|
Post by Marla Singer on Jun 4, 2010 23:39:06 GMT 3
Marla ja Kete takso peatus uue baari ees, mis oli eile avatud. Seal oli suht palju rahvast, kuid kuna see oli siiski baar, oli seal rahulikum kui klubis. Tüdruk naeratas ja sisenes siis baari, minnes kohe leti juurde. Talle meeldis pukkide peal istuda. "Üks vodka toonikuga," lausus ta baarmanile ja selle ta ka hetk hiljem sai. "Meeldib?," päris ta siis Kate käest. Ta pidas silmas, kas tüdrukule meeldis kohavalik.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 4, 2010 23:49:51 GMT 3
Romeo peatas oma Nissani uue lokaali ees. Ignoreerides peas tiirlevat mõtet, miks ta järjekordselt mingisse baari läheb, astus noormees autost välja ja baari astudes seisatas hetkeks ukse juures, vaadates ringi. Võibolla on seal tuttavaid nägusid... Siis märkas ta leti ääres Kate'i ning kõndis sinna. Kate'i kõrval istus brünett neiu. "Hei," lausus noormees ja istus pukile.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 5, 2010 0:12:53 GMT 3
Marla märkas, et keegi Kate tuttav on vist sinna istunud ja ta naeratas armsale blondile kutile, lisades siis: "Hey. Mina olen Marla." Seejärel vaatas ta, mida Kate tellib ning rüüpas enda õllet.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 5, 2010 0:16:41 GMT 3
"Romeo," tutvustas Romeo end. Kui baarmen tema ette seisatas, tellis noormees endale klaasi mineraalvett jääkuubikutega. Ta ei joonud varem ega kavatsenud sellega nüüdki algust teha.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 5, 2010 9:13:26 GMT 3
Kuigi Kate'ile meeldis väga tantsida oli vahelduseks baaris mõnus käia. Ta uuris ümbrust, kõndides Marla kõrval baarileti juurde, kus ta endale sama joogi tellis, mis neiugi. Kuigi mõttes mõlkusid hoiatavad hääled, et ta kõike segamini ei jooks. "Jah, siin on päris mõnus, kuigi vaikne." muigas tütarlaps ning rüüpas enda jooki. Nähes Romeot baari sisenemas, tänas Kate mõttes Marlat et oli just siia tulnud."Hey," tervitas ta noorikut sõbralikult. "Mis sind siis siia tõi?"
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 5, 2010 16:20:38 GMT 3
OT: muig. ma hiljem msnis räägin, miks. =D
"Kuulujutud uuest kohast." Romeo lonksas veidi oma klaasist. Vesi oli jääkülm. "Kui ma tahan NY ellu sisse elada, pean kõiki lokaale une pealt teadma, või mis?"
|
|
|
Post by kannibal on Jun 5, 2010 19:57:59 GMT 3
Brian jalutas mööda tänavat ringi, suits näppude vahel tossamas. Noorukile meeldis lihtsalt pimedate tänavate vahel ringi uitada, isegi kui tal oli nii palju autosid, mille kumme kulutada. Mõnikord peaks Briani arvates ellu vaheldust ka tooma. Mõne aja pärast jõudis nooruk baari ette, kus ta Marlaga kokku saama pidi. Brian tõmbas oma suitsust veel viimase mahvi, kustutas prügikasti peal ära ning astus baari. Noormees viskas ruttu suhu ühe värskendava nätsu ning viis pilgu üle rahvamassi. Kui aga pilk letil peatus, nägi ta tuttavat säravat nägu. ''Tsau!'' ütles mees Marlale, kui temani jõudis ning kinkis neiule õrna põsemusi. Brian polnud veel teisi näinud, kuid kui end veidi ümber keeras, oli ta suhteliselt imestunud. Romeo?
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 5, 2010 20:05:01 GMT 3
Tuttavat häält kuuldes tõstis Romeo pilgu. Brian? "Yo!" tervitas noormees.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 5, 2010 22:14:04 GMT 3
"Mhm." noogutas Kate kerge muige saatel. Neiu jõi enda jooki ning vaatas baaris ringi. Nähes võõrast noormeest nende poole tulevat, vaatas ta otsa Marlale ning Romeole. "Kate." tutvustas ta ennast pärast seda, kui teised olid juba teineteist tervitanud. Võtnud paar lonksu enda joogist, pöördus ta Romeo poole, "Hey, sa tantsida viitsid?" Siinne muusika ei olnud küll nii rütmikas ega vali, kuid siiski tantsimiseks paras.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 5, 2010 22:18:17 GMT 3
Romeo lasi klaasist lahti. See muutus üha külmemaks. "Ikka." Ta tõusis oma baaripukilt ja järgnes Kate'ile.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 5, 2010 22:28:01 GMT 3
Brian tervistas Romeot vaid tavalise peanoogutusega enne, kui mees ühe tsiki endaga tantsima võttis. Nüüd võttis aga nooruk Marla kõrval istet. Ta tellis endale ühe suvekokteili,mille ta sai ka kohe kätte ning viis siis pilgu Marlale.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 5, 2010 22:33:33 GMT 3
Kate suunas nad tantsupõrandale ning pöördus siis näoga poisi suunas. "Kas sa oled karsklane või sa lihtsalt ei tahtnud juua?" küsis ta pannes tähele noormehe ennist tellimust. Neiu oli juba ennem kaks kokteili ära joonud ja nüüd veel pool enda tellitud joogist. Tõstnud käed pisut kõrgemale, hakkas ta muusika taktis tantsima.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 5, 2010 22:45:44 GMT 3
Romeo lasi rütmil end kaasa kiskuda. "Ma ei saa väita, et ma alkoholi üldse ei joo - šampust ja veini, kui kuskil üritusel pakutakse, kasvõi viisakusest -, aga sellist kastijoomist ma ei poolda," vastas ta Kate'i küsimusele.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 5, 2010 22:54:45 GMT 3
Kate tantsis lõbusalt, hoides naeratust enda näol. "Õnneks pole ma nii kaugele kunagi jõudnud," kehitas neidis enda õlgu, "mis šampanjasse puutub, siis seda ma jälestan." teatas neiu tehes kerget grimassi. Ta keerutas end aeglaselt puusi liigutades koha peal ning pöördus siis taas näoga Romeo poole.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 5, 2010 23:01:24 GMT 3
"Šampanja, vein, viin - üks alkohol kõik. Mulle need ei meeldi. Viin eriti." Noormees jälgis Kate'i. "Ma ei vaja mingit meelemürki, et pööraseks minna."
|
|