|
Post by Kate V. Scott on Jun 20, 2010 22:12:55 GMT 3
Kate turtsatas ning noogutas kergelt. Söönud pisut, pöördus näitsik Romeo poole, "kas sul mõni hüüdnimi ka on? Või kutsuvad kõik sind Romeoks?" Joonud natuke enda mahla, liigutas ta pead muusika taktis.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 22:19:22 GMT 3
Romeo pani klaasi lauale. "Mulle on omistatud hüüdnimed Rom, Leo ja Leon. Aga jah, enamasti olen ma Romeo," vastas ta Kate'i küsimusele.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 20, 2010 22:25:21 GMT 3
"Okey, mulle meeldib Rom," kehitas näitsik õlgu, hoides mahla kaasi käes. Tema näol mängles naeratus, kuigi natuke aega tagasi oli ta ennast väga halvasti tundnud. Söönud taldrikul olevat sööki, viis neidis pilgu kellale, mis tüdrukut alati enda tiksumisega üksi kodus olles segas. "Ma pole juba tükk aega nii hilja söönud," turtsatas Kate lõbusalt, viies pilgu noormehele.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 22:30:22 GMT 3
"Kusjuures-" Romeo sõi veidi, "-ma söön pidevalt sellistel kellaaegadel. See on see poissmeeste asi - pool ööd vahin filme ja söön samal ajal. Ja väga lõbus on."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 20, 2010 22:40:27 GMT 3
Kate kuulas noormeest ning muigas siis lõbusalt, "peaks ka seda proovima, kuigi räägitakse et hilja õhtul ei ole soovitatav süüa." Söönud veel viimaseid palukesi taldrikult, ohkas näitsik. "Minu kõht on nüüd küll täis," lausus tütarlaps, toetades selja vastu tooli seljatuge. Ta jõi klaasist veel viimase lonksu ning asetas selle siis lauale.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 22:45:44 GMT 3
Ka Romeo lõpetas kiirelt. "Ma söön hilja ja kas ma olen haiglase välimusega?" küsis ta söögiriistu taldrikule asetades. "Aitäh, oli väga maitsev."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 20, 2010 22:51:32 GMT 3
Kate muigas, "eii, sa näed väga terve välja." Tüdruk tõusis püsti ning korjas taldrikud kokku, liikudes kraanikausi juurde, asetas ta need sinna sisse. "Mis sa siis teha soovid?" küsis neidis, toetades kätega vastu köögikappe.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 22:53:46 GMT 3
Romeo tõi oma nõud ise ära, laskmata Kate'il rabeleda. Kui neiu oli taldrikud ja muu jama kraanikaussi pannud, kummardus noormees näitsikule lähemale, luues temaga silmsideme. "Mis sa ise arvad?" küsis ta vaikselt.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 20, 2010 22:59:46 GMT 3
Kate jälgis noormeest ning jäi siis talle otsa vaatama. "Küsimusele ei vastata küsimusega," lausus näitsik vaikselt, surudes noormehe suule suudluse.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 23:02:01 GMT 3
"Erand kinnitab reeglit..." vastas Romeo suudluste vahepeal. Kate oli vist endiselt veidi purjus, sest tüdruk tundus olevat kui sulavaha - kohe kaovad jalad alt.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 17:30:57 GMT 3
Kate muigas suudluste vahepeal ning pani käed ümber Romeo. Ta astus sammu noorukile veel lähemale ning keeras end nii, et ta sai vastu köögikappe toetada.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 17:33:38 GMT 3
Eks näis... Romeo jätkas suudlemist ja nihkus Kate'ile aina lähemale. Ta lükkas oma käed neiu pluusi alla. Kui juba müravad, siis ikka korralikult.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 17:40:57 GMT 3
Kate lasi noormehel edasi liikuda. Neidise käed liikusid Romeo seljalt kaelale. Ta alustas prantsuse suudlusega ning liibus vastu Romeo keha.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 17:45:58 GMT 3
Romeo andis oma kätele vaba voli. Ta hakkas Kate'il pluusi ära võtma. Vaevalt et neiu seda kaine peaga oleks lasknud juhtuda.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 17:53:24 GMT 3
Kate tundis kuidas särk tema kuuma ihu küljest eemaldub. Tema süda hakkas kiiremini lööma, kuid selle asemel et tagasi tõmbuda, eemaldas ta sujuvate liigutusega ka noormehe särgi. Tema käed liikusid mööda Romi paljast rindkere.
|
|