|
Post by Marla Singer on Jul 12, 2010 0:10:53 GMT 3
ot: ma vastaks teile aga ma pean Andie vastuse ära ootama!!
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jul 12, 2010 14:35:19 GMT 3
"Ma ei teagi. Lihtsalt, kusagile, kus huvitav oleks," vastas Avery õlgu kehitades. Klubis võib-olla oleks küll jah huvitavam olnud, kui siin.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jul 12, 2010 14:45:26 GMT 3
Noormees muigas kiirelt, ning tõmbas kiirelt suitsu lõpuni. ''Seljuhul tean ma ühte kohta.'' Lausus ta kiirelt, ning tõusis. Treppidest alla läinud suundus ta Marla juurde, kelle avastas Andiega olevat. Korraks tardunud, hingas ta rahulikult sisse. ''Hey Andie. Marla ma lähen siit mõneks hetkeks ära.'' Asendas ta sõna kallis neidise nimega, sest hetkel oli nii parem kõigile. Noormees keeras end ringi, ning suundus liftini, jäädes seal Averyt ootama.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 12, 2010 14:51:38 GMT 3
Marla seisis ikka veel Andie juures, viies nüüd silmad Danile. See oli silmnähtavalt ebameeldiv olukord ja tüdruk sai täiesti aru, miks Dan teda näiteks põsele ei suudelnud või midagi sellist. Kuid tema pilk muutus, kui Dan ei läinud lifti üksi, vaid Averyga. Marla oleks tahtnud hetkel Averyl kõik juuksed peast välja tirida, kuid ta teadis, et Dan ei petaks teda. Ei petaks ju?! Seega surus ta armukadeduse alla ja mõtles lihtsalt, et neil on siin igav ja nad lähevad võibolla baari.
"Ma tulen mängu!," karjus tüdruk viimaks ja naeratas veel korra Andiele, seejärel läks ta DDR konsooli juurde, vaadates Romi poole.
|
|
|
Post by Joshua McCormac on Jul 12, 2010 15:23:49 GMT 3
Chelsead eriti ei huvitanudki see, et seal on keegi. Ta võis kasvõi pesuväel mullivanni minna kui selleks tahtmine tuleb, kuid sellegi poolest igatses neidis pigem jahedat kloorivett, mis oli siiski ju karastav. Aga ka purjus peaga teadis ta, et ei ole ohutu ujuda. Kui ta teisele korrusele jõudis, võttis ta noormehe kõrval istet, tõstes põlved lõua alla. Tema põlvikud olid ebaühtlaselt allapoole vajunud ning esimest korda ei näinud neidis vaeva selleks, et kõik korralik oleks. Teda isegi ei huvitanud, et enne näis see pea, et põlvini ulatuv seelik liiga lühike olevat. Ta nägi just ju tüdrukuid, kes olid poistega vannis, mida tema siis häbenema peaks? Oma kostüümi? Ta hoidus silmi pööritamast oma sarkastiliste süüdistuste peale ja rüüpas siidrit, viies seejärel pilgu üle katuseääre. . Josh vaatas tüdruku poole, juues nüüd enda jooki. Ta ei teinudki ühtegi katset, et tüdrukule läheneda, kuigi ometi oli too kenake. "Lähme vette?, küsis ta siis, sest nüüd oli tal juba savi, kas keegi on seal või ei ole. Ta tõusis katuse ääre pealt ning hakkas endal kostüümi seljast kiskuma. Kui ta oli vaid bokserite väel, kummutas poiss endal kõrist jooki alla, seejärel sammus vanni juurde, jäädes tüdrukut ootama.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 12, 2010 15:30:23 GMT 3
"Okei." Romeo näitas Marlale, kuidas oma konsooli abil mängu seadistada, et see jõukohane oleks. "Keegi veel?" küsis ta ringi vaadates.
