|
Post by Romeo L. Byron on Jun 30, 2010 0:50:02 GMT 3
Romeo oli aegsasti ettevalmistusi teinud - tal oli räägitud uksehoidjaga, et see inimesed üles juhataks, teadagi oli liftisüsteem veidi omapärane -, ta oli oma teenijal lasknud varuda alkoholi, süüa ja korteri ära koristada. Kõik ruumid peale stuudio olid avatud. Noormees seisis oma toas peegli ees ja tõmbas juuksed geeliga soengusse. Kui cosplay, siis cosplay. Ta oli selle kostüümi tellinud Jaapanist - aitäh, Final Fantasy fännid - ja andis oma välimusele viimast lihvi. Soeng viimistletud, suundus ta keerdtrepist alla ja sättis end elutoa diivanile, et esimesi saabujaid ootama jääda. OT: lisage kindlasti oma kostüümi pilt, et meeleolu luua. Romeo kostüüm
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 30, 2010 1:10:30 GMT 3
Marla ja Dan sisenesid Romeo majja, kus uksehoidja neid lifti juurde juhatas. Tüdruk tänas teda ja astus siis lifti, et ülesse sõita. Tal oli mantel peal ning selle all kostüüm. Ta mõtles, et äkki oli veits liiale läinud, kuid siiski heitis ta selle mõte peast, kui lifti uksed avanesid ja nad peokorraldaja korteris olid. Tüdruk tundis ennast mugavalt, kui mantlit lahti hakkas nööpima, et see ära panna ja siis edasi minna. "Tere!," lausus ta Romeole, kes vaateulatuses oli. Tüdruk oli viimaks enda mantli seljast saanud ja vaatas muiates Dani poole, kuid siis viis ta pilgu tagasi peoperemehele. Nüüd asetas ta ka enda sarvekesed pähe. Marla kostüüm: static.fancydress.com/resources/ecommerce/images/products/419/725/img725419/product-enlarged.jpg
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 30, 2010 1:20:21 GMT 3
Noormees koehndas liftis veel oma vesti nööpe, ning need kuradima läätsed tahtsid tal koguaeg silmi sügama panna . Noormees oli kergelt tige juba, kuid neidis ta kõrval muutis poisi rahulikumaks . Mingi naksitrallide kokkutulek porises ta vaikselt liftis . Talle ei olnud kunagi meeldinud kuskil kostüümis istuda, ning koheselt, kui võimalus tekkis tahtis ta sellest loobuda . Viskipudelit käes keerutades sammus ta Marla järel tuppa, ning asetas ta mantli selleks ettenähtud kohta .
Romeole noogutanud asetas ta ka oma mantli nagisse . Marla oli teda üsnapalju ringi kujundanud selle ajajooksul, mil nad koos olid . Danielile meeldis see isegi õrnalt . Romeoni sammunud surus ta viski peremehe kätte, ning jäi muiates ümbrust uurima .
Daniel . images.buycostumes.com/mgen/merchandiser/31764.jpg
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 30, 2010 1:24:29 GMT 3
Romeo tõusis diivanilt, kõndis selleks spetsiaalselt kohale veetud baarikapi juurde ja asetas viskipudeli klaasuste taha teiste pudelite sekka. Laia teraga plastmassist mõõk tema seljal kammitses veidi tema liigutusi, aga noormees harjutas end sellega - ta sai mõõga alati ära võtta. Puldist läks käima muusikakeskus, kust kostis klubimuusika. NERadio, teadagi, mängis 24/7 parimat muusikat. "Tundke end nagu minu kodus," sõnas Romeo muiates ja nõjatus vastu baarikappi.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 30, 2010 1:29:16 GMT 3
Isegi, kui Marla ei tahtnud Dani ümber kujundada, juhtus see kuidagi iseenesest. See lihtsalt oli nii, kui nad koguaeg koos aega veetsit. Kohati oli Dan ka teda muutnud. Vastupidiselt poisile, tundis Marla ennast sellest litsakas kuradi kostüümis väga hästi. ( ) "Ole mureta, me tunnemegi," lausus Marla naeratades ja võttis diivanil istet, jäädes ringi vaatama. Romil oli kena kodu.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 30, 2010 1:53:43 GMT 3
Daniel kortsutas vaid õrnalt oma kulmi . Jah püksid olid napakad, vest torkis ja peale selle pidi ta seda kinni ka kandma . Daniel maandus Marla kõrval, ning asetas oma pea ta õlale . ''Ikka ei tohi vesti nööpe lahti teha ?'' Küsis ta vaikselt neidisele kõrva sosistades, kui oma sõrmedega ta rindadel mängima jäi , ning teda kulm kortsus vaatles .
