|
Post by Kate V. Scott on Jun 5, 2010 23:15:36 GMT 3
"Ei, ei need ei ole üks alkohol kõik." lausus Kate kindlalt. Neiu tantsis kergelt muusika taktis, kuigi tema pea hakkas kahtlaselt uimaseks minema. "Šampanja on vastik kihisev jook, mis paneb seest keerama. Vein on aga tavaliselt suurepärase maitsega ning sellest ei jää väga ruttu purju. Viin, see on mingi venelaste jook, mis kõrvetab sul seest ja sa jääd väga ruttu purjakile. Selline on minu arvamus," teatas tütarlaps tähtsalt. "Jah, muidugi sa oled kogu aeg pöörane." pööritas ta silmi.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 5, 2010 23:29:54 GMT 3
Romeo hakkas naerma. "Iga asja kohta on sul arvamus. Aga ma jään selle seisukoha juurde, et alkohol on igal pool ühesugune, kandku ta peeneid nimesid missuguseid." Siis noormees muigas. "Oh, sa pole mind veel pöörasena näinudki," lausus ta kulme üles-alla liigutades.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 6, 2010 12:05:04 GMT 3
"Muidugi, oma arvamus peab ju ikka olema" muigas Kate ning tantsis edasi. "Seda tahaks küll näha - Romeo pöörasena," lausus neiu ning viis pilgu hetkeks Marlale ja Brianile, kes baarileti ääres istusid. Laul vahetus, kuid näitsik tantsis ikka edasi, kuigi tema tasakaal ei olnud enam sugugi nii kindel. "Lase siis ennast täna lõdvaks ja lähme teeme mõned joogid," muigas neidis, viies pilgu noormehele.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 12:18:49 GMT 3
Romeo ei teadnud, kui palju Kate oli joonud - üht-teist andis tellitud kraami järgi otsustada siiski -, aga neiu tundus üsna pea ära vajuvat. "Istume, või muidu on sul varsti otseühendus Maaga ja seda ma küll ei tahaks," sõnas noormees, võttis neiul käe alt kinni ja viis ta tagasi leti äärde.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 6, 2010 12:30:52 GMT 3
"Mmm...okeeey," venitas Kate, kui noormees teda toetas ning tagasi letiäärde viis. Istudes enda endisele kohale, vaatas ta baaris ringi. Võtnud lonksu enda joogist, lükkas ta selle noormehe poole. "Noh, võta nüüd üks lonks." keelitas ta noormees kerge muige saatel, "muidu pean ma selle ise kõik ära jooma, aga ma ei usu, et see mulle hästi mõjuks." turtsatas Kate, hoides pilku noorukil.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 6, 2010 13:54:44 GMT 3
''See tüdruk Romeoga on su sõbranna?'' küsis Brian Marlalt pärast pisikest vaikust. Ta kokteil oli juba otsa saamas ning mees tellis uue.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 13:58:18 GMT 3
Romeo lükkas klaasi tagasi. "Tänan, aga ei tänan. Ma tõesti ei soovi. Ja sa ei pea seda ise ära jooma. Keegi ei käsi sul seda teha." Ta jõi veidi oma vett.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 6, 2010 17:13:18 GMT 3
"Häh, sa oled igav," lausus Kate, kattes käega suule kerkiva haigutuse. Lükanud enda juuksed näo eest ära, võttis ta taas enda klaasi kätte. "Cheers!" lausus ta kerge muigega ning jõi klassi tühjaks. "Ega siis joogil ei tohi raisku minna lasta," teatas ta, asetades klaasi tagasi letile.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 17:34:24 GMT 3
"Njaa..." möönis Romeo, "Ma võin olla igav. Kui tegemist on joomisega, olen ma ilmselt tõesti igav kaaslane." Ta vaatas, kuidas Kate oma klaasi tühjendas. Eks neiu ise tea, mida teeb.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 6, 2010 17:41:00 GMT 3
Kate pööritas silmi ning muigas hetkeks. Ta kutsus baarmeni ning tellis endale vett. Võtnud sellest paar lonksu, asetas ta klaasi tagasi enda endisele kohale. "Eks ma olen kah siis igav täna." teatas ta poisile silma pilgutades. Ta rüüpas veel natuke vett, sest see oli mõnusalt külm, kuid baaris oli üsna soe.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 17:42:28 GMT 3
Romeo turtsatas. "Pole sa igav ühti." Tema klaas oli seal, kuhu ta selle jätnud oli. Noormees lonksas vett. Endiselt külm, kuigi jääkuubikud olid juba ära sulanud.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 6, 2010 17:44:56 GMT 3
Marla oli terve see aja jälginud lõbusalt Romeo ja Kate suhtlemist, kui Brian kohale jõudis. "Tsau," lausus ta poisile ja naeratas siis armsalt. "Eem, Romeot näen ma esimest korda ja Katega saime umbes kaks tundi tagasi The Palces tutavaks," lisas ta siis ja muigas, sest nad olid talle ju põhimõtteliselt võõrad. Tüdruk rüüpas kokteili ja vaatas flirtivalt Brianile otsa.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 6, 2010 17:51:00 GMT 3
Kate muigas ning jõi ka ülejäänud klaasi tühjaks. Ega veelgi midagi viga polnud, kuigi maitselt jäi see siiski koteilidele alla. Näitsik viis pilgu hetkeks Marlale ja Brianile, kuid peagi seisis see taas Romeol. "Kuna ma enam ilmselgelt tantsima ei lähe, kas sa näiteks piljardit viitsid mängida?" uuris ta noormehelt.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 17:54:18 GMT 3
Romeo oli end vastu letti toetanud ja jälgis baarmeni tööd. Kate''i häält kuuldes suunas noormees oma pruunid silmad neiule. "Ikka." Ta tõusis püsti.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 6, 2010 18:03:57 GMT 3
Tõusnud taas jalgele, naeratas ta noormehele väljakutsuvalt. Ta sammus inimestest mööda vaba piljardi laua juurde, kus olid ootel nii kuulid, kui ka kiid. "Ma väga osav ei ole, seega sina alustad." lausus ta võttes ühe kii endale ja teise Romeole ulatades. Kate toetas end kätega vastu lauda ning jälgis Romeot.
|
|