|
Post by Daniel Grafdner on Jun 30, 2010 17:53:21 GMT 3
Noormees saatis Marla silmadega eemale . Noogutas kõigile sisenejatele, ning jäi siis silmadega piraadineidu mõõtma . Kergelt muianud asetas ta ühe jala teisest üle, ning toetas küünarnuki sellele . Daniel jõi rahulikult oma õlut edasi, kui piraadi kostüümis näitsik, neid kõiki liikuma õhutas .
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 30, 2010 20:14:34 GMT 3
Avery turtsatas teisi jälgides. "Kamoon, sina, saatan seal, ei istu enam," ütles Delilah, kui enda viina pudelist lonksu oli võtnud ning nüüd mehe juurde läks. Neiu sikutas vaba käega tüüpi püsti. "Sul on keelatud istuda, hõisassaa ja pudel rummi! Ei, viina," seletas tüdruk lõbusalt.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 30, 2010 20:48:50 GMT 3
Romeo jälgis toimuvat. Ta kõndis üle toa Chiaki selja taha ja puudutas teda õlast. "Hei. Sa ka siin." Nii et alkoholi varumine oli hea mõte, kuigi hiljem tuleb kõik see kraam, mis alles jääb, välja visata.
|
|
|
Post by Chiaki Takahashi on Jun 30, 2010 20:52:42 GMT 3
Chiaki võpatas märkamatult ja pöördus, et Romeo'le otsa vaadata. "Hei. Jah, mina ka siin. Üllatus?" kergitas tüdruk kergelt kulmu, muie näol.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 30, 2010 20:56:38 GMT 3
"Veidi küll." Romeo naeratas. "Kena kostüüm," sõnas ta pilku üle neiu libistades. "Naudid pidu?" küsis noormees, lastes silmadel hetkeks üle korruse liikuda.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 30, 2010 20:57:37 GMT 3
Daniel turtsatas, kui ta püsti tõmmati . Noormees silmitses altkulmu neidist, ning rüüpas uue sõõmu oma pudelist . ''Okei, ma lähen toetan siis aknalauale .'' Lausus ta muieldes, ning neidisele silma tehes . Daniel keeras end ringi, kuid peatus siis koheselt. ''Või on midagi paremat välja pakkuda?'' Esitas ta näitsikule küsimuse, ning jäi teda kergelt kulm kortsus vaatlema.
|
|
|
Post by Chiaki Takahashi on Jun 30, 2010 20:58:49 GMT 3
"See on pidu?" küsis Chiaki sarkastiliselt. Ainuke peohing tundus see piraadi kostüümis tüdruk olevat. "Muidu, aitäh. Sul ka armas kostüüm," lisas neiu hetke pärast. "Mis teed siin muidu?" uuris tüdruk siis enda siidrit lonksates ning Romeole otsa vaadates. Tüdruk suhtles temaga nagu poleks nende vahel kunagi midagi olnudki.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 30, 2010 21:40:30 GMT 3
Romeo turtsatas. "Ma jälgin, et inimestel lõbus oleks," sõnas noormees lustlikult. "See ongi ju peo mõte? Peale enda täisjoomise."
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 30, 2010 21:43:00 GMT 3
Avery juba tahtis poissi takistada aga muigas siis. "Tantsima peab!!" hüüatas ta naerdes. Ta tegi mõned tantsusammud ja naeratas.
|
|
|
Post by Chiaki Takahashi on Jun 30, 2010 21:43:54 GMT 3
"Nii et sa oled jooja tüüp?" küsis Chiaki kergelt kulmu kergitades. Ta silmitses hetke enda siidripurki ja tõstis pilgu siis küsivalt Romeole.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 30, 2010 21:46:51 GMT 3
Daniel turtsatas kiirelt, ning suunas oma silma Marlale. Leidnud, et tal on tegemist rüüpas noormees uue sõõmu purgist, kui seda siis kätel loopima jäi. ''Üksi on mage, ja kõigil on mingi tegevus.'' Sõnas ta kiirelt, ning maandus tagasi istuma. Dan ohkas taaskord vaikselt, kui pilguga nüüd inimesi ruumis vaatlema jäi.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 30, 2010 21:56:15 GMT 3
Romeo raputas pead. "Ma ei joo üldse. sXe ikkagi. Aga stereotüüpidest - ükskõik, kui väga ma neid ka ei salli - järeldades on üks peo mõtetest alkoholi liigmanustamine." Ta viipas baarikapi poole. "Lasin Willil selle kõik kokku tassida teiste, mitte enda jaoks."
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 30, 2010 22:26:04 GMT 3
Mara astus korterisse. Oo, rahvast oli päris palju, aga pidu tundus veidi mage olevat. Neiu kohendas oma lühikest kleiti ja suundus koheselt baarikapi juurde, et oma peole õige algus teha. Tuttavaid nägusid oli vähe, aga arvatavasti tuli neid varsti juurde. OT: Mara kostüüm - klikk
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jul 1, 2010 13:34:29 GMT 3
Avery ohkas ning istus samuti. "Täiesti mõttetu pidu," ütles ta teisi inimesi vahtides ja viina lonksates.
|
|
|
Post by Chiaki Takahashi on Jul 1, 2010 13:37:40 GMT 3
Chiaki kallutas enda siidripurki ja muigas. "Mulle ka tegelikult ei meeldi inimesed, kes ennast pidudel kasti joovad, aga ma arvan, et midagi võib ikkagi tarbida," ütles tüdruk siidrit lonksates. "Sa oled siis selle peo korraldaja, et siin mingi järelvaataja pead olema?" küsis tüdruk siis uurivalt.
|
|