|
Post by Kate V. Scott on Jun 9, 2010 21:40:35 GMT 3
Noogutanud kerge naeratuse saatel, viis ta pilgu aknast väja mööduvale linnale. Säravad tuled ja lõbusad inimesed möödusid auto aknast ning ka Kate'i suule kerkis naeratus. Viinud pilgu tagasi Romeole, tundis näitsik, kuidas tal halb hakkas. "Sa võiksid ruttu sõita. Mul keerab seest." teatas nooruk, üritades muule mõelda.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 9, 2010 21:47:39 GMT 3
Romeo heitis Kate'ile mureliku pilgu ja lisas kiirust. Neiu kortermaja asukohta ta mäletas, aga see oli kaugel.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 9, 2010 21:53:04 GMT 3
Kate langetas pea vastu istet ning turtsatas lõbusalt, kuigi ta ei tundnud ennast sugugi nii hästi, "ma ei joo enam kunagi alkoholi." Praegusel hetkel oli ta selles täiesti kindel. Vähemalt ei pea ta siis enam kunagi ennast nii halvasti tundma. Kuigi kokteilid olid suurepärase maitsega. "Tead, kas sa kuskil peatust ei saaks teha? Ma oletan et see auto on sulle kallis nagu igale poisile tema oma." uuris Kate, asetades käe otsmikule.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 9, 2010 21:57:06 GMT 3
Neiu lubaduse peale alkoholi mitte juua Romeo turtsatas: "See oleks küll suurepärane." Ta pidas auto kinni ühe võpsiku juures. Nissan oli tõesti talle kallis - hakkas südame külge kasvama, nagu oli suutnud Pontiac, enne kui see sõnadega maatasa tehti ja vanarauaks kuulutati.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 9, 2010 22:07:35 GMT 3
Kui auto peatus, avas neidis autoukse ning astus välja. Liikunud paar sammu Nissanist eemale, kummardus ta, toetades vastu puud ning lasi endast kõik üleliigse välja. Nüüd oli tal kergem olla, kuid siiski sant. Kate sammus puust eemale ning haaras autost enda koti, kust võttis välja väikse vee pudeli ning nätsupaki. Loputanud enda suud piisavalt, pani ta endale kaks nätsu suhu. Liikunud tagasi auto juurde, toetas ta end selle vastu.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 9, 2010 22:08:53 GMT 3
Romeo tuli autost välja ja kõndis neiu juurde. "Hakkas parem?" küsis ta mureliku häälega.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 10, 2010 18:21:22 GMT 3
Kate turtsatas hetkeks, kuigi tal ei olnud sugugi nii hea olla. Vähemalt ei keeranud tal enam sees. "Natuke ikka," lausus neidis, tõmmates kätega üle näo. Ta toetas enda pea vastu Romeo õlga ning lausus, "järgmine kord, kui me kuskile välja lähme, siis tuleta mulle seda õhtut meelde. Ma luban, et joon siis mõõdukalt," hetke pärast lisas näitsik, "sa tahaksid kindlasti juba kodus olla, aga nüüd oled sa hoopis minuga siin..." Viinud pilgu üle ümbruse, ei suutnud ta välja nuputada, kus nad üldse hetkel asusid.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 11, 2010 16:45:17 GMT 3
"Küll ma tuletan seda meelde," sõnas Romeo. Ta heitis Kate'ile pilgu. "Mul pole midagi selle vastu, et sinuga siin olla," väitis ta neiu järgmise arvamuse peale.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 11, 2010 16:55:59 GMT 3
Varjanud käega suule tikkuva haigutuse, vaatas ta noormehel otsa, "ma ei usu, et sul eriti lõbus mind kantseldada on. Aga me võime nüüd liikuma hakata." Pööranud noormehele selja, avas ta Nissani ukse. Heitnud veel ühe pilgu noorukile, istus ta autosse, tõmmates auto ukse vaikselt kinni.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 11, 2010 16:58:33 GMT 3
Romeo istus rooli taha. Ta juhtis auto tagasi teele ja võttis suuna kesklinnale. "Ära muretse. Sinuga on alati lõbus, olgu tegevus missugune tahes."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 11, 2010 17:15:07 GMT 3
Kate turtsatas tahtmatult noormehe lause peale. Viinud pilgu aknalt noormehele, lausus ta "Tore on seda kuulda." Kesklinna tuled saatsid taevasse kollakat kuma, mis sai endale näitsiku pilgu. Kummardanud etepoole, lülitas ta sisse raadio, "ma loodan, et see sind ei sega." Krutinud sagedusi, leidis ta viimaks endale sobiva raadiojaama, kust kostuma hakanud laulu ta lõbusalt kaasa laulis.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 11, 2010 17:30:47 GMT 3
"Ei sega." Romeo hoidis silmad teel. Väga meeldiv oleks praegu kuskil üle katuse käia, aga seda mõni teine kord.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 11, 2010 18:05:08 GMT 3
Kate noogutas ning viis pilgu noormehele, keda ta natuke aega jälgis. "Kas sa tegeled street race´iga? Sul on sõites nii keskendunud ilme nagu Brian O'Conneril Kiiretes ja vihastes." küsis neidis jutujätkuks, viies pilgu teele.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 11, 2010 18:13:01 GMT 3
Romeo turtsatas. "Võib ka nii öelda." Ta heitis Kate'ile veel ühe pilgu ja naeratas. "On mul tõesti keskendunud ilme?" küsis noormees. Ta polnud seda ise varem märganud...
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 11, 2010 18:36:13 GMT 3
Kate vaatas noorukit enda suurte pruunide silmadega, "wow, lahe." Neidis noogutas ise kergelt naerdes. Tema ise ei olnud autoga juba tükk aega sõitnud ning ega ta sellest puudust ka ei tundnud, "jah, sul ikka üsna keskendunud ilme ja ega sa eriti jutukas ka selle rooli taga ei ole. Nagu viibiks omas mullis." Näitsik muigas ning vaatas aina lähenevat kesklinna.
|
|