|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 22:05:12 GMT 3
"Fine with me." Romeo ei kavatsenud niikuinii juua, nii et kaine autojuht on olemas. Ta võttis kii, keerutas seda taas ja kõndis ümber laua. Tumepunane, tumesinine ja must. Kah valik. Noormees sihtis ning lõi. Tumesinine pall sai löögi, põrkas vastu tumepunast ja saatis selle auku.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 6, 2010 22:17:25 GMT 3
Kate muigas ning liikus talle lähemale. Käed ümber Romeo keha põimunud, andis ta noorukile ühe mahlase ja pika suudluse. Hetkeks suudluse lõpetanud, vaatas ta poisile otsa ning surus taas enda huuled tema omadele. Seekord ei olnud enam tegu mängulise suudluse, vaid kirglikult romantilise suudlusega, mis tundus neiule kestvat mitu pikka minutit. Romeost eemaldunud, kõndis ta eemale, toetades enda käed piljardilauale.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 22:22:41 GMT 3
Prantsuse suudlus? oli Romeo kergelt jahmunud, kui Kate tema "preemia" kätte andis. Tüdrukule hakkas alkohol ilmselt mõjuma. Kui neiu temast eemaldus, pilgutas noormees silmi. "Woah. Take it easy." Ta võttis kii, sihtis ja saatis valge palli teele, kuid tulemusteta.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 7, 2010 16:46:57 GMT 3
"I am taking it easy," teatas Kate, toetades enda kiile. Ta muigas lõbusalt, kui noormehe löödud löögist ükski pall sisse ei läinud. Valinud välja enda järgmise löögi ohvri, kummardus ta lauale lähemale ning lõi - neidiselegi ülletusena põrkasid pallid kokku ning üks neist veeres aeglaselt auku. "Haa, ma ei olegi nii lootusetu juhtum," lausus näitsik lõbusalt. Saanud kätte enda uue kokteili, uuris ta seda pilguga, "okey, terviseks siis!" Tõstnud klaasi huultele, jõi ta seda väikeste lonksudega, jäädes poole peal seisma. "Tead, see ei ole üldse aus, et sina mitte midagi ei joo." turtsatas Kate ning jõi ära ka ülejäänud joogi. Hetkeks kohal seisnud, liikus ta taas laua äärde. Neiu alustas enda lööki, kuid lõi pallist mööda, "sinu kord ja mina pean küll istuma." teatas tüdruk ning istus piljardilaua kõrval olevasse tühja lauda, hoides pilku Romeol.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 7, 2010 17:15:26 GMT 3
Romeo heitis Kate'ile pilgu. Neiu vajub varsti ära, kui ta veel joob. "Ma ei ole joomisest endale harjumust teinud," vastas ta kiid keerutades. "Aga ma võin endale ju veel ühe klaasi vett tellida, kui see sind lohutab." Noormees muigas, sihtis ja lõi. Valik polnud suur - vaid kaks palli, üks neist tabu -, nii et tumepunast palli auku saata polnud mingi vaev.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 7, 2010 18:21:00 GMT 3
"Ma peaks siis enda harjumust muutma. Tead, järgmine kord kui ma välja lähen, siis ma tellin endale sinu eeskujul vett," teatas Kate ning praegusel hetkel mõtles ta seda täiesti tõsiselt, sest tal oli väga sant ja kahtlane olla. Just hetk tagasi oli kõik enam vähem olnud, kuid viimane kokteil ei olnud kohe kindlasti tema organismile just vajalik. "Eih, see ei lohutaks mind enam," teatas neidis, asetades käe otsmikule. Vaadanud, kuidas tumepunane pall auku vajub, heitis ta Romeole naeratava ilme. Ta tõusis püsti, kuid pidi koheselt lauast tuge otsima, taas enda tasakaalu üles otsinud, sammus ta noormehe poole. Ta jäi Romeo ette seisma, hoides samal ajal piljardilauast kinni.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 7, 2010 18:52:43 GMT 3
Romeo jälgis Kate'i tulekut. See principessa on omadega peaaegu audis. Noormees võttis neiul õlgade ümbert, toetades teda. "Ma arvan, et oleks targem, kui me tõmbaks tänaseks otsad kokku. Sa ei seisa enam õieti püstigi. Ma viin su koju."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 8, 2010 14:07:36 GMT 3
Kate viis pilgu Romeole ning ohkas siis väsinult, "mina?! Mul pole midagi viga." Lausus neidis aeglaselt, toetudes endiselt piljardilauale. "Samas kui sa tahad mind koju viia, siis mul ei ole midagi tasuta takso vastu." tütarlaps kergitas kulme, "sa ikka oled autoga?" Näitsik liikus noorukile lähemale ning suudles teda õrnalt, "see oli viimase löögi eest."
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 9, 2010 16:36:08 GMT 3
"Sa oled purjus," lausus Romeo. Ta oli kahevahel - ühelt poolt ei meeldinud talle üldse mõte, et Kate jõi liiga palju alkoholi, teisest küljest aga oli neiu tükk maad avatum kui kainena. "Jah, ma olen autoga." Ja kaine, jumal tänatud selle eest. Neiu suudluse peale ta naeratas. "Lähme nüüd."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 9, 2010 17:59:07 GMT 3
"Mina ja purjus?!" tegi Kate suuri silmi, liikudes ise samal ajal ukse poole, "võibolla ainult väääga natukene." lisas neidis kergel muigel ning viis pilgu Romeole. "Miks sina siis kaine oled, my hottie?" pöördus näitsik nooruki poole, toetudes liikudes temale. Väljunud uksest, seisid nad baari ees. "Ja milline see sinu oma on?" uuris Kate, vaadates üle tänava.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 9, 2010 20:31:34 GMT 3
"Mina olen kaine," heitis Romeo Kate'ile muigvel pilgu, "sest ma tahan, et mulle lõbusalt aega veetes arunatuke pähe jääks." Ta viis neiu oma Nissani juurde ja avas ukse. "Palun."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 9, 2010 20:41:32 GMT 3
"Mmm....päris hea põhjendus," noogutas näitsik ning liikus Romeo juhatusel Nissanini, mis kuulus noorukile. Masin oli väga kena ja meeldis neidisele."Aga ma tänan," lausus Kate ning istus autosse. Langetanud pea vastu istet, tõi ta kuuldavale raske ohke.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 9, 2010 20:43:02 GMT 3
Romeo kuulis seda ohet. Juhiistmele istunud, küsis ta: "Kas midagi on valesti?" Noormees torkas võtmed süütesse ja käivitas auto.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 9, 2010 21:14:59 GMT 3
Oodanud kuni Romeo autosse istus, avas ta enda ilmad ning tõstis pea püsti. "Ei, kas peaks?" küsis Kate, lükates enda juuksed ühele küljele. "Mulle on tänane õhtu küll meeldinud. Tore, et sa samasse baari juhtusid." lausus neiu sõbralikult naeratades.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 9, 2010 21:28:55 GMT 3
Romeo turtsatas. "Ime, et ma üldse baari sattusin. Aga ma ei kahetse seda. Tänane õhtu oli tõesti tore." Nissan võttis kohalt.
|
|