|
Post by Daniel Grafdner on Jul 1, 2010 13:43:15 GMT 3
Noormees muigas võidrõõmsalt, kui piraat ta kõrvale end istuma sättinud oli. Daniel jäi teda laialt naeratades vaatlema. Uue lonksu oma õllest rüübanud taipas ta, et purk on tühi. Selle kiirelt prügikasti visanud suunas ta silmad tagasi toale, kui end vastu diivanit toetama jäi. ''Siin puudub peo käima tõmbaja.'' Täpsustas ta olukorda, nii nagu seda vajalikuks pidas.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jul 1, 2010 13:55:04 GMT 3
"Einoh, selle peale peaks mõtlema peo korraldaja," ütles Avery alistuvalt lakke vahtides. "Lõõõõõõbus," venitas ta.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jul 1, 2010 13:58:01 GMT 3
Noormees muigas ainult, ning suunas silmad Averyle. ''Daniel muideks, ja seni istuma ja kirume Rommi?'' Esitas ta kiirelt küsimuse, kui uue õlle võttis. Ta oli neid diivani ääretaha paar purki ära peitnud. Noormehe pilk liikus siis neidisele tagasi.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jul 1, 2010 14:08:12 GMT 3
"Mina olen Avery... Või Delilah. Ükskõik, kumba eelistad." ütles Avery ning kallutas viinapudelit. "Romeot? Tema on peo korraldaja? Oookei," lisas siis tüdruk üllatunult. Ta oli mingi päev tüübiga klubis pidutsenud. Aga see oli ammu ning Avery oli selle peaaegu unustanud.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jul 1, 2010 14:32:02 GMT 3
Noormees noogutas kergelt, kui purgi avas, ning sealt sõõmu rüüpas. Purgi seejärel jalge ette maha asetanud naeratas ta kergelt. ''Sa ei teadnudki, tema elamine ju.'' Lausus nooruk kergelt haigutades.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jul 1, 2010 14:41:20 GMT 3
"Ma pole tema juures kordagi käinud," kehitas Avery õlgu. "Ei teadnud jah." Avery vaatas ringi ja nägi Romeo'd ühe sõjaväelase või mingis sellises kostüümis oleva tüdrukuga rääkimas.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jul 1, 2010 14:56:28 GMT 3
Noormees muigas omaette, kui silmad põrandale viis. ''Juhtub ka parimates peredes.'' Sõnas ta pigem endale, kui teistele, aga kuna ta seda kõvasti ütles, pidi seda ka Avery kuulma. Daniel rüüpas uue lonksu õllest, ning naeratas siis laialt.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 1, 2010 16:03:40 GMT 3
Romeo noogutas kergelt. "Kas just ülevaataja, aga keegi peab ju vastutustundlik olema," sõnas ta. Siis meenus talle üks asi. Noormees vabandas, ruttas keerdtrepist üles ja, kõndinud koridori lõppu, tõmbas alla redeli, et siis seda mööda üles ronida. Talle meenus katus, kuhu ta oli kunagi lasknud viia mullivanni. Tobe või mitte, aga värskes õhus kuumas vees vedeleda oli üle ootuste mõnus. Siis naasis Romeo alla. Ringi vaadates nägi ta kirevat seltskonda - kuradid ja inglid, Super Mario, Alice ja palju muud. See kostüümimõte oli tõesti kulda väärt.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jul 1, 2010 16:09:19 GMT 3
Siis märkas Mara Avery't, kes vestles ühe kuradikostüümis kutiga. Haaranud oma klaasi, silkas neiu üle toa ja peatus Avery ees. "Hei! Long time no see!" säras ta.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jul 1, 2010 17:47:56 GMT 3
Avery noogutas Danieli sõnade peale ja tõstis pilgu, kui kuulis Marat. "Yah, hei," ütles ta kergelt muiates, tõstes tervituseks enda viinapudeli. Tüdruk võttis sealt lonksu ja naeris vaikselt.
|
|
|
Post by Chiaki Takahashi on Jul 1, 2010 17:49:45 GMT 3
Chiaki noogutas vaikselt, kui Romeo läks kusagile, ning toetus vastu seina, pilk ruumis ringi käimas. Märkamatult haigutanud, lonksas ta siidrit ning silmitses lage.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 1, 2010 19:41:05 GMT 3
Mingit laulu ümisedes kõndis Romeo kööki. Ta võttis kapilt mineraalveepudeli, ühe paljude samasuguste seast, kallas oma klaasi täis ning naasis inimeste sekka. Nojah, kostüümimõte võis ju hea olla, aga praegu meenutas tema pidu küll mingit leinakokkutulekut.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 1, 2010 20:43:42 GMT 3
Kui Josh sisenes ja Kate temalt küsis, et kas ta teab neid, vastas Marla: "jah, see poiss on Josh. Mu klassivend." Tüdruk muigas veidike ja rüüpas viskit. "Tahad tutvustan teid?," päris ta siis lõbusalt. Tüdrukul ei jäänud märkamata, et Dani ümber keerleb kaks tüdrukut, kuid M ei olnud armukade, ta teadis, et poiss kuulub nüüd vaid talle.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jul 1, 2010 22:55:31 GMT 3
Mara lonksas oma klaasist, kuhu ta oli kallihinnalist brändit kallanud, ning suundus seejärel neiu juurde, kes kandis kuradikostüümi. "Hei, mortal enemy," tervitas Mara ja ulatas käe. "Ma olen Mara."
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 1, 2010 23:41:57 GMT 3
"Hei," tervitas Marla nüüd tüdrukut, kes oli tema juurde tulnud ja oli igas mõttes vastand talle. Marlal olid suured pruunid silmad, sellel tüdrukul suured sinised silmad, Marla oli brünett, tema blond, tüdruk kandis inglikostüümi, Marla kuradi kostüümi. See pani teda laialt muigama. "Mina olen Marla," lisas ta siis ja ulatas ka enda käe.
|
|