|
Post by Marla Singer on May 28, 2010 19:57:48 GMT 3
Marla noogutas, ta juba teadis, mida soovib tegelikult, iseasi oli lihtsal see, kas seal seda oli. "Võibolla saan mina su esimene uus hea sõber olla," ütles ta siis lõbusalt ja sügas veel korraks Lunat kõrvatagant. Inimene, kes nende ees oli, sai ka enda tellimuse tehtud ja läks minema. Nüüd said nemad leti juurde astuda. "Ma võtan mullivee ja oasalti," lausus ta leti taga olevale teenindajale. Teenindaja tegi endale kiirelt märkmeid ja pööras siis pilgu Andyle.
|
|
|
Post by Andreas C. Krolt on May 28, 2010 20:08:48 GMT 3
"Saad ikka. Uued sõbrad on alati teretulnud," lausus Andreas. Ta viis pilgu naeratades teenindajale. "Ja mulle palun üks must kohv ning kurgisalat," sõnas ta taskust rahakotti võttes. Ta kuulas kui suur on arve ning pani letile sellest veidi rohkem oleva summa, öeldes, et tagasi pole vaja.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 28, 2010 21:38:26 GMT 3
Kuna seal oli kiirteenindus, siis nad pidid enda toidu sealsamas ära ootama ning nad saidki selle ühe minuti jooksul kõik kätte. "Tänan," ütles tüdruk ja naeratas, võttes enda asjad, suundudes laudade poole. Ta võttis istet ning vaatas siis Andy poole. "Ma ei ole kunagi musta kohvi armastanud," lausus ta nagu muuseas.
|
|
|
Post by Andreas C. Krolt on May 28, 2010 21:46:21 GMT 3
Andreas tänas samuti teenindajat ja lasi Luna maha, hoides siiski tema rihmast kinni. Nii sai ta võtta mugavamalt oma asjad, millega ta Marla järel kõndis. Noormees pani oma asjad lauale nii, et ta iste oli Marlaga vastamisi ning kuna laua ääres oli neli tooli tõmbas ta laua äärest eemale veel ühe tooli, millele ta kassi istuma pani. "Ma pole ka eriline kohvi sõber vaid eelistan rohkem teed, aga vahel ikka joon ja siis tavaliselt musta kohvi, et saada kõik need aroomid ja maitsed kätte," lausus ta. Kass mjäus korra, aga jäi rahulikult istuma. Andy võttis ta keha ümber olevate rihmade küljest ära pikema rihma, mille ta kokku keris ja jaki tasku pistis. Kass oli küll täiesti vabana istumas, aga ta ei läinud sealt kusagile. "Head isu!" sõnas Chris naeratades.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 28, 2010 21:53:30 GMT 3
Marla vaatas heldinult Lunat, kes nii korralikult istus. "Head isu!," soovis ta poisile vastu ja lõi kahvli siis salatisse, võttes esimese suutäia. See oli väga hea, üks parimaid oasalateid, mida ta juba üle pika aja söönud oli. "Ma eelistan kakaod," ütles tüdruk siis ja naeratas. "Või siis üldse lihtsalt vett. Kuigi alko läheb ka päris hästi alla." Marla muigas, ta ei kavatsenudki hakata uute sõprade eest saladust tegema, et joob tihti. Muidu võibolla, keegi vihkab alkot ja pärast saab teada, milline ta on ja siis on temas pettunud.
|
|
|
Post by Andreas C. Krolt on May 28, 2010 22:01:34 GMT 3
Andreas ajas samuti oma kahvli otsa kurki ja salatilehetükke ning pistis need suhu. Värsked salatid olid jubedalt head lihtsalt. "Kakao on tõesti hea ja tõeline kuum šokolaad vahukommidega on üks parimaid jooke," tõdes noormees. Ta jõi lonksu oma kohvist ja muigas lõbusalt. "Eks see alkohol läheb mulgi päris libedalt," tunnistas ta. Christian üldiselt hindas ausust kõrgelt ja talle meeldis, et Marla ka tunnistas ausalt, et talle meeldib juua. Nooruk ajas veel salatit suhu.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 28, 2010 22:36:33 GMT 3
"Võiks mõnikord koos juua," pakkus Marla ja naeratas kavalalt. Nüüd võttis ta klaasi kätte ja rüüpas vett, seejärel sõi salatit edasi. Vahepeal heitis ta pilke Lunale ja siis jällegi Andyle. "Keda sa siis juba siitkandist tead?," päris tüdruk nüüd. Äkki teadis temagi neid, see oli väga usutav. "Sa oled ka Hamptonis käinud juba?"
