|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 17:58:34 GMT 3
Super. Romeo suudles Kate'i taas, nüüd intensiivsemalt. Talle meeldis asjade käik. Noormees libistas kätega mööda neiu saledat pihta ja tõmbas seeliku üles. Kui minna, siis lõpuni.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 18:13:29 GMT 3
Kate sulges hetkeks silmad ning liikus noormehe huultelt kaelale ja sealt tagasi. Tunnete ajel lasi ta noormehel vabalt tegutseda. Neidise käed liikusid Romeo rinda mööda alla, kuni pükste värvlini. Viinud hetkeks pilgu nooruki silmadesse, avas ta vöö ning teksade nööbi.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 18:25:36 GMT 3
Trillallaa..
*** (saate aru küll)
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 18:33:12 GMT 3
Kate võpatas kui ta väilsukse kallal võtmeklõbinat kuulis. Avanud enda silmad, leidis ta ennast enda voodist magamas Romeo rinnal. Kuidas ta siia jõudnud oli ei teadnud neidis täitsa täpselt isegi. Kissitanud silmi kella suunas, näitas see kolm öösel. "Kurat!" oli esimene sõna, mis tema suust väljus. Tõusnud hooga püsti, andsid õhtused joogid tugevalt tunda ning ta pidi tagasi pikali viskama. "Romi!" sosistas näitsik ning raputas noormeest ise kergelt naerdes, sest Romeo oli magades veel armsam.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 18:37:00 GMT 3
Romeo avas silmad. "Mh?" Ta pööras pead, et end Kate'i kõrvalt leida. "Mis kell on? Mis toimub?" küsis noormees.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 18:43:30 GMT 3
Kate turtsatas ning hakkas hetkeks naerma, "kell on kolm ja mu vanemad astuvad iga hetk korterisse. Ja ma ei ole varem ühtegi noormeest just endale ööseks kutsunud." Neidis tõmbas padja alt välja enda öö särgi ning tõmbas selle endale selga. "Meie riided on köögis, right?" küsis näitsik kergel muigel.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 18:45:46 GMT 3
Romeo heitis Kate'ile kerge ohmu pilgu. "Vist jah..." Ta hakkas uimaselt otsi kokku viima. "Ee.. Mida sa kavatsed teha? Kas ma peaksin end kappi peitma või midagi?" küsis noormees.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 18:52:22 GMT 3
Kate raputas enda pead küljelt küljele ning tõusis voodist välja. "Kas ma olen sellise näoga nagu mul oleks mõni plaan?" küsis näitsik asetades käed puusa. Esiteks ei teadnud neidis, kas seal oli tema ema või isa ning kuidas kumbki neist reageeriks. "Ole lihtsalt siin ja ma....toon meie asjad ära. Ja loodame et ta ei tule minu tuppa," neidis liikus ukse suunas. Ta surus noormehe suule suudluse ning astus uksest välja, sulgedes selle enda seljatagant.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 19:14:33 GMT 3
Great. Romeo tõmbas teki üle pea. On's siis seda veel vaja, et ta vihase lapsevanema poolt hurjutada saaks.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 19:20:43 GMT 3
Kate astus kööki ning korjas kiirelt kõik riided hunnikusse. Ta tõusis püsti ning samal hetkel avanes korteri uks. Kiirete sammudega liikus ta enda toa ukseni ning poetas riided tuppa. Sulgenud taas ukse, läks elutoa tuli põlema ning näitsik vaatas otsa enda mõlemale vanemale. Esmalt neid tervitanud, pobises Kate midagi vee joomisest ning liikus kiirelt tagasi enda tuppa.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 19:32:45 GMT 3
Romeo hakkas kiirelt riideid selga ajama. Viimane asi, mida ta tahtis, oli poolpaljalt Kate'i vanematele vahele jääda. Kui neiu tagasi tuli, küsis noormees: "Kas nad ütlesid midagi?"
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 19:52:45 GMT 3
Kate toetas selja vastu ust ning ootas vaikides. "Nad ei jõudnud midagi öelda ma pobisesin ise midagi ebamäärast," turtsatas näitsik ning viis pilgu noorukile. "Igastahes sa peaksid enda minekuga natuke ootama, kuni nad oma tuppa liiguvad," lausus Kate ning istus voodile Romeo kõrvale.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 19:54:23 GMT 3
Romeo noogutas nõustudes. Siis tõstis ta pilgu ning vaatas Kate'ile silma. "Eilne oli imeline," lausus noormees kergelt naeratades.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 21, 2010 20:03:34 GMT 3
"Jah," lausus Kate tasasel häälel ning naeratas Romile. Näitsik kummardus noormehe poole ning suudles teda.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 21, 2010 20:05:02 GMT 3
Romeo vastas suudlusele. Peaasi, et neiu vanemad ootamatult sisse ei saja.
|
|