|
Post by Marathel Casillas on Jul 3, 2010 21:00:27 GMT 3
Mara võttis šampusepudeli vastu ja jõi sealt. Siis ulatas ta pudeli tema kõrval lösutavale blondile kutile. "On jah," nõustus neiu Marla väitega. "Mullivann katusel on küll parim peo käimatõmbamise vahend," lisas ta ja naeris.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 3, 2010 21:02:42 GMT 3
Romeo raputas kergelt pead, kui talle pudel anti. Ta ei hakanud ütlema, et ei joo, vaid lükkas pudeli õrnalt tagasi. Ta isegi ei tundnud seda blondi tüdrukut. Aga neiu märkuse peale noormees naeratas. "Kui sa nii ütled."
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 3, 2010 21:14:25 GMT 3
Marla haaras pudeli taas enda kätte ja jõi natuke. "Nii see on," lisas ta siis Mara jutu peale, endal lõbus pilk silmis ja rõõmus naeratus näol. Ta lasi taas pudeli ringi käima, et kõik ikka jooksid. Noh, peale peoperemehe. Tüdruku arust ei olnud see pidu igav, kuid kõigi teiste näod olid all midaig muud väljendanud. Pidu ei saanudki ju lõbusaks minna, kui kõik nii masendavalt mõtlesid.
Marla tahtis aga siiski elu veel rohkem käima saada ja alkohol paratamatult tegi seda alati. "Nii, rääkige nüüd mulle oma dirtymad saladused," lausus ta muiates, et vestlus ka edasi viia.
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jul 3, 2010 21:18:20 GMT 3
Chelsea noogutas ainult Romeole enne kui ta katusele, mullivanni, kadus ning võttis siis soovitust järgides ühe siidripurgi, mille ta ka avas ning kergelt huultele tõstes. Surisev ning veidi ka suulage kipitav jook pani noore karsklase silme ees alguses virvendama, kuid see tunne kadus kohe. Seejärel võttis punapea ühel pehmetest ja sügavatest tugitoolidest istet ning libistanud jala üle teise, tõstis ta purgi tagasi suule, hakates vaikselt ja ettevaatlikult siidrit rüüpama, kaalutledes, kas see on ikka hea mõte. Ta kahtles, et siin perverte on, kuid asi oli lihtsalt selles, et ta ei soovinud alkoholist sõltuvusse jääda. Kuid siis tõi ta kuuldavale ühe vaikse ohke ning ta pööritas oma säravsiniseid silmi. Parem oli tõesti noormehe soovituse järgi talletada ning ennast lõdvaks lasta!
|
|
|
Post by Joshua McCormac on Jul 3, 2010 21:25:54 GMT 3
Kui peale Joshi oli alla jäänud veel vaid üks tüdruk ning poiss saatis talle naeratuse, suundudes tema kõrvale tugitooli istuma. "Olemegi kahekesi," ütles ta nagu muuseas, mitte väga flirtivalt. Võibolla sai tüdrukuga vähemalt rääkida, peaasi et mitte vaikus.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jul 3, 2010 21:32:52 GMT 3
Mara turtsatas. "Las tema alustab," pakkus ta blondi poisi poole sooja vett sahmates. Kutt oli nunnu ja veidi tuttavliku välimusega, ju siis oli ta teda kunagi tänaval näinud või midagi. Mara sai kõik mäluaugud alkoholi süüks ajada - enamasti oli ta suurema osa ööpäevast purjus.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 3, 2010 21:38:35 GMT 3
"Ee..." Romeo heitis blondile neiule pilgu. "Miks mina? Mul pole midagi head rääkida," ajas ta vastu. "Mul polegi mingeid räpaseid saladusi..." Väljaarvatud mõned lõbusad momendid ühel katusel ja nii edasi.
|
|
|
Post by Chelsea Juliet on Jul 3, 2010 22:18:22 GMT 3
OT: Oletan, et mina.
