|
Post by Chelsea Juliet on Jul 8, 2010 21:47:21 GMT 3
Chelsead eriti ei huvitanudki see, et seal on keegi. Ta võis kasvõi pesuväel mullivanni minna kui selleks tahtmine tuleb, kuid sellegi poolest igatses neidis pigem jahedat kloorivett, mis oli siiski ju karastav. Aga ka purjus peaga teadis ta, et ei ole ohutu ujuda. Kui ta teisele korrusele jõudis, võttis ta noormehe kõrval istet, tõstes põlved lõua alla. Tema põlvikud olid ebaühtlaselt allapoole vajunud ning esimest korda ei näinud neidis vaeva selleks, et kõik korralik oleks. Teda isegi ei huvitanud, et enne näis see pea, et põlvini ulatuv seelik liiga lühike olevat. Ta nägi just ju tüdrukuid, kes olid poistega vannis, mida tema siis häbenema peaks? Oma kostüümi? Ta hoidus silmi pööritamast oma sarkastiliste süüdistuste peale ja rüüpas siidrit, viies seejärel pilgu üle katuseääre. .
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 8, 2010 23:21:00 GMT 3
Romeo viipas Brianile. "Yo, Brian!" Ta valis endale loo, raskusastmeks Heavy ja pani loo käima, võttes asendi sisse, et üle kahe mati karglema hakata. Kodukinokõlarid kannatasid "Afronova" bassi suurepäraselt ära. OT: midagi sellist - klikk, ma ei viitsi kõike kirjeldada. Laul lõppes ja Romeo heitis pilgu seinale, kus vilkus "Personal Record #1" ja combo 583. "Nice. Lõin omaenda rekordi."
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 9, 2010 12:16:10 GMT 3
Kate viis hetkeks pilgu Marlale ja võõrale tütarlapsele, tundus et nende vahel on pingeid. Viimaks pead raputanud, pöördus ta Rommi poole, kes peagi tantsima hakkas. Okey, näitsik pidi tunnistama, et noormees oli väga osav. Kui laul lõppes ning Romeo seisma jäi, plaksutas Kate käsi, ise lõbusalt naerdes, "vot see oli küll tase!"
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 9, 2010 14:57:00 GMT 3
Romeo vahetas raskusastme "Beginneri" peale ja naeratas. "Years of practice. Kes järgmine olla tahab? Kaks saavad korraga mängida," sõnas ta.
|
|
|
Post by Andie Valletta on Jul 9, 2010 15:20:01 GMT 3
Andie vaatas nüüd Marla poole, kes tema juurde tuli. "Kohe nii ametlik?" küsis ta ning turtsatas kergelt. "Ma vihkan sind poole südamega, kuid kalli võiks ikka saada" tunnistas neidis seepeale, ajades käed lahti.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jul 9, 2010 18:56:47 GMT 3
Noormees muigas vaikselt Avery lause peale. ''So teeme ühe suitsu veel ja mõtleme, mida edasi liigutada?'' Küsis ta seejärel neidiselt, kui taskust ühe sinise parlamendi võttis, ning silmad neiule viis.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 10, 2010 20:44:43 GMT 3
Marla naeratas, veidike häbelikult kuid andis Andiele kallistuse. "Palun ära vihka mind!," lausus ta siis paluvalt, vaadates kutsikasilmadega enda parimale sõbrannale otsa,,keda ta teatud mõttes reetnud oli.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jul 10, 2010 20:50:57 GMT 3
Avery muigas kergelt kuid noogutas. "Okei, sobib," sõnas ta lõbustatult. Tüdruk mõtles, kas peaks ise ka ühe suitsu tegema, aga loobus sellest. Pakk oli tal muidu kaasas, kusagil tema piraadikleidi taskus.
|
|
|
Post by Rowan A. Ryley on Jul 10, 2010 22:41:38 GMT 3
"No eks ma siis tulen," pomises Rowan kergel kulmu kergitusel, silmitsedes enda ees olevat tühja kohta, kus ennem oli Kate seisnud. Käega kergelt juukseid sasinud, keeras noormees end rahva massi poole, kes jutustades korteri omanikule järgnevad.
Sisenedes kergel imetunud kulmu kergitusel ruumi, vilistas ta kergelt endamisi. See on midagi sellist, mida saaks lubada endale vaid väga rikas võsuke. Või siis inimene, kes on võitnud loterii ja on huvitatud arvutimängudest.
Jäädes Kate kõrvale seisma, silmitses Rowan huvitatud pilgul pigem ruumi kui korteriomaniku, kes oli noormehe arvates vist Romeo, esinemist.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 11, 2010 1:01:16 GMT 3
OT: Romeo vahetas raskusastme "Beginneri" peale ja naeratas. "Years of practice. Kes järgmine olla tahab? Kaks saavad korraga mängida," sõnas ta. Ma ei hakka seda vist kordama, ega? : D
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 11, 2010 13:13:24 GMT 3
Kate viis pilgu Rowanile ning naeris kavalalt, "noh, tahad proovida? Ma näen seda mängu esimest korda seega, no worries." Tal ei olnud aimugi, kuidas ta peaks seal liikuma hakkama, kuid eks iga asjaga on kunagi esimene kord.
|
|
|
Post by Rowan A. Ryley on Jul 11, 2010 14:38:18 GMT 3
Köhatanud kergelt, viis Rowan tõsise pilgu, mis muidugi oli teeseldud, Katele, ise kergel muigel lausudes: "Ma jään parem pealtvaatajaks. Tead ma olen liiga vana sellise tehnika jaoks," pilgutas ta kergel turtsatusel, mis üle noormehe huulte libises, silmi, viies pilgu tüdrukult rahvamassile. Enam jaolt olid kõik senior klassi õpilased.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jul 11, 2010 19:00:15 GMT 3
Noormees muigas lõbusalt, ning tõmbas suitsust mahvi, mille just süüdanud oli. Musta criketi taskusse surunud naeratas ta endamisi, kui katuseäärelt alla vaatlema jäi. ''Kuhu liikuda mõtled? Kusagile klubisse, mingisse kindlasse kohta?'' Küsis ta seejärel muiates, ning viis silmad Averyle, kui uue mahvi oma suitsust tõmbas.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 11, 2010 20:08:07 GMT 3
Kate viis pilgu Marlale ning siis tagasi Romeole, kes ootas kedagi mängima. "Ma arvan, et Marlal on vist mingid tähtsad jutud pooleli ja mina olen liiga koba ja Rowan on liiga vana nagu ta siin ütleb." Lausus neidis kergelt muiates. Ta pöördus end näoga Rowani suunas, "kas sul on väga igav? Soovid midagi muud teha?"Uuris näitsik, sest tema oli ju mehe kohale kutsunud ja ta ei soovinud et ta igavlema peaks. Pidu hakkas kuidagi jälle laiali valguma.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 11, 2010 23:08:18 GMT 3
Romeo turtsatas Kate'i sõbra märkuse peale. "Seda mängivad ka 50-aastased. Ja ma olin ka algul koba. Proovige vähemalt." Ka tema tajus ohumärke, et pidu jäi soiku. Marla, kes oskas pidudega paremini toime teha, oli hõivatud ühe neiuga vestlemisega. Oijah. Vähemalt saab Will oma palga täie eest välja teenida, kui homme seda kõike koristab.
|
|