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 30, 2010 11:00:10 GMT 3
Kate kahetses enda saadetud vastust, kui oli juba läba kamminud mitu kostüümi poodi. Kõik riietused tundusid nii ebamugavad ja lühikesed. Viimaks leppis ta nn Alice imedemaal kostüümiga, mille poemüüja talle pähe suutis määrida.
Takso peatus näitsikule juba tuttava maja ees. Ta astus välja ning liikus majja, naeratades uksehoidjale. Astunud lifti, sättis Kate veel enda kostüümi, kuid viimaks lift peatus ja ta pidi välja astuma. Tütarlaps märkas Romeot, Marlat ja talle veel tundmatud noormeest. "Hei!" lausus neidis lõbusal naeratusel, silmitsedes teiste kostüüme.Kostüüm - www.amasquerade.com/images/products/fairy_tales/01932B.jpg
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 30, 2010 11:06:40 GMT 3
"Tohid küll," lausus Marla sellise tooniga Danile, nagu räägiks enda lapsega. Ta muigas vedike ja vaatas poisile otsa, kuid kui lifti uksed avanesid, pööras tüdruk pilgu sinna ja tervitas Kate lõbusalt.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 30, 2010 11:32:11 GMT 3
Kate sammus üle toa Romeo suunas. Kallistanud noormeest sõbralikult, ulatas ta talle rummi pudeli, mis ta igaksjuhuks kaasa oli võtnud,"ma tean et sina seda arvatavasti ei joo, aga keegi vast ikka selle ära joob." Naeratanud sõbraikult, istus ta tugitooli.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 30, 2010 11:34:34 GMT 3
Daniel ohkas võidrõõmsalt, ning avas vestil kaks ülemist nööpi . Noormehe silmad olid liikunud neidisega kaasa . Lõpuks tõusis ta, ning sammus Rommi juurde . ''Sul siin õlut pole jah ?'' Küsis ta aimates juba vastust . Küsida tasus siiski, ehk oli tal ikkagi paar pudelit/purki kusagil siin vedelemas . Lõpuks noormees loobus, ning avas ka viimased nööbid .
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 30, 2010 12:15:31 GMT 3
Romeo võttis rummipudeli vastu ja pani selle teiste pudelite sekka. Dani küsimusele vastas noormees: "Pole probleemi. Ma lasen kohe tuua." Ta õngitses taskust mobiili ja tegi kiire kõne. Seejärel suundus noormees Kate'i juurde ja istus neiu vastu jalatoele, mis tugitooli ees seisis. "Kuidas elavad Kübarsepp, Ärtuemand ja Irvikkass?" küsis Romeo muiates.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 30, 2010 12:50:35 GMT 3
"Ma ei tea, ma pole viimasel ajal Imedemaale jõudnud, aga kui ma lähen, eks ma siis võtan su kaasa," lausus Kate kelmikalt naeratades. Neidis kohendas enda seelikuosa ning viis pilgu noorukile.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 30, 2010 12:53:37 GMT 3
Romeo turtsatas. "Ma võin aidata sul Ärtuemanda soldateid kõrvaldada," pakkus ta lahkelt ja tõmbas mõõga seljalt. "Kui ma juba Sephirothiga sotid selgeks tegin, siis pole pakk kaarte mingi probleem." Ta keerutas plastmassist mõõka pea kohal ja torkas selle tagasi seljale, hakates vaikselt naerma.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 30, 2010 12:57:42 GMT 3
Marla muigas, kui kuulis Romeo ja Kate vestlust pealt. Nii Marla, kui Kate olid endale päris seksikad kostüümid selga ajanud ja see tegi tüdrukule nalja. Seda, keda Rom endast kujutas, ei olnud tüdrukul aimugi. Viimaks jäi ta Dani poole vaatama, kes oli õllet küsima läinud. Marla ise kavatses ka juua aga hetkel tahtis ta lihtsalt kohanduda.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 30, 2010 13:08:36 GMT 3
Uksele ilmus väikest kasvu armsa välimusega mustapäine neiu, kelle mõlema käe otsas olid kilekotid. Neiu ei kandnud kostüümi, vaid poolpikka tumelillat mantlit ja valgeid teksapükse, jalas punaseid kingi. Romeo tõusis püsti ning kõndis näitsiku juurde, võttes temalt kilekotid. "Aitäh, Will. Sa võid täna koju minna, ma annan sulle õhtu vabaks." Williks nimetatu punastas kergelt, kummardas ja lahkus kiirelt. Romeo viis kilekotid baarikapi juurde ja tõstis sealt välja õllepurgid. "All set!" Noormees kangutas ühe purgi kilest välja ja ulatas selle Danile. "Ole lahke."
|
|