|
Post by Rowan A. Ryley on Jul 6, 2010 14:01:39 GMT 3
Sasinud kergelt enda tumedaid juukseid, silmitses Rowan hetkeks veel enda telefoni ekraani, lugedes veel kord üle Kate sms'i. Mobiili taskusse pistnud, kinnitas noormees pilgu tagasi rahvale, kellest osad olid juba päris läbi omadega. Mehe enda jaoks on möödunud juba aastaid kui ta viimati sellisel peol käis ja too lõppes kah politsei jaoskonnas ning sellega, et tema parimsõber pussitati kakluses surnuks.
Liikudes läbi rahva, püüdes leida mõndagi tuttavat, peatus Rowan viimaks ühe kapi ääres. Silmitsedes kuidas osa rahvast kogu aeg ühest uksest sisse ja välja voolab, mõtles Rowan neile järgneda. Jõudes viimaks välja katusele, ohkas mees kergelt. Toetades end katuse äärele, viis ta pilgu siia kogunenud rahvale. Enamus, kui mitte kõik, tundusid olevat temast natukene nooremad. Nohjah, ega mees ise poleks ka siia tulnud kui Kate poleks teda kutsunud.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 6, 2010 14:09:31 GMT 3
Nähes tuttavat kogu viimaks uksest katusele astuvat, kerkis neidise näole lõbus naeratus. Ta oli juba arvanud et Rowan jätab peole tulemata, ja neidis teadis ka põhjuseid, kuid ta oli siin ja rõõmustas tüdrkut. "Hei, Rowan, sa tulidki!" lausus näitsik, "ühined meiega?" küsis Kate, mõeldes kas noormees tuleb ka vanni.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jul 6, 2010 19:24:13 GMT 3
Kui pudel taas Marani jõudis, võttis ta sealt korraliku sõõmu ja andis pudeli edasi, sättides end siis tihedamalt Chrisi ligi. Oma käe asetas neiu nii muuseas noormehe põlvele, jättes selle sinna. "Klatšimine on nahale hea!" teatas ta lõbusalt. "Paneb selle särama."
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jul 6, 2010 21:02:30 GMT 3
Avery kehitas Danielile vastuseks õlgu. "Igav on küll," ütles ta viina lonksates. "Läheks kusagile, teeks midagi huvitavat?" kallutas ta siis pead, kui noormeest silmitses. Maitea, ta mängiks vist isegi twisterit või midagi, et tal igav poleks.
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jul 6, 2010 22:46:36 GMT 3
"Mina olen Josh," tutvustas poiss ennast nüüd. "Ja ma ei taha ülesse minna, ei viitsi ennast märjaks teha," lisas ta siis ja naeratas, "nii, et ma jään siia." Poiss rüüpas enda jooki, vaadates vestluskaaslase poole. OT: Anna andeks, et ei vastanud kohe. Ma olin linnas ja kui ma üritasin sisse logida, see ebaõnnestus Chelsea noogutas, tõstes taas oma purgi huultele. Tahtmatult pidi ta omale ometigi tunnistama, et see jook oli kergelt sõltuvust tekitav. Vahete vahel saaks küll seda rüübata, kuid siiski lootis punapea, et see on tema viimane jooma kord. "Väga meeldiv, Chelsea," tutvustas temagi ennast. Põhjus, miks ta ei läinud teisele korrusele, oligi olematu. Ta oli ilmselt hetkel liiga laisk, et liigutada oma liigeseid ja minna kusagile.
|
|
|
Post by Rowan A. Ryley on Jul 7, 2010 10:26:08 GMT 3
Kuuldes tuttavat häält, viis Rowan pilgu mullivanni poole. Kergel naeratusel viipas ta Katele. "Hei!" tervitas ta tüdrukut vastu, kuid jäi endiselt vastu rõduäärt seisma. "Ma jätan seekord vahele," lisas ta kergel muigel, endiselt tüdrukut silmitsedes. Tõmmanud käega läbi tumedate juuste, viis ta pilgu hetkeks enda riietusele. Rowan kandis tumedaid teksaseid, musta t-särki, mille peale ta oli pannud valge-musta triibulise triiksärgi ja jalas musti ketse.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 7, 2010 11:52:51 GMT 3
Kate noogutas lõbusalt. "Ise tead millest ilma jääd," lausus näitsik kergelt naerdes. Ta heitis pilgu teistele kohalolijatele ning liigutas vees kätega, tekitades väikseid laineid.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 7, 2010 16:15:37 GMT 3
Marla mõnules vees, vaadates uue poisi poole, kes saabunud oli. Ta tervitas teda kerge peanoogutusega. Šampa pudel oli jälle tema käes ja tüdruk jõi selle tühjaks. "Mulle nüüd aitab," ütles ta lõbusa hääletooniga ja tõusis veest, istudes vanni äärele, tõstes jalad teisele poole, et välja minna. Ta vaatas veel korraks teiste poole, kuid siis tõusis ja sammus sinna, kus olid pehmed rätikud. Tüdruk mähkis endale ühe ümber ja istus siis katuse äärele, sinna kus mullivann oli, et saaks nendega veel juttu rääkida. Ta ei oleks välja tulnud, kuid millegipärast oli Marlal külm vees hakanud juba.
