|
Post by Kate V. Scott on Jul 1, 2010 11:36:48 GMT 3
"Ja mis siis? Maksid trahvi ära ja siis öeldi, et ära enam nii tee," küsis näitsik ise kergelt muiates. Mida need võmmid ikka teha said? Ta sõi natuke liha ning jõi veini peale. "Neid race saab vaatama ka tulla?" uuris Kate ning maitses salatit.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 1, 2010 11:43:54 GMT 3
Romeo turtsatas. "Enamvähem jah. Empsile loeti sõnad peale, aga teda see ei kõigutanud. Mul kästi lihtsalt ettevaatlikum olla," sõnas noormees. Ta ei hakanud mainima, et oli siis veel alaealine, kel vaevalt esmased load taskus. "Saab ikka," vastas ta neiu teise küsimuse peale. "Teadupärast tõmbavad race'id pidevalt huvilisi ligi. Sul peab lihtsalt sidemeid olema, et õigel ajal õiges kohas olla."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 1, 2010 11:48:22 GMT 3
Kate turtsatas ning hakkas kergelt naerma. "Ja kas mul on siis sidemeid?" küsis näitsik silma pilgutusega. Ta lonksas enda veini ning vaatas tähelepanelikult Romeot.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 1, 2010 11:50:03 GMT 3
Romeo naeris samuti. "Aga kes ma siis olen, kui mitte informaator?" küsis ta vastuseks ning lõikas praest tüki.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 2, 2010 10:23:57 GMT 3
Kate sõi enda praadi ning jõi siis veini peale. "Sel juhul, informaator, kui tuleb mõni race, siis võid mind teavitada, äkki vean ennast ka kohale," lausus näitsik asetades klaasi lauale. "Üks küsimus - kas päris elus kannavad ka neiud seal selliseid nappe riideid või on see filmide värk?" uuris neidis kergel muigel ning sõi enda sööki edasi, hoides pilku Romeol.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 2, 2010 13:10:23 GMT 3
Romeo noogutas kergelt. "Saab tehtud." Neiu küsimuse peale hakkas ta naerma. "Jah, kannavad küll. Kenad kutid üle võlli ägedate autodega tõmbavad ligi igat masti tšikke. Ja kuidas olekski parem mõni pandav komm rajalt maha võtta kui riietuda nagu üle linna libu?" Noormees lonksas veini. Fuih.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 2, 2010 20:43:15 GMT 3
Kate turtsatas ning naeris kergelt. ta ei kujutanud ennast seal nii ette, aga elus peab kõike tegema, et see ikka meeldejääv oleks. "Kui aeg tuleb, eks ma siis leian midagi sobivat ka enda kapist," lausus neidis ning sõi enda praadi edasi. "Aga kas see kuttide tähelepanu liialt ära ei vii?" küsisi Kate lõbusalt naerdes.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 3, 2010 0:01:00 GMT 3
Romeo sõi oma praadi. "Mõnel viib, kes on omadega väga pervert. Aga selle kõige taga on aastatepikkune harjutamine," lausus ta muiates.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 3, 2010 9:58:54 GMT 3
Kate turtsatas ning hakkas naerma. "Ja kuidas sinuga siis lood on?" küsis neidis lõbusalt muiates. Ta pani vahelduseks kahvli taldrikule ning jõi veini. Näitsik hoidis klaasi käes ning vaatas Butteris ringi. Rahvast oli korralikult, kuid mitte siiski üleliia, et see häiriks.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 3, 2010 14:29:29 GMT 3
Romeo naeratas ja võttis Kate'i klaasi hoidva käe. "Miks peaksin ma vaatama teisi tüdrukuid, kui mul oled sina?" küsis noormees vaikselt.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 3, 2010 14:40:49 GMT 3
Kui noormees tema käest kinni hoidis, viis neidis enda pilgu tema silmadesse. See oli esimene kord, kui Romeo ütles midagi, mis tekitas Kate'is kindlama tunde. "Just seda mul oligi vaja kuulda," lausus näitsik vaikselt, sulgedes hetkeks silmad. Ta tundis esimest korda seda jõnksatust südames, kui ta viibis koos Rommiga.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 4, 2010 22:54:14 GMT 3
Veidi küünalt eemale nihutanud, kummardus Romeo üle laua ja suudles Kate'i õrnalt. On's ta siis mesikeel ja playboy - või lihtsalt vaene väike segaduses mehike, kes ei suuda oma tunnete keelest aru saada?
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 4, 2010 23:01:01 GMT 3
Kate suudles noormeest õrnalt vastu. Eemaldunud Romeost, avas näitsik enda pruunid silmad ning vaatas noorukile otsa. Kas neidis hakkas tõesti Rommi armuma või oli selles süüdi romantiline ümbrus? Miski Kate'i sees käskis tal siiski kahe jalaga maale jääda ja hoida enda silmad lahti.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 5, 2010 1:50:01 GMT 3
Romeo saatis Kate'ile veel ühe naeratuse ja jätkas rahulikult söömist. Kate käitus veidi imelikult. Noormees lasi mõne hetke oma pilgul puhata võbeleval küünlaleegil ja pani tüki praadi suhu.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 5, 2010 13:51:03 GMT 3
Kate jätkas aeglaselt enda tellitud toidu söömist, hoides pilku noormehel. Võtnud veini klaasi kätte, jõi näitsik sealt pisut, ennem kui selle taas lauale asetas. "Kas sa Gossip girl´i viimast veergu oled lugenud?" küsis näitsik kergel muigel.
|
|