kotist päikesekreemi võttes. Sättinud enda paksud, niisked, lokkis juuksed ühele poole küljele ette, ulatas neitsik kreemi Romeo poole.
Ilm oli ikka väga mõnusalt soe. Paljud inimesed ujusid, paljud võtsid päikest. Mitmed olid randa oma läpakad kaasa võtnud - sellised asjalike nägudega naised ja mehed, kes ajasid ilmselgelt oma töö asju. Sellised inimesi ei mõistnud Coco kunagi - rand ja selline ilm oli mõeldud lõõgastamiseks. See oleks nagu mingisuguse kirjutamata eeskirja rikkumine. [/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 14:53:12 GMT 3
Romeo võttis päikesekreemipudeli vastu, lasi natuke kreemi oma käele ja hõõrus selle mööda Cora selga laiali. Harjumuspäraselt - üks teenija oli talle seda õpetanud - tegi noormees veidi masseerivaid liigutusi. Talle endale meeldis, kui keegi teda masseeris, miks olla kitsi ja hoida sellised oskused endale?
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 1, 2010 15:10:24 GMT 3
Eemalt rannavõrkpalli väljakult, kus üks trupp noori - enamuses noormehi - palli mängisid, kostus ergutamist. Mäng oli vist päris tasavägiseks kiskunud. Siis kostus ühelt poolt pettunud oigamist ning teiselt poolt võidurõõmsat vilistamist ja plaksutamist.
Cora sulges enda prillide taga olevad silmad, lastes Romeol päikesekreemi enda seljale korralikult laiali määrida. Tüdrukule näis, et noormehe käed tegid seda nii osavalt, et ilmselgelt oli viimasel selles varemgi juba kogemust olnud.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 15:13:03 GMT 3
"Meeldib?" küsis Romeo Cora abaluude kohal sõrmedega ringe tehes. Päike lõõskas noormehe turjale, kuid ta ei teinud sellest välja.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 1, 2010 15:17:41 GMT 3
Cora liigutas aeglaselt enda pead, noogutades jaatavalt. "Mmhmh," mõmises neitsik noogutusele kaasa, et mitte mingit kaksipidi mõistmist tema vastuses ei oleks. Sest see tõepoolest meeldis Cora´le. Selline mõnusalt lõdvestav ja lihtsalt, noh, mõnus.[/color]
|
|