|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 18:06:48 GMT 3
Nagu tal kombeks oli, võttis Romeo kii, kaalus seda käes, keerutas seda veidi ja sättis siis löögivalmis. Löök - pallid põrkasid lauaservadest tagasi ja sinise triibuga pall kadus ühte lauanurka. "Ma võtan triibud."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 6, 2010 18:17:36 GMT 3
Kate noogutas ning uuris pallide asukohti. "Ja mulle jäävad siis teised," lausus näitsik. Ta kõndis ümber laua ning otsis sobiva kuuli. Kallutanud end pisut etepoole, sihtis ta välja valitud palli ning lõi. Kuul veeres, lükades teise kuule eemale, ning lõpetas augu kõrval. "Fail," muigas Kate ning seisis laua kõrvale, toetudes kiile.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 18:19:34 GMT 3
Romeo lasi pilgul üle laua liikuda, sättis kii valge palli juurde ja lõi. Rikošetiga põrkas pall üle laua ning lõi punase palli auku. "Algaja õnn," mainis ta, kuigi tegelikkuses polnud ta mingi algaja. Pole vaja Kate'is kehva tunnet tekitada.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 6, 2010 18:27:49 GMT 3
"Okeey, see küll algaja õnn ei ole," hakkas Kate naerama, "tundub, et see oli halb idee, tulla piljardit mängima." Ta vaatas pallide asetust ning heitis noormehele pilgu. "Ja sinu teine löök, las ma arvan - läheb ka sisse." lausus näitsik keerutades kiid enda käes. Kui ta muidu lihtsalt koba oli, siis pärast alkoholi tarbimist oli ta kohutav mängija.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 18:29:51 GMT 3
Romeo naeratas. "Ära aja sellist juttu. See oli väga hea mõte. Pealegi - kui see sind häirib, siis võin ma ka mööda lüüa. Pole probleemi."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 6, 2010 18:58:25 GMT 3
Kate muigas, kuid raputas siis pead, "ära löö mööda, vähemalt mitte meelega." Neidis kõikus vaikselt muusika taktis ning ümises laulu kaasa. Viimaks toetus ta kiile ning ootas pinksalt Romeo uut lööki. Talle meeldis vaadata, kuidas noormees löögiks keskendus.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 6, 2010 19:05:15 GMT 3
Brian noogutas. ''Ega ma nägin Romeot viimati ühel meivahelisel race'il ja see oli ka esimene kord,'' ütles mees nüüd. Nooruk naeratas Marlale.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 19:08:40 GMT 3
Romeo saatis Kate'ile naeratuse. "Eks ma vaatan, mis teen," sõnas ta, mõõtis silmadega vahemaad valge palli ja ühe värvilise vahel, sihtis ning lõi. Skoor.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 6, 2010 19:20:23 GMT 3
Kate plaksutas lõbusalt, "ära mulle enam küll algaja õnnest räägi." muigas tütarlaps. Toetanud enda käed vastu piljardilauda, heitis ta pilgu Brianile ja Marlale. Taas mängu süvenenud, liikus ta ümber laua, kuni jäi Romeo kõrvale seisma. "Okey, teeme mängu natuke huvitavamaks," muigas Kate süütult, "kui sa sisse saad, siis saad suudluse." lausus Kate kõndides noormehest mööda.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 19:24:17 GMT 3
Romeo saatis Kate'i pilguga. "Pigem siis juba nii, et kui ma sisse ei saa," sõnas ta muiates. "Ma ei taha kiidelda, aga mul on täpne käsi." Nii öelnud, sihtis noormees taas valget palli ja lõi. Aga roheline pall veeres üle laua ja kadus nurgaauku.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 6, 2010 19:39:30 GMT 3
"Ja, jah. Reegleid ei muudeta enam. Pealegi, kust ma tean, kas sa lõid meelega mööda või ei." pilgutas Kate silma, ise kergelt muiates. Ta viis pilgu taas mängule. Pall veeres ning kaduski auku. "Okey, tule siis siia," kutsus näitsik teda sõrmega enda poole.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 19:41:51 GMT 3
Romeo pani kii piljardilaua servale ja suundus Kate'i poole. "Õrritad?" küsis noormees, muie näol.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 6, 2010 20:06:33 GMT 3
"Who knows," lausus ta kergel muigel, jälgides kuidas Romeo talle lähemale tuleb. Kate astus sammu ette ning jäi tema ette seisma. Hetkeks silmad sulgenud, avas ta need taas. Neiu asetas enda käe noormehe kaelale ning surus enda huuled siis õrnalt poisi omadele, asetades teise käe nooruki seljale.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 20:10:46 GMT 3
Esimene tegur, mida Romeo märkas, kui Kate teda suudles, oli kerge alkoholimaik. Samas polnud see nii domineeriv, et noormees poleks saanud keskenduda sellele, mis oli hoopis tähtsam. Oojaa, talle hakkab Ameerikas vägagi meeldima.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 6, 2010 20:30:57 GMT 3
Kate lõpetas suudluse just parajal hetkel ning astus Romeost sammu eemale. Neidis heitis noormehele lõbusa pilgu. "Jätkame nüüd mänguga. Sa ikka mäletad, et me tulime piljardit mängima," lausus tütarlaps kerge nöökega ning haaras siis kii tagasi enda kätte, "nii, sinu löök...järjekordselt. Näita, mida oskad."
|
|