|
Post by Romeo L. Byron on Jul 5, 2010 21:37:50 GMT 3
Romeo ootas sekundi, enne kui vastas. Liiga kiire vastus võis Kate'ile jätta mulje, et ta püüab järgnevat eitada. "Võimalik." Noormees lonksas veini. Ainult selle kohtingu pärast on ta nõus jooma... "On sellel tšikil alles sõnavara."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 6, 2010 11:06:58 GMT 3
Kate turtsatas kergelt ning noogutas lõbusalt. "Eks ta ole juba pikka aega bitchiks olemist harjutanud. Teiste eludes on ikka huvitav sorkida, kui keegi ei tea kes sa oled," lausus näitsik, ta ei hakanud mainima neid teisi tüdrukuid, kes olid nn Romeo valikute all. See näitaks ainult tema ebakindlust. Samas oli sellel interneti lehel ka palju väljamõeldisi, vähemalt seda sisendas tütarlaps enesele.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 6, 2010 15:13:29 GMT 3
Romeo oli täiesti kursis, mida Gossip Girl tema kohta kirjutanud oli. Iseasi, kas Kate seda lugenud oli, aga, kurat võtaks, see õel moor võis tema suhteid neiuga täiesti rikkuda. "Sedan'd küll."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 6, 2010 20:12:21 GMT 3
Kate jätkas õhtusöögiga, hoides samas pilku noormehel. Kuna ta ei teadnud, kas need neiud olid Romeoga enne teda või samal ajal, jättis neidis teema sinnapaika. Ta jõi veini ning ohkas kergelt. "Mu kõht hakkab juba täis saama," lausus näitsik kergel muigel. Ta sõi ära viimased prae tükid ning haaras siis veini klaasi enda kätte, juues seda väikeste lonksudega.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 6, 2010 21:52:24 GMT 3
Romeo naeratas. "Siis on hästi." Ta lõpetas oma prae samuti ja jõi veidi veini. Oma tegemistega tuleb ettevaatlik olla, kui tal on kannul selline klatšijanuline kull nagu Gossip Girl.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 6, 2010 23:31:37 GMT 3
Kate toetas enda selja vastu tooliseljatuge ning lõpetas enda veini, lastes pilgul korraks üle restorani liikuda. Õues tundus juba päris pime, kui välja jätta tänavalaternad ja autod, mis valgust andsid. Neidis hingas sügavalt välja. "Mul on sulle üks küsimus, kas GG's mainitavad teised tüdrukud on minevik või olevik? Ma arvan, et mul on õigus seda küsida ja kuulda tõest vastust," lausus Kate. Nüüd on see siis küsitud, aga parem karta kui kahetseda.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 6, 2010 23:36:06 GMT 3
Romeo oli kartnud, et selline küsimus tuleb varem või hiljem. Ta hoidis veiniklaasi käes. "Loomulikult minevik. Gossip Girli allikad on aegunud - või meeldib talle intriige üles puhuda."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 6, 2010 23:43:56 GMT 3
Hetke jooksul vaatas näitsik Romeot pingsalt, ning lausus siis rohkem iseendale "nii et need olid siis üheöösuhted ja ei midagi enamat?" Neidis kehitas õlgu ning naeratas noorukile, "okey, kui sa nii ütled. Ma usun sind!"
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 6, 2010 23:48:56 GMT 3
Pigem ühepäevasuhted, aga see selleks. Romeo jõi veiniklaasi tühjaks ja asetas selle lauale taldriku juurde. Kuni Kate teda usub, on korras.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 7, 2010 11:48:09 GMT 3
Kate sulges hetkeks silmad, kuid avas need siis taas. Ta naeratas noormehele sõbralikult. "Kas sul on edasiseks ka mingeid plaane?" uuris näitsik, toetades kätega kergelt lauale.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 7, 2010 16:23:18 GMT 3
Romeo vastas Kate'i naeratusele. "Mõned mõtted küll on, aga ma tahaks kuulda ka sinu arvamust, enne kui su kuhugi kaasa viin," sõnas noormees ja lisas naeratusse kavala alatooni.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 7, 2010 18:00:45 GMT 3
Kate muigas ning lausus, "okey, ma kuulan." Neidis sättis end mugavamalt istuma ning viis pilgu noormehele. Ta ootas uudishimuga, mida Rom välja pakub.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 8, 2010 1:42:27 GMT 3
"Esmalt," sõnas Romeo naeratades, "pakun ma välja, et me võiks minna ja nautida mõnda filmi drive-in'is. Teine idee on imetleda tähti Empire State Buildingu vaateplatvormil. Ja kolmas idee on minna vaatama Tamaya festivali, mis täiesti juhuslikult on täna õhtul. See on ilutulestikufestival, veidi linnast väljas."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 8, 2010 10:40:25 GMT 3
Kate kuulas Romeo ettepanekuid ja need kõik oli väga ahvatlevad pakkumised. "Ilutulestikufestival on kindlasti suurepärane. Ma ei ole sellest varem kuulnudki. Empire State Buildingu vaateplatvormile jõub ka teinekord minna," lausus näitsik natukese aja pärast.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 8, 2010 12:45:46 GMT 3
"Kui nii, siis..." Romeo heitis pilgu käekellale ja tõstis siis käe, et arve lauda toodaks. "Festival hakkab üsna pea." Saanud arve kätte, pani noormees vastava summa raha selle kaante vahele ning tõusis. "Kas lähme?"
|
|