|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 20:34:14 GMT 3
"Õrritaja." Romeo muigas, võttis kii ja kõndis ümber laua, et parem positsioon saada. Kollane, tumesinine, oranž, tumepunane ja must pall olid veel laual. täpse löögi tulemusel veeres oranž pall auku. "Aga palun."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 6, 2010 20:51:58 GMT 3
"You know, see ei ole üldsegi aus," lausus ta, pannes enda kii seina najale seisma. Heitnud pilgu mängulauale, vaatas ta taas noorukit, "tead ma oleks pidanud vist ikkagi su ettepanekuga leppima." Ta sammus Romeo juurde ning kallutas enda pead tema suunas. Just enne huulte kokkupuutumist keeras ta pea küljele ning vajutas suudluse hoopis noormehe põsele.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 20:59:01 GMT 3
"Ma ju hoiatasin sind," vastas Romeo, võttis kii ja lõi valget palli, sihtides jälle nurga all. Nagu ta oodanud oligi, põrkas pall paar korda vastu laua servi ja jäi siis seisma. "Nüüd saad sinagi mängida."
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 6, 2010 21:05:11 GMT 3
Brian noogutas. ''Ega ma nägin Romeot viimati ühel meivahelisel race'il ja see oli ka esimene kord,'' ütles mees nüüd. Nooruk naeratas Marlale. Marla naeratas Brianile, mis siis, et nad olid juba päris paljudel kohtingutel käinud ning nende vahel oli juba esimesel korralgi palju enamat, kui vaid suudlemine juhtunud, meeldis tüdrukule ikka temaga flirtida ja meest võrgutada. See oli tema jaoks juskui mäng. Väga põnev mäng. Tüdruk libistas enda käe Briani põlve peale ja muigas, rüübates siis õlut.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 6, 2010 21:08:21 GMT 3
"Eks ma siis järgmine kord kuulan sind," muigas Kate, jälgides nüüd kuidas noormees uueks löögiks valmistub. Pall läks mööda. "Hah, mulle hakkas juba meeldima....vaadata kuidas sa mängid." turtsatas neidis, haarates enda kii. Valinud välja sobiva kuuli, keskendus ta seekord rohkem. Kuulid põrkasid vastu laua ääri, kuni üks neist sisse läks. "Huhuu." rõõmustas Kate, vaadates noormehele otsa.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 21:14:01 GMT 3
Romeo toetus vastu piljardilauda. "Tubli," sõnas ta. "Kas seame ka sinu õnnestunud löökide jaoks mingid reeglid?" küsis ta muiates.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 6, 2010 21:16:27 GMT 3
Brian rüüpas vaikselt oma kokteili ning nautis Marla pilku. Nooruk tegi tüdrukule musisuud ning pilgutas silma. ''Sa täna minu juurde ei taha tulla?'' küsis mees. ''Vaataksime filmi ja teeksime süüa,'' sõnas ta veel ning muigas.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 6, 2010 21:22:00 GMT 3
"Noo, eks sa mõtle midagi välja," lausus Kate kerge muigega ning uuris siis mängulauda, kõndides selle ümber ringi. Ta toetus enda kiile ning pöördus poisi poole, "tuleb mõni mõte?" uuris neidis, lootes, et ta midagi väga hullu tegema ei pea. Õnneks või kahjuks ei olnud ta eriti hea mängija.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 6, 2010 21:25:03 GMT 3
"Kas lahkume kohe?," päris Marla, kes andis sellega mõista, et on kohe valmis Briani juurde minema. Ta jõi enda õlle lõpuni ja naeratas mehele.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 21:29:23 GMT 3
"Okei. Seega..." Romeo vaatas ringi ja tema pilk peatus baaril. "Jood ühe kokteili. Iga sisselöödud palli eest jood ühe kokteili. Alustades hetk tagasi löödust," seadis noormees tingimuse.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 6, 2010 21:40:38 GMT 3
Brian noogutas. Ta tõusis nüüd baaripukilt, maksis kokteili kinni ja pani käe ümber Marla. Koos jalutasid nad õue mehe auto juurde. Brian avas Marlale ukse ning kõndis siis ise samuti autosse. Mees käivitas auto, tõmbas turvavöö peale ning noorukid asusid Briani maja poole sõitma.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 6, 2010 21:44:00 GMT 3
Marla viipas Katele, et nad lahkuvad ning seejärel sammus ta koos Brianiga tema autosse. Tüdruk pani samuti endale turvavöö peale ning naeratas endamisi, kui nad teele asusid. Ta vaatas vahetevahel mehe poole.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 6, 2010 21:50:22 GMT 3
Kate noogutas Marlale,andmaks märku, et ta sai aru. Pöördudes nüüd tagasi noormehe poole, kergitas ta kulme, "mis sai Romeost, kas arvas et alkohol ei ole hea?" Neidis andis baarmenile märku, et ta soovib tellida. Hetkeks mõtesse vajunud, pöördus ta nooruki poole, "kas jäätisekokteil läheb ka arvesse?"
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 21:51:39 GMT 3
Romeo turtsatas. "Läheb küll. Aga sa riskid kurgupõletikuga," lausus ta muigega.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 6, 2010 22:02:00 GMT 3
Kate mõtles hetke kumb valikutest on hullem, kuni baarmen viimaks kohale jõudis. Heitnud noormehele pilgu, tellis ta Cosmopolitani, "ma vajan oma lauluhäält ka edasipidi." lausus ta taas nooruki poole pöördudes. "Aga, kui ma väga segi lähen siis sina viid mu koju." lausus ta kerge muigega, viibutades Romeo poole hoiatavalt sõrmega. Saanud enda joogi kätte, võttis ta sellest alguses ühe lonksu, kuid tühjendas siis ka ülejäänud endale kurku. Tehes hetkeks grimassi, naeratas ta Romeole ning haaras kii. "Tehtud!" valinud järgmise palli, lõi ta kõik kuulid laual laiali, kuid ükski pall ei ledinud teed auku.
|
|