|
|
|
Post by Joshua McCormac on Jul 7, 2010 16:26:32 GMT 3
"Meeldiv tutvuda, Chelsea," ütles Josh ja naeratas. Ta jõi enda jooki, mõeldes paratamatult sellele, et tüdruk on ikka päris kenake. Ta oli ju siiski 18. aastane poiss ja ei suutnud enda mõtteid sellistelt asjadelt eemale hoida. Kohe üldse mitte.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 7, 2010 16:27:45 GMT 3
Ka Romeol oli kergelt jahe hakanud. Pikka aega vees vedeleda oli mõnus - kui inimene tahtis hiljem välja näha nagu krimpsu tõmbunud kurk. Noormees vinnas end käte abil veest välja ja võttis ühe räti, mille mässis puusade ümber. Ta toetus mullivanni äärele, andes märku, et tema ei lähe veel niipea kuhugi, sest pidu alles käib.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 7, 2010 16:55:23 GMT 3
"Nii, Romeo, mõtle nüüd mingi uus ja huvitav tegevus välja," lausus Marla lõbusalt. Ta oleks veel juua tahtnud aga kõik joogid olid all ja sinna ei viitsinud ta hetkel ainult joogi järele minna. Niisama võis ta alla küll ära minna aga mitte üksinda sinna passima.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 7, 2010 17:12:06 GMT 3
"Hm. Mis oleks, kui liiguks taas alla ja mängiks veidi Dance Dance Revolutioni?" pakkus Romeo. Tal olid olemas kaks metallkonsooli, mõeldud intensiivsemaks mänguks. "See on väga huvitav rütmimäng, mis, ma arvan, võib teile huvi pakkuda." OT: DDR konsool ja üks päris hea demo, kuidas mängida
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 7, 2010 17:23:14 GMT 3
"Hea mõte!," lausus Marla. Talle meeldis see mäng täiega, kuigi ta väga osav ei olnud. Ta feilis alati suht kiiresti. "Kes veel liituvad?," päris ta nüüd. Vannis oli juba ligunetud küll, üle poole tunni, kindlasti oli aeg midagi muud teha.
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jul 7, 2010 17:53:00 GMT 3
"Meeldiv tutvuda, Chelsea," ütles Josh ja naeratas. Ta jõi enda jooki, mõeldes paratamatult sellele, et tüdruk on ikka päris kenake. Ta oli ju siiski 18. aastane poiss ja ei suutnud enda mõtteid sellistelt asjadelt eemale hoida. Kohe üldse mitte. Näitsik kergitas veidi kulme, noogutades seejärel noormehele kergelt. Meeldiv, tõesti. Tema jaoks ilmselt nii oligi sest Chelseal juhtus harva see, et ta sai kellegiga üldse tuttavaks. “Minul samuti,“ otsustas ta sellegi poolest viisakas olla ning rüüpas oma siidrit edasi, asetades selle viimaks vastutahtmist kõrvale, pöörates ennast seejärel tagasi Josh'i poole. Ta ei olnud endiselt märganud jaapanlast, kes oli nendega samale korrusele jäänud, kuid oletavasti kui too oleks soovinud, oleks ta kas nendega liitunud või siis üles läinud. Tema otsus. “Anna andeks, ma pole tegelikult kõige parem vestlus- ega seltsikaaslane,“ sõnas ta vabandavalt, tõmmates sõrmedega läbi oma juuste. Tegelikult, pikalt järele mõeldes, oleks ka tema soovinud minna ja karastada ennast natuke, kuid seda mitte mullitavas vannivees, vaid näiteks välisbasseinis.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 7, 2010 18:11:17 GMT 3
Kate tõusis mullivannist välja ning liikus siis rätikute juurde, kust endale ühe ümber tõmbas nii, et see nagu lühike kleit ilusti paigal püsis. Ta jalutas Rowani juurde ning toetas end samuti vastu katuse äärt. Neidis kuulas Marlat ning muigas lõbusalt, "ma võin niisama publikuks tulla, kui soovid." Näitsikul ei olnud kohe kindlasti hetkel tuju hüppama ega tantsima hakata, kuid hea vaatemäng võis see siiski olla.
|
|