|
Post by Kate V. Scott on Jul 26, 2010 19:20:26 GMT 3
"Minust?! Kas ma peaksin liigutatud olema," muigas neidis lõbusalt ning kohendas pisut enda jalgu, sest need hakkasid kangeks jääma. Tundus, et festival hakkas lõppema, kuid endiselt lendasid taevasse erinevad raketid. "Oota, kuule kas see salapärane annetaja olid sina?" tulid talle järske jaapanlase sõnad meelde. Kate muigas ja vaatas Romeot.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 26, 2010 19:21:30 GMT 3
Romeo turtsatas ja noogutas. "Mina jah." Ta pani käe ümber Kate'i. "Ega sul jahe ole?"
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 26, 2010 19:39:18 GMT 3
"Wow, heategevusega tegeled ka veel? Mida sa siis veel teed, mida sa mulle veel rääkinud pole?" uuris Kate lõbusal hääletoonil. Nooruki küsimuse peale, raputas Kate enda pead."Nüüd enam ei ole," lausus neidis soojalt ning vaatas Romeole otsa. Tundus et show lõpp oli lähedal, sest raketid tulid aina harvemini, kuni viimaks maas suur ilutulestik enda värvilisi sädemeid pilduma hakkas.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 26, 2010 19:43:03 GMT 3
"That's pretty much it," lausus Romeo. "Ma tegin lihtsalt tuttavale teene, muud midagi." Kui viimane ilutulestik oli kustunud, ilmus Takashi taas. "Aitäh, et tulite festivali nautima! Näeme järgmisel aastal!" Noormees tõusis ja sirutas end.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 26, 2010 19:49:01 GMT 3
"See oli väga kena sinust," lausus näitsik ning kuulas ära veel jaapanlase tänusõnad. Alguses ennast maas sirutanud, tõusis Kate püsti ning venitas enda jalgu. "Ma arvan, et nendest kolmest valikust oli see kindlasti parim," lausus neidis, viies pilgu veel hetkeks, taevasse kus hetk tagasi oli olnud vägev möll. "Kuhu me siis nüüd suundume?" küsis ta, viies enda pilgu Romeole.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 26, 2010 20:05:17 GMT 3
Romeo pani taas oma käe ümber Kate'i õlgadele. "Kuhu sa minna tahaksid?" küsis ta.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 26, 2010 20:21:08 GMT 3
"Ma ei tea, äkki sinu juurde?" pakkus Kate tavalisel hääle ning asetas enda käe ümber noormehe. "Aga kui sul minust villand on võid mu koju ka viia," lisas neidis kergel muigel ning vaatas siis Romeole otsa.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 26, 2010 20:23:57 GMT 3
"Kuidas saab mul sinust villand olla?" küsis Romeo kulme kergitades ja naeratas. "Lähme siis minu juurde, kui sa selle välja pakkusid." Ta hakkas pargi sissepääsu poole liikuma, tõmmates Kate'i õrnalt endaga kaasa.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 26, 2010 20:33:47 GMT 3
Kate liikus noormehe kõrval läbi pargi ning tema silmis oli kerge sära. Neiu ei olnud märganudki seda, kuidas väljas oli juba üsna pimedaks läinud. "Muide, ma ei olegi seda veel kellegile öelnud, aga mu esimene album saab varsti valmis. Paps ütles, et enam ei lähe kaua. Maksimum nädal," teatas ta korraga ning hoidis eniselt enda pilgu Rommi silmadel, kuhu võis lausa uppuda.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 26, 2010 20:34:28 GMT 3
Romeo naeratas oma parimat modellinaeratust, mis oli jäädvustatud kümnetele - ei, sadadele fotodele. "Minu õnnitlused. Seega ühined ka sina varsti nende muusikutega, kelle hääl on salvestatud kauamängivale," lausus noormees.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 26, 2010 20:40:50 GMT 3
"Tundub küll nii," noogutas neidis ning hammustas kergelt alahuulde. See naeratuse oli kindlasti see, mis kõik tema fännid hulluma pani, mõtles näitsik ning pidi selle peale tahtmatult kergelt naerma.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 26, 2010 20:43:42 GMT 3
"Mis on?" Romeo juhtis Kate'i väravast välja, noogutas sealsele neiule ja suundus oma Nissani poole, mis teeservas seisis.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 26, 2010 20:48:26 GMT 3
"Ei midagi. Mulle lihtsalt meeldib su see naeratus, mis sa just tegid ja ma mõtlesin, kuidas sa sellega enda fänne kindlasti hullutasid," turtsatas Kate ning naeris taas kergelt. Viinud pilgu hetkeks Rommile, vaatas ta auto poole, mis neid tee servas ootas. "Ohh, kas ma võin seekord ise juhtida?" küsis näitsik tehes kutsika silmi. Ta ju teadis, et noormees hoiab enda autot kindlasti ülekõige, kuid küsida ju võib.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 26, 2010 21:52:55 GMT 3
Romeo turtsatas. "Kui sulle see meeldib, siis on hästi." Ta naeratas veel korra. Heitnud pilgu oma autole, noormees noogutas kergelt. "Muidugi võid. Aga kui sa sellega kuskil hunnikusse sõidad, saad karistada," hoiatas ta sõrme viibutades ja naeris.
OT: teema lõpp, muig.
|
|