|
Post by Romeo L. Byron on Jun 26, 2010 20:56:43 GMT 3
"Well..." Romeo võttis veiniklaasist lonksu. "Nagu ma olen ilmselt maininud - ma joon eriolukordades. Nagu praegune." Talle ei istunud eriti veini maik. Üldse alkohol. Aga vahel võib ju erandi teha. Peaasi, et ta jääb mõõdukuse piiridesse.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 29, 2010 9:54:28 GMT 3
Kate kehitas õlgu ning võttis väikse lonksu enda veinist. Talle meeldis alkohol, kuid viimasel ajal püüdis ta sellega mitte liiale minna. "Mis sul seal sessil siis nii hullu juhtus, et sa seda mulle rääkida ei taha?" küsis näitsik hoides veiniklaasi käes, kuid viies pilgu nooruki silmadesse.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 29, 2010 10:00:37 GMT 3
Romeo turtsatas vaikselt. "Need sessid on kõik ühesugused. Seal juhtub pidevalt midagi. Ja ma ei arva, et tahaksin kõva häälega hakata rääkima sellest, mida Bell jälle korda saatis." Noormees ei tundnud, et tal oleks parajasti olnud tuju hakata pihtima teemal "Modellitöö + ahistamine = suured summad".
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 29, 2010 10:10:05 GMT 3
"Kas sa siis sessidel üldse huvitavaid inimesi ei kohta?" küsis Kate hoides endiselt pilku Romeo silmadel. "Ma mõtlen, et kui sulle see töö ei meeldi, siis miks sa seda üldse teed?" küsis näitsik, asetades klaasi lauale, "sulle meeldib ju motosport ja laulmine, miks sa nendega siis ei tegele?" Kate toetas selja vastu tooli seljatuge ning asetas käed rinnale risti.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 29, 2010 16:27:10 GMT 3
Romeo kehitas õlgu. "Modellinduses teenib hästi ja selleks, et saaksin oma Skyline'i ülal pidada, on mul raha vaja." Noormees võttis veiniklaasi ja loksutas punast jooki. "Vahel on mõni modell, kes ei lase kohe oma fantaasiaid käiku, vaid suhtleb normaalselt. Näiteks Sarah oli päris lahe." Ta lonksas veiniklaasist. "Motospordil oleks tulevikku Jaapanis, kus streetrace on elustiil. Ja laulmises - ma ei oska selle jaoks mingit arukat vabandust välja mõelda." Romeo pani veiniklaasi tagasi lauale.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 30, 2010 11:12:28 GMT 3
Kate kuulas noormeest ning viis pilgu hetkeks restoranile. "Seega sa teed seda tööd selleks et raha saada, mitte sellepärat et see sulle meeldib. Am i right?" kergitas näitsik enda kulme ning istus lauale lähemale, toetades ühe käe lauale. "Aga koli siis Jaapanisse," lausus näitsik lõbusal muigel.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 30, 2010 12:27:56 GMT 3
"Ma ei saa sajaprotsendiliselt öelda, et see töö mulle ei meeldi. Muidu poleks ma seda üldse tegema hakanud. Aga sellel on rohkem miinuseid kui plusse," sõnas Romeo pilku Kate'il hoides. "Aga mis mõte on mul Jaapanisse kolida, kui ma olen siin vaevu kodunema hakanud?" küsis noormees turtsatades.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 30, 2010 13:22:22 GMT 3
"Okeey," venitas Kate ning võttis lonksu enda veinist, "mäletad sa küsisid minult, kas ma oleksin nõus stripiklubis töötama, kui see aitaks mul enda unistused teoks teha ja ma vastasin jaatavalt, sest mina teeksin kõik, et saavautada seda, mida ma tahan. Seega, mis su unistus siis on?" Näitsik asetas jala üle teise jala ning viis pilgu Romeole. "Seda küll!" noogutas Kate, sest kolimine pole talle kunagi meeldinud.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 30, 2010 13:26:55 GMT 3
Nende söök toodi lauda. Romeo ootas, kuni ettekandja oli lahkunud, ning lausus siis: "Ma pole veel oma unistust leidnud. See on üks probleem, kui inimene on mitmes asjas hea. Ma tahaks ilmselt ülemaailmse kuulsuse saavutada, seda kas modellina, lauljana või jalgpallurina. Kuigi jalgpall on meeskonnaala, modellid ja lauljad aga on individualistid. Enamasti."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 30, 2010 13:42:52 GMT 3
Kate tänas ettekandjat kerge naeratusega ning pöördus siis taas nooruki poole, "ma olen kindel, et ükskõik millise ala sa valid, saavutad sa selle, mis sa soovid." Võtnud noa ja kahvli kätte, maitses ta praadi, mis oli suurepärane.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 30, 2010 21:58:31 GMT 3
Romeo naeratas kergelt, võttis noa ja kahvli ning lõikas praest tüki. Butter teenis oma viis tärni põhjendatult ära - toit oli väga maitsev.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 1, 2010 10:39:20 GMT 3
Kate mälus enda järgmist suutäit ning viis pilgu noorukile. "Lähiajal sul mõni race ka tulekul on?" uuris näitsik jutu jätkuks. Ta võttis lauapeal olevast korvist ühe leivaviiulu ning sõi selle väikseste ampsudega ära.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 1, 2010 11:07:17 GMT 3
Romeo lonksas lihasuutäiele veini peale. "Ei oska öelda. Ma sõidan, kui keegi midagi välja pakub. Ise ma neid sõite ei otsi," vastas ta.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 1, 2010 11:22:17 GMT 3
Kate noogutas ning sõi edasi. "See on ju suht ebaseaduslik. Sa vahele ei ole jäänud?" uuris neidis, "või panete te race´iks septsiaalselt tee kinni?" Näitsik kahtles viimases kuid jäi Romeo vastust ootama.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 1, 2010 11:32:32 GMT 3
"Paar korda olen vahele jäänud küll, aga seda siis, kui alles streetrace'i-maailma sisse elama hakkasin. Vahel pannakse teesulud või pargitakse autod nii, et läbipääs on võimatu, aga seda enamasti öösel, sest siis liigub vähem autosid. Ja vähem võmme." Romeo keeras salatilehe kokku ja sõi selle ära.
|
|