|
Post by Marathel Casillas on Jul 2, 2010 2:05:24 GMT 3
Mara hakkas naerma. "Meil on sarnased nimed," mainis ta säravalt. Kuidas muudmoodi pidu üles kütta kui olla tema ise. "Aga kõik muu on erinev." Ta jõi veidi oma klaasist. Saatnud pilgu üle ruumi, sõnas neiu: "On siin mõni kutt, kellest ma peaksin sada protsenti eemale hoidma?" küsis ta siis, lõbusus silmis.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 2, 2010 10:35:43 GMT 3
Kate kuulas Marla juttu ja jõi enda siidrit. Joshi koha pealt kehitas ta õlgu, kui nende juurde jõudis tütarlaps, kelle nimeks oli Mara, jättis näitsik nad kahekesi lobisema. Ta vaatas toas ringi - võtnud suure lonksu enda siidrist, sammus ta ühe vaba tumba juurde ning võttis seal istet, vaadeldes teisi inimesi.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 2, 2010 14:03:04 GMT 3
Marla noogutas, seejärel hakkas ta naerma. "Noh, Danist hoia eemale," lausus ta lõbusalt. "Tema on minu." Marla ei mõelnud selle all muidugi midagi halba. Nüüd rüüpas ta viskit ja lisas: "aga kui sul on kindel plaan keegi rajalt maha võtta, siis soovitan Joshi, tema on kindel saak." Marla naeris veidike. Josh oli väga lahe klassivend tegelt.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jul 2, 2010 19:20:33 GMT 3
Noormees jälgis kõike toimuvat. Kui Mara hetkeks nendejuures peatus noogutas ta vaid viisakusest neidisele, ning rüüpas koheselt peale neiu lahkumist sõõmu oma õllest, mis ka juba poolikuks muutunud oli. Kiirelt silmad Averyle saatnud otsis ta taskust omale suitsu, ning tulemasina.
''Liitud minuga, või sa ei suitseta?'' Küsis ta kiirelt, ning tõusis, kui silmi liftile saatis. Ilmselgelt ei tohtinud toas suitsetada, seepärast noormees ka oli mõelnud välja liikuda, sees oligi juba umbseks muutunud.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jul 2, 2010 20:20:24 GMT 3
"Tulen kaasa ma usun. Siin on igav," sõnas Avery püsti tõustes. Ta lonksas taas viina, millest oli veel üsna palju järel.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 2, 2010 20:33:26 GMT 3
OT: ma tegin katuseluugi lahti - suitsetamine on katusel. Lifti juures ei saavutaks te midagi. : D
Romeo suundus taas Kate'i juurde. Istunud neiu vastu, kinnitas noormees oma pilgu neiule. "Ütle ausalt - meeldib sulle see peowannabe? Kui ei meeldi, siis mida peaksin ma tegema, et seda huvitavamaks muuta?"
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 2, 2010 21:04:30 GMT 3
Kate ehmus hetkeks kui nooruk teda kõnetas, sest ta oli oma mõtetes, "umm, kuidas oleks muusika kõvemaks ja sa mainisid mulle kui ma siin esmakordselt käisin, et katusel on mullivann. Äkki koliks nagu peoga sinna või midagi. Või küsi sellelt piraadilt," vihjas neidis tüdrukule, kes ennem kõvasti meeleolu oli püüdnud luua. "Ma tõesti ei oska öelda," lausus Kate ning toetas pea enda kätele.
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jul 2, 2010 21:05:25 GMT 3
Kõik peod olid tavaliselt Chelsea juures väljastatud, kuid kuna tegu oli siiski tuttava, või siis ka sõbra peoga, oli ta otsustanud, et vaatab korraks üle. Nagunii ei suhtleks keegi temaga seal, kuid ka tema soovis natuke oma meeled lõdvaks lasta ja olla nagu iga teine temavanune. Lõbus, veetlev ja ka pidutseda. Seda viimast muidugi vähesel määral. Tagasihoidlik tütarlaps polnud ammugi mingisugune peoloom.
