|
Post by Daniel Grafdner on Jun 30, 2010 13:12:11 GMT 3
Daniel oli jõudnud juba haigutada . Õhu puudusest, kindlasti oli ta ise kindel . Purgi kätte saanud keerutas ta seda käes, kui Rommile tänulikult noogutas . Seejärel Marla kõrvale end tagasi istuma sättinud avas ta purgi, ning jõi sealt kiirelt paar suurt sõõmu . Noormehe pilk oli laes .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 30, 2010 13:27:20 GMT 3
Kui Dan Marla kõrvale tagasi istus, pani tüdruk enda pea tema õlale ja vaatas siis poisile kutsika silmadega otsa. "Viitisid mulle kuskilt viskit sebida?!," palus ta siis ja naertas.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 30, 2010 13:31:21 GMT 3
Kate hakkas lõbusalt naerma, "okeey, aga kes see Sephirothi üldse on?" Tal ei olnud õrna aimugi. Neidis viis pilgu tuppa ilmunud neiule ning jälgis, kuidas Romeo kilekottidega alkot tõi. Näitsik vaatas kotist ilmuvat alkoholi, kuid imekombel ei olnudki tal erilit joomistuju täna või vähemalt praegu.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 30, 2010 13:34:42 GMT 3
Romeo naasis oma kohale Kate'i vastas. "Sephiroth on the bad-ass "Final Fantasy VII: Advent Children'is". Ja Cloud Strife, kes ma praegu olen -" Noormees muigas. "- on the good guy. Ma nägin seda filmi Jaapanis ühel animeüritusel."
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 30, 2010 13:35:03 GMT 3
Daniel rüüpas uue sõõmu oma pudelist, ning noogutas siis neidisele . Kapini sammunud haaras ta sealt klaasi, ning valas pool klaasi burbooni viskit, ning ülejäänud pool cocat . Klaasi kätte võtnud sammus ta sellega Marla juurde, ning maandus ta kõrvale istuma . Noormees rüüpas uue sõõmu oma õllest, ning lükaks pea siis kuklasse, kui lage silmitsema jäi .
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 30, 2010 13:50:50 GMT 3
"Anime - see ütleb kõik," muigas näitsik, asetades jala üle põlve. Kate lasi pilgul üle korteri libiseda. Tõusnud püsti, sammus neidis akna juurde, imetledes sealt avanevat vaadet.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 30, 2010 13:54:18 GMT 3
"Tanan," lausus Marla enda kallikesele ja rüüpas viskit, Dan teadis täpselt kuidas õige on. Pool ja pool, see maitses tüdrukule kõige rohkem. Viimaks ajas ta ennast püsti, jättes Dani diivanile üksi istuma. "Hei, Kate. Pole kaua näinud, kuidas läinud on?," lausus ta Katele, kui nüüd tema kõrval akna juures seisis.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 30, 2010 13:58:26 GMT 3
"Enam-vähem ikka," lausus Kate kerge õla kehitusega. "Sinul? Ma vaatan et hästi." muigas näitsik, viidates pilguga noormehele diivanil, kelle nime ta polnud ikka veel küsinud.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 30, 2010 14:02:53 GMT 3
"Jah, väga hästi," kinnitas Marla. "Ma olen nüüd Daniga ametlikult koos." Marla ei taibanudki, et Kate ei teadnud ju tegelt tema elust midagi, kuid see ei lugenud, tüdruk sai kindlasti aru, et see seal diivanil on Dan. Tüdruk oli uudisimulik, ta oleks tahtnud Kate ja Romi kohta küsimusi esitada aga ta hoidis enda suu siiski kinni, võibolla ei tahtnud tüdruk sellest üldse rääkida ja arvatavasti olid nad ainult sõbrad...vist.
|
|
|
Post by Chiaki Takahashi on Jun 30, 2010 14:20:46 GMT 3
Chiaki astus korterisse, kus pidu toimuma pidi. "Tere," ütles tüdruk kõigile kergelt naeratades. Nii vähe rahvast oligi? Tõenäoliselt alles peo algus. Tüdrukul oli kaasas kott jookidega, mille ta ise oli ostnud, tahtmata väga ebaviisakas olla, ning ladus nüüd need lauale [mõelge ise, mis seal olla võib]. Ta võttis ühe enda siidritest ja avas selle, pilk ruumis ringi käimas.
OT: Mõtlesin ümber, alustuseks ühega võib tulla. Kostüüm: Ilma selle relva ja padrunide värgita, ja näomaalinguid ka pole.
|
|
|
Post by Joshua McCormac on Jun 30, 2010 14:52:54 GMT 3
Josh oli saanud Marla kaudu teada, et pidu toimub ja nüüd oli ta ennast ka kohale vedanud, ta oli isegi selle kostüümi lasknud endale osta, ise ei olnud ta viitsinud valimas käia, mööda poode ringi tuuseldada. Nüüd sisenes poiss korterisse ja tervitas neid, kes kõige lähemal olid. Ta isegi ei teanud, milline see peo korraldaja välja näeb. Joshua liikus edasi, lootes midagi head juua leida. Poiss oli ennast Super Marioks riietanud. kostüüm: images.buycostumes.com/mgen/merchandiser/32904.jpg
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 30, 2010 14:57:03 GMT 3
Kate'il oli Marla üle hea meel ja ta naeratas talle sõbralikult. "Ametlikult? Te tunnete siis teineteist juba kaua aega?" uuris neidis, kuuldes kellegi uue tulekust, vaatas nätisik üle õla ning tervitas tüdrukut. Peagi astus aga sisse ka neidise jaoks tundmatu noormees. "Tunned neid?" uuris Kate, viies pilgu taas Marlale.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 30, 2010 15:03:14 GMT 3
Rõõmsameelselt sisenes Avery korterisse. Tal polnud õrna aimugi, kelle pidu see oli, aga noh - pidu oli pidu! "Hei!" ütles Delilah kõigile naeratades. Hea tuju? Muidugi! It's party time!
OT: Kostüüm - Klikk.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jun 30, 2010 15:54:42 GMT 3
Kate pööras end nüüd näoga korteri suunas ning vaatas saabuvaid inimesid. Rahvast hakkas kogunema ja see oli ainult hea. Saabunud tütarlapse rõõmsameelsus pani ka Kate'i kergelt muigama. Kate võttis endale ühe pudeli siidrit ning seisis enda endisele kohale Marla kõrval.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 30, 2010 16:12:32 GMT 3
Avery vaatas ringi ja ristas käed. "Kamoon, pidu ka saab? Ajage end püsti ja liigutama ja värki," ütles ta hetke pärast naeratades. Rahvas istus, või seisis ja rääkis. Eriline pidu ka ju? Avery sättis mütsi enda kohevatel lokkis juustel ning liikus siis kergelt tantsiskledes jookide laua poole. Tüdruk võttis ühe viina pudeli ja avas selle. Tal polnud seekord tuju lihtsate siidritega alustada.
|
|