|
|
|
Post by Andreas C. Krolt on May 28, 2010 22:47:45 GMT 3
"Hea mõte, aga ma pean hoiatama, et ebakainene ei käitu ma enam nii väga korralikult," tõdes Chris lõbusalt. Noormees viis samuti pilgu korra kassile ja siis tagasi Marlale. "Ma tean Daniel Grafdner'it ja viimaste uudiste kohaselt on teised peale kooli siit minema kolinud, aga Dan on mu teada endiselt siin," lausus ta mõtlikult. Teadis ta ju ka Dan'i vaid tänu sellele, et tal oli tulnud pöörane mõte tulla Ameerikasse vahetusõpilaseks. "Hamptonis olen ma küll käinud. Meil on emaga ka seal kodu," vastas Andreas ning pistis suhu veel salatit.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 28, 2010 23:24:10 GMT 3
"Sama siin, ma olen siis..suht pöörane või nii," vastas Marla ja muigas laialt. "Dani? Sa teed nalja. Ma tean teda ja vägagi hästi." Oli Dan ju Marla salajane cruch ja üks parimatest sõpradest. Tüdruk võttis uue suutäie salati ja vaatas siis Andy poole. "Kuidas te tuttavaks saite?"
|
|
|
Post by Andreas C. Krolt on May 29, 2010 21:19:00 GMT 3
"Mind tuleks siis igatahes kõrgematel korrustel olevatest rõdudest ja akendest eemale hoida ja katustest ärme räägigi," lausus Andreas ja jõi lonksu oma kohvist. Noormees kergitas üllatunult kulme kui Marla ütles, et teab Dan'i. "Ma olin mõnda aega siin vahetusõpilasena ja no siis saime kusagil mingit pidi tuttavaks ja sai joodud ja kimutud päris mõnusalt," tunnistas ta muiates.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 30, 2010 15:15:07 GMT 3
"Wowts, Dan on enam-vähem mu parim sõber, imelik et ta sind mulle kunagi ei tutvustanud," lausus Marla pettunudlt, kuid samas ka rõõmsalt. Seda oli raske seletada, mida ta hetkel tundis. "Jätan meelde, ei akendele, rõdudele ja katustele!," lisas ta siis ja rüüpas vett.
|
|
|
Post by Andreas C. Krolt on May 30, 2010 20:03:32 GMT 3
Andreas mälus oma salatisuutäit ja kehitas õlgu. Noormees lasi toidu paari lonksu kohviga alla ja vaatas korra Luna poole, kes üle laua serva mõnusa näoga vaatasning kohviku külastajaid jälgis. "Mul pole õrna aimugi, miks ta meid ei tutvustanud, aga õnneks saime me siiski tuttavaks," lausus Andy naeratades. "Kas ma peaks sind ka millestki kaugemale hoidma?" küsis ta.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 30, 2010 22:29:34 GMT 3
Marla muigas. "Jah, võibolla laudadest, mul on kombeks nende peal tantsida ja teinekord võiksid riided ka mulle selga liimida." Tüdruk punastas. Jah, nii mõnigikord oli juhtunud, et ta oli laudadel tantsinud ja riideid seljast ära kiskunud. Ta võttis uue suutäie salatit, vett peale joonud, lisas ta: "kusjuures, mul ongi plaanis suur pidu Hamptonis. Oled tulija? See nädalavahetus." See oli hea põhjus poisiga veel tutavamaks saada.
|
|
|
Post by Andreas C. Krolt on May 31, 2010 14:11:42 GMT 3
Andreas naeris kergelt. Noormees pistis taas salatit suhu ja jõi kohvi peale. "Ikka tulen. Panen siis poodi minnes ostunimekirja ka liimi, et sulle riided selga jääks," lausus ta naeratades. Pidu oli tõesti hea põhjus üksteise tundma õppimiseks, kuna Andy tahtis Marlast rohkemgi teada saada. Too lihtsalt tundus huvitav ja tore ning peale selle oli ta ka armas ja ilus.
|
|
|
Post by Marla Singer on May 31, 2010 18:45:41 GMT 3
Marla naeratas. "Tore!," ütles ta siis lõbusalt ja ausalt. Mida rohkem rahvast seda uhkem ja tüdruk lootis, et tal jääb peol aega ka Andyt paremini tundma õppida. Ta oli enda salatiga ühele poole saanud ja jõi nüüd lihtsalt vett, vaadates Luna poole. Kuid viimaks viis ta siiski pilgu tagasi enda vestluskaaslasele.
|
|