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jul 12, 2010 15:30:24 GMT 3
Ta vaatas üle õla mullivanni poole ning noogutas, tõustes seejärel püsti. Ta eemaldas oma lipsu, seelikul, põlvikud ning jalatsid, kuid jättis särgi selga. Täis või mitte, ta siiski ei soovinud olla täiesti poolalasti. Oma riided korralikult maha asetanud, ronis ta vanni, istudes sinna ning libistas jalad enda alla. Tema siidripurk oli endiselt tal käes, mille ta tõstis taaskord huultele, rüübates sealt paar kipitama ajavat, kuid magusat sõõmu.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 12, 2010 15:36:01 GMT 3
Marla seisis nüüd konsooli peal, olles juba valmis tantsima. Oli vaid teist inimest ka vaja, kuigi ta sai vabalt ka üksi tantsida. Ta ei mäletanud enda viimast skoori, kui ta oli kunagi aasta tagasi seda sõpradega mänginud, kuid ta uskus, et nüüd tuleb jamam skoor.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jul 12, 2010 15:40:53 GMT 3
Avery astus lifti ning vajutas esimese korruse nuppu. Viinapudel oli tal endiselt käes ja nüüd võttis ta sealt uue lonksu.
OT: Teeks mingi uue teema orsm, siis ei sega siin?
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 19, 2010 0:00:55 GMT 3
ot: kuna see pidu kuskile poole ei liigu, siis ma jätkan suvalt:
Mäng algas ja Marla hakkas tantima, ta naeris, sest feilis ikka täiega. Sellel oli oma osa ka alkol, sest tema reageerimine ei olnud enam nii kiire, kui peaks olema. Mõne aja pärast ta lõpetas ning tema skoor oli alla poole Romi omast. Tüdruk tuli maha ja naeris, pannes enda käed sõbra seisukohalt Rommile kaela, sest ta ei viitsinud püsti seista niisama. Ta nagu natuke rippus poisil kaelas. "See mäng on fun!," lausus ta säravalt ja vajus viimaks diivanile istuma, haarates laualt uue siidri.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 19, 2010 11:18:50 GMT 3
Romeo naeratas. "Tore, kui see sulle meeldib," lausus ta. Marla oli üks asi, aga teistel paistis olevat igav - mõned olid juba ära läinud. Hakka või selle peale jooma, sest pidu feilib.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 19, 2010 14:26:49 GMT 3
"Kuulge, läheks kuskile edasi," pakkus Marla välja, kui nägi, et kõik vaevlevad igavuse käes. Ise olid igavad siis ja ei osanud endal elu lõbusaks teha. Tüdruk kummutas veel siidrit alla. "Mis arvate siis?," päris ta, kui diivanilt tõusis ja nende poole vaatas, kes veel tuppa olid jäänud.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 19, 2010 16:53:58 GMT 3
"Mina olen poolt," lausus Romeo vaadates ringi ja oodates ruumis viibijate arvamust.
|
|
|
Post by Joshua McCormac on Jul 19, 2010 19:03:15 GMT 3
Ta vaatas üle õla mullivanni poole ning noogutas, tõustes seejärel püsti. Ta eemaldas oma lipsu, seelikul, põlvikud ning jalatsid, kuid jättis särgi selga. Täis või mitte, ta siiski ei soovinud olla täiesti poolalasti. Oma riided korralikult maha asetanud, ronis ta vanni, istudes sinna ning libistas jalad enda alla. Tema siidripurk oli endiselt tal käes, mille ta tõstis taaskord huultele, rüübates sealt paar kipitama ajavat, kuid magusat sõõmu. Josh istus Chelsi kõrvale ja vaatas talle otsa. "Räägi, millega sa tegeled ka?" Poiss rüüpas samal ajal ka jooki, ta tahtis vähemalt natuke purju jääda. Ta saatis Chelsile naeratuse. Sellest, et all plaaniti peole minna ei olnud tal sooja ega külma hetkel.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 25, 2010 20:36:18 GMT 3
"Mina olen ka poolt," lausus neidis peagi, kui viis pilgu korra Marlale ja siis Romeole.
|
|