Ta sikutas oma seelikut pisut allapoole, üritades varjata oma reisi, kuid paratamatult oleks ta pidanud siis ju püksid jalga saama. Raskelt ohanud, koputas ta vaikselt uksele, mille teenindajad avasid ning juhatasid ta üles. Tütarlaps ei üllatunudki, kui nägi palju rahvast seal tegelikult oli. Nagu ta endamisi kihla vedas, olid seal vähesed need, keda ta teadis. Täpsemini, ainult kaks inimest. Ta silmas Romeod ja Kate'i ning naeratas neile õnnetult, lehvitades käega. EI, ta ei kavatsenud minna ja rikkuda nende head peomeeleolu sellega, et ta nii vaikne ja tagasihoidlik on, et ise ei julgegi vestlust alustada. kostüüm
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 2, 2010 21:08:34 GMT 3
Kate lehvitas sõbralikult Chels´ile ning viis siis pilgu üle piduliste. Kostüüme oli mitmesuguseid ja see oligi huvitav. Ta vaatas taas ukse poole ning viibutas käega sõbrannale, et ta temaga ühineks, kui tal soovi on.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jul 2, 2010 22:02:47 GMT 3
Noormees muigas kerglaselt, ning sammus trepini, kust katusele pääses. Sealt üles roninud, jäi ta äärepeale istuma, ning süütas suitsu. Seda rahulikult tõmbama jäädes asetas ta oma õllepurgi katust piiravale äärele, ning suunas silmad Averyle. Poleks ta koos Marlaga, oleks ta kindlasti Averyga midagi üritanud.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 2, 2010 23:51:14 GMT 3
Romeo märkas korterisse astunud Chelseat, viipas korra Kate'ile ja kõndis siis läbi ruumi. Seisatanud Chelsi juures, muigas ta. "Hinamori Amu? Mis au on mul ühte Guardiani oma peol näha," sõnas noormees ja turtsatas. "Glad you could join us."
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jul 3, 2010 10:37:46 GMT 3
Avery järgnes rahulikult Daniel'ile ja istus samuti. Tüdruk lonksas viina ning silmitses vaadet, mis katuselt oli. Armas. Tüdruk sättis enda mütsi ning toetas siis viina pudeli enda kõrvale.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 3, 2010 13:24:23 GMT 3
ot: mingi draama võiks peo lõpu poole küll tekkida xD (6)
Marla vaatas, kuidas Dan ja Avery suitsetama kadusid, kuid ta eiras seda, sest teadis, et Dan ei teeks teiste tüdrukutega midagi. Ei teeks ju?! Ta veenis ennast selles ja rüüpas siis viskit. "Romeo, mu kõrva jõudsid kuuldused, et siin saab mullivanni ka?," päris tüdruk viimaks üle rahva peoperemehelt. M muigas lõbusalt.
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jul 3, 2010 14:08:39 GMT 3
Chelsea oli endiselt endast tasase mulje jätmas, olugig, et Kate oli ta enda juurde kutsunud. Näitsik langetas häbelikult pea, kaheldes kas see oli üldse hea mõte tulla sinna kohale. See seelik oli tema jaoks liiga lühike, tema triiksärk liiga suur ja vahest ka liiga avar ning lips, mis oli lõdvalt ette seatud, oli... ebanormaalne. Kui ta aga pilgu tõstis, oli Romeo tema juurde jõudnud ning punapea kergitas veidi oma kulme, noogutades siis aeglaselt. "Aitäh," vastas ta vaiksel toonil, vaadates kiirelt ka ümbrust. Kõik need, keda ta ei tea.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 3, 2010 14:28:56 GMT 3
Romeo naeratas Chelseale, kes paistis end ebamugavalt tundvat. Kuulnud Marla küsimust, vastas ta: "Trepist üles, redelist üles ja oledki päral!" Noormees pööras end taas Chelsea poole. "Why don't you grab a drink and enjoy yourself. See ongi ju peo mõte - end hästi tunda."
|
|