|
Post by Romeo L. Byron on Jun 17, 2010 13:48:11 GMT 3
Romeo naeratas, lõpetas porganditega ja võttis ette paprikad. Needki said kiirelt lõigutud. "Ega minagi."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 17, 2010 13:52:56 GMT 3
"Tore," lausus neidis lühidalt ning pani hakkliha koos sibulaga kuumale pannile. Liha hakkas särisema ning Kate segas seda sujuvate liigutustega. Neidis liikus elutuppa ning pani seal muusika vaikselt käima. "Nii on mõnusam," kehitas ta kerge muigega õlgu. Talle meeldis süüa teha vaikse muusika saatel. Jõudnud kööki, pani ta potti vee keema.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 17, 2010 13:54:38 GMT 3
Romeo pani käsivarred lauale ja lõua käsivartele, jälgides Kate'i toimetamist. "Sinust saaks hea koduperenaine," mainis noormees neidu silmadega saates.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 17, 2010 14:13:02 GMT 3
Kate muigas kergel naeratusel, "võimalik." Ta istus noormehe vastu toolile. Toetanud küünarnuki lauale, toetas ta enda lõua käele. "Ma olen lihtsalt nii palju harjutanud," lausus näitsik, sest ta ei mäletanudki millal tema vanemad viimati süüa tegid. Tavaliselt jõudsid nad öösel ning lahkusid hommikul.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 17, 2010 19:05:02 GMT 3
"Ahsoo." Romeo võttis ühe tüki paprikat ja näksis seda mõtlikult. Ta oli pidanud viimasel ajal ise süüa tegema, sest emps elas nüüd oma ättfriendi juures ja isal oli NY teises servas oma korter. Teenija tõi toidukraami, tema vaaritas.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 20, 2010 20:44:08 GMT 3
Võtnud üle laua noormehe juurest ühe paprika tüki, näksis ta seda. Viinud pilgu pliidile, tõusis ta püsti ning liikus poti juurde, kuhu pani spagetid. Kate lisas ka teised juurviljad pannile ning segas seda, ümisedes muusikat kaasa. Näitsik võttis Romeo eest asjad ning asetas need kraanikaussi. "Tule ja maitse nüüd!" lausus Kate, lisades juurviljadele maitseaineid.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 20:47:09 GMT 3
Romeo lükkas tooli tahapoole ja tõusis püsti. "Njah, eks ma pea kontrollima, ega sa mind tappa ürita," lausus ta Kate'i juurde kõndides. Siis noormees naeris. "Just kidding. Olen kindel, et see, mida sa teed, on ülimalt isuäratav." Nagu sa ise praegusel momendil.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 20, 2010 20:53:50 GMT 3
Kate turtsatas ning hakkas naerma, "kunagi ei või teada." Neidis tõstis kulbile paar juurvilja ning maitses esmalt ise. "Kuna ma veel elan, siis ma olen kindel, et sa võid seda maitsda," teatas näitsik, ulatades Romeole kulbi, ise kergelt muiates.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 20:58:07 GMT 3
Romeo kummardus lähemale ja napsas juurviljad kulbilt. "Mm, oishii!" teatas ta huuli limpsides. "Ma jäingi ellu. Vau."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 20, 2010 21:02:44 GMT 3
Kate naeris ning keeras panni alt tule kinni. Kurnanud spagetid ära, kattis ta laua. "Mida sa juua soovid?" uuris ta, avades külmiku ning pöördudes Romeo poole. "Mul on ka muud mittealkohoolset jooki peale vee," muigas näitsik.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 21:04:33 GMT 3
"Vesi on okei," sõnas Romeo. Ta oli viimasel ajal hakanud rohkem vett jooma, sest see pidi nahale hästi mõjuma. Ja ta pidi välimusega teenima.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 20, 2010 21:20:49 GMT 3
"Okeey, siis jääb vesi," venitas Kate ning sulges külmiku, võttes sealt endale viinamarja mahla. Ta asetas lauale ka kannu veega. "Nüüd on vist kõik," lausus neidis, asetades viimased asjad lauale. "Võta siis istet," ütles näitsik viisakalt ning istus ka ise. Tõstnud enda taldrikule natuke süüa, jäi ta noormeest silmitsema.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 21:34:54 GMT 3
Romeo tõstis veidi sööki enda taldrikule ja kallas kannust vett. Tundnud endal neiu pilku, vaatas ta üles. "Jah?"
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 20, 2010 22:02:24 GMT 3
Kate viis pilgu klaasile ning võttis endale ühe lonksu. "Eem...ma niisama," muigas neidis ning võttis ampsu enda söögist. "Mul lihtsalt vedas, et ma tollel hommikul seal pargis just tollele pingile istusin," lausu näitsik, viies aeglaselt pilgu Romeole. "Ja mul vedas järjekordselt kui sa minuga samma baari sattusid," lisas ta, tõstes klaasi taas suule.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 22:06:07 GMT 3
Romeo naeratas. "Ju siis oled õnnetähe all sündinud," sõnas ta ja sõi veidi. Minu enda õnnetäht on vist ületunde teinud, mõtles noormees klaasist vett lonksates.
|
|