|
Post by Marla Singer on Jul 5, 2010 13:16:31 GMT 3
Marla muigas laialt, kui Chris ka vanni tuli ja nad Maraga oma teemat hakkasid ajama. Tüdruk saatis ühe meela pilgu Danile, kuid seejärel viis silmad jälle enda vannisõpradele. Ta lasi ennast natuke rohkem vette ja lausus nagu muuseas: "tahaks teada, kes gossip girl on." See oli teema mida oli nii palju arutatud, kuid kunagi ei jõudnud keegi kuskile välja.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 5, 2010 13:22:24 GMT 3
Neidise nägu tõmbus kergelt muigvele kui ta jälgis Mara, Chris´i ja Romeo jutuajamist. Kate viis pilgu üle kohalviibijate ning jättis selle viimaks Romeo ja Marla poole. "Ma arvan et see jääb küll nii kauaks saladuseks kuni Gossip girl selle ise välja ütleb," lausus neidis Marla mõtiskluse peale, "ja ega ma seda eriti teada ei tahakski."
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 5, 2010 13:29:34 GMT 3
"Ma usun, et ta ei räägi, sest siis paneks ta ennast surmaohtu," lausus Marla ja muigas. "Neid, kes teda tappa tahavad on väääga palju." Tüdruk rüüpas šampust ja lasi selle siis jälle ringile.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 5, 2010 21:34:32 GMT 3
"Ilmselgelt on ta kas tõsine attention whore või kibestunud ühiskonnaheidik, kes valab oma viha nende peale välja, kes pole kunagi pidanud tõrjutust tundma. Või midagi." Romeo toetas käed mullivanni servadele.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jul 5, 2010 22:22:03 GMT 3
Daniel püüdis neidise pilgu kinni, ning muigas vaid kerglet selle peale. Ta silmad olid liikunud nüüd Averyle, kui uue sõõmu oma pudelist rüüpas. ''Kaua siin passida kavatsed veel?'' Esitas ta neiule küsimuse, ning jäi teda käed põlvedel silmitsema. Ta nägi vaid silmanurgast, mis vannis toimub.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 5, 2010 22:39:37 GMT 3
"Või..," jätkas Marla Romeo lauset, "on ta üks meie seast..täpselt samasugune naug me kõik." Marla ütles seda nii huvi tekitava häälega, et tal tuli endal ka naer peale.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jul 6, 2010 0:20:36 GMT 3
"Tegelt?" küsis Mara lustlikult. "Räägid endast?" lisas ta ja turtsatas. "Siiski, ma arvan ka, et Gossip Girl on ka mõni Upper East Side'i ärahellitatud peoloom... või mitte." Neiu heitis muigvel pilgu enda kõrval istuvale blondile poisile, kes, nagu ta oli märganud, polnud terve õhtu jooksul joonud muud kui vett. "Kuidas muidu on ta nii hästi meie eluga kursis?"
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 6, 2010 0:26:36 GMT 3
"See võin vabalt mina olla," lausus Marla ja muigas. Lahe oli ju teistes kahtlusi tekitada, kuid ta ise teadis ju, et ei ole. Aga keegi teine võis olla. "Äkki oled hoopis sina," lisas ta Marale. "Või sina Rom. Poiss gg ei kõla ju nii halvasti?!"
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 6, 2010 0:42:17 GMT 3
Tundnud endal Mara pilku, kortsutas Romeo kulmu. "Heihei, kas ma näen välja, nagu mind huvitaks klatš?" küsis ta, üks suunurk kõrgemal kui teine. Kellel oli Gossip Corner bookmarksides? Ahem. "Mul on parematki teha, sada ja üks hobi ikkagi."
|
|
|
Post by Christian Dale on Jul 6, 2010 0:45:08 GMT 3
Christian ei osanud midagi sekka öelda. Ta vaid kuulas teiste juttu ning jõi vahepeal õlle, ise vaikselt vees neidise külge näppudega silitades.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 6, 2010 0:45:19 GMT 3
Marla naeris vaikselt. "Kõiki huvitab klatš," ütles ta siis, mõeldes seda tõsiselt. "Isegi need, kes teevad näo, et neid ei huvita..nad valetavad." Tüdruk rüüpas veel jooki. Ta pea surises mõnusalt juba. Keha oli nii lõõgastunud sellest veest.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 6, 2010 0:48:04 GMT 3
"You calling me a liar?" küsis Romeo lõbustatult. Talle ei meeldinud alkohol, aga selle mõju all olevad inimesed olid paratamatult naljakad. Enamikul kordadest. "No okei, võibolla kuulen ma siit-sealt mingisuguseid kõlakaid, aga ei saa kuidagi väita, et ma sellest mingil moel huvitatud oleks."
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 6, 2010 0:49:46 GMT 3
"Jah, kutsun küll ja kõiki teisi ka, kes julgevad siit väita, et neid klatš ei huvita," ütles Marla lõbusalt, liigutades aeglaselt enda käsi vees. Pudel oli jälle edasi liikunud.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 6, 2010 0:56:06 GMT 3
"Teiste valetajaks tembeldamiseks peab sul küll palju julgust olema," lausus Romeo. Mullivannivesi ei tundunud enam nii soe, nüüd kus ta oli tükk aega selle sees ligunenud. "Aga, ma arvan, et see ei ole sulle takistuseks," lisas ta muiates.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 6, 2010 11:13:52 GMT 3
Kate jälgis teiste arutelu Gossip Girl´i ja klatši üle, kuid ei hakanud midagi sekka ütlema. Ta sättis natuke enda juukseid et need vette ei vajuks. "Mina küll tunnistan et mulle meeldib klatš, kuid kui palju ma sellest usun või kaasa räägin on juba teineasi," lausus neidis viimaks, viies pilgu Marlale. Kate võttis vastu pudeli, mis temani taas oli jõudnud ning võttis sealt paar lonksu, ennem kui selle edasi andis.
|
|