Taaskord pidi neiu üllatuma kui keegi üldse temaga rääkimist raatsis alustada. Ta rüüpas endalegi üllatuseks magusaks osutunud siidrit, noogutades noormehele, kes tema kõrval istuma maandus ja asetas purgi kõrvale. Ebakaine või mitte, tema teadis käitusmismanöövreid, mis olid tema peamiseks plussiks. "Kui sa tahad, siis sa võid ju üles ka minna," arvas neidis, kes järeldas, et tegelikult oli too üldse temaga jäänud siia, sest Chelsea oli koheselt teistest eraldunud. Kes teab. "Kuid samas ma ei soovi, et sa siit minema läheksid. Mul on üksinda ebamugav olla sest kõik on siin tuttavad ja mina tean jällegi ainult kahte inimest," lausus ta, mõeldes selle all Romeod ja Kate'i, kelle vahel ilmselt juba mingi keemia käis.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 3, 2010 22:32:57 GMT 3
Kate võttis Marlalt pudeli, jõi sealt paar lonksu ning ulatas pudeli edasi Marale. "Yeah, right," turtsatas neidis Romeo lause peale, et tal pole räpaseid saladusi. "Ma arvan et igal inimesel on oma räpased saladused olemas," lausus näitsik, lastes pilgul üle katusel olevate inimeste libiseda.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 3, 2010 23:08:33 GMT 3
"No..." Romeo surkis oma mälus, püüdes leida midagi, mis teiste jaoks oleks piisavalt räpane, aga ei reedaks midagi. "Ma ühinesin kaheksandas klassis satanismiklubiga, et Euroopa noortekoondiste turniiri finaal võita. Ja mind valiti ohvriks, seoti silmad, suu, käed ja jalad kinni ning jäeti aluspesu väel keset põldu, punase värviga kehale kirjutatud palved kõigevägevamatele," rääkis noormees muiates. Tegemist oli tõestisündinud looga - ta oli seda külma ööd gripi näol nädal aega läbi elanud.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 3, 2010 23:36:15 GMT 3
Kate hoidis pilku kindlalt Romeol ning ootas midagi...ta ei teadnud isegi mida. Alguses kuulas neidis vaikselt, siis turtsatas ning hakkas kergelt naerma, surudes selle muigeks. "Okey, see oli juba midagi," lausus näitsik lõbusalt.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jul 4, 2010 0:03:36 GMT 3
"Puhas tõde." Romeo turtsatas. "Noh, me võitsime selle tiitli, nii et ettevõtmine läks asja ette." Ta sättis end paremini istuma. "Kes on järgmine?"
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jul 4, 2010 3:25:08 GMT 3
Noormees ootas neidise enda kõrvale ära, ning sammus alles siis edasi. Viinapudeli neidise käest võtnud tegi ta talle vaikselt silma, ning rüüpas sealt kiirelt. Ukse avanud jäi ta muiates vannis olijaid hindama, pudelid kumbki eraldi käes. Õlut peale rüübanud suunas ta silmad Averyle, ning sammus seejärel vannile lähemale.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 4, 2010 12:44:04 GMT 3
"Mina võin olla," lausus Marla, kes ei pannud hetkel uusi sisenejaid tähelegi, sest ta vaatas enda vannikaaslastele otsa. Nüüd soris ta mälus, et midagi naljakat rääkida. Siis tuli tal üks juhtum meelde, enda Dani ja Ericuga, mis oli juhtunud siis, kui nad väiksed olid. Mitte väga väiksed.. "Meil olid võistlused teise meeskonnaga, karika peale..noh ja meil oli vaja nende platsile saada, et karikas ära võtta. Siis ma tõstsin enda pluusi ülesse ja nätiasin neile enda.." Marla muigas ja näitas enda rindade peale, "ja samal ajal said Eric ja Dan nende platsile hiilida. Ja..me olimegi võitnud." Nüüd sulistas Marla veidike kätega vees, vaadates teiste poole.
|
|
|
Post by Joshua McCormac on Jul 4, 2010 12:48:05 GMT 3
"Mina olen Josh," tutvustas poiss ennast nüüd. "Ja ma ei taha ülesse minna, ei viitsi ennast märjaks teha," lisas ta siis ja naeratas, "nii, et ma jään siia." Poiss rüüpas enda jooki, vaadates vestluskaaslase poole.
|
|