|
Post by Andie Valletta on May 31, 2010 0:52:54 GMT 3
Tundes külma vett enda nahal, võttis Andie refleksist Josephi ümbert kinni. "Egas ma siis külma vett tahtnud!" hüüatas ta, ise poisi külge klammerdunud ja kergelt naerdes. Vaikselt harjus ta sellega ära, kuid ta lõdises õrnalt. Andie ei kannatanud külma vett. Ühe käega jäi ta nooruki ümbert kinni hoidma, kuid teisega keeras ta külma vee asemel sooja peale. Andie polnud siis enam nii krampis - tal polnud külm, vaid väga hea soe. Nüüd sai ta ka nooruki lihastele keskenduda, mille vastas ta praegu seisis.
|
|
|
Post by Joseph Meraz on May 31, 2010 1:01:57 GMT 3
"No siis oleks pidanud ise vee jooksma panema," muigas Joseph ja hoidis Andie keha tugevalt enda vastas. Tal ei olnud plaanis külmašokki tekitada... Või siiski oli. Nüüd ju tüdruk värises tema käte vahel ja see oli ju lõppkokkuvõttes hea asi? Ikka oli.
Et mitte käituda nagu totaalne pervert sirutas Joe ühe oma käe välja ja võttis nuustiku, millele ta teise käega dušigeeli peale valas - ohtralt nagu tal kombeks. Ta sasis nuustikut natukene kätevahel ja vaatas siis Andiele otsa:"Sa hakkad nüüd lõhnama nagu mina," lausus ta naeratusega ja hakkas õrnalt nuustikuga Andie õlgu masseerima.[/i]
|
|
|
Post by Andie Valletta on May 31, 2010 1:07:18 GMT 3
Andie turtsatas kergelt, kui viimast lauset kuulis. "Mul on õnneks lõhnaõli kaasa" teatas ta hetke pärast, kui oli pisut meelde tuletanud, mida täpselt ta sinna kotti visanud oli. Andie hammustas õrnalt alahuulde, kui too ta õlgu masseeris. Andie lihtsalt ei suutnud muiet ära hoida. Kuidas võib päev lõppeda nii, et lähed suvalise kena kutiga dušši alla? Samas, päev polnud veel läbi. Nüüdseks olid Andie juuksed täiesti läbimärjad ning tilkusid ohtralt.
|
|
|
Post by Joseph Meraz on May 31, 2010 1:14:17 GMT 3
"Mingi vihje, et ma lõhnan halvasti?" noris Joseph. Kuigi kogu tegevus oli kummaline, ei olnud Joe väga üllatunud. Ennegi mitmekesi duši all käidud ja ka ilusate tüdrukutega. Aga tihti siiski täiesti alasti, mitte ainult poolpaljalt. Ja see andis hetkel tunda, et Joe päris alasti ei olnud - läbimärjad püksid liibusid ebameeldivalt vastu jalgu ja see andis Josephile lühikeseks ajaks mõtlemisainet.
"Randa tahad veel minna?" küsis ta vaikselt, Andie märgi juukseid eest ära lükates ja teda ikka veel nuustikuga paitades.[/i]
|
|
|
Post by Andie Valletta on May 31, 2010 1:18:59 GMT 3
Andie raputas pead. "Mitte et sa halvasti lõhnaksid, vaid ma tahan nii lõhnata nagu ma tavaliselt lõhnan. Muidu on sul igav ju, kui ma samamoodi lõhnaks kui sina. Kas pole?" küsis Andie ning naeris vaikselt. Küsimuse peale kehitas ta õlgu. "Ma ei tea, mulle täitsa meeldib siin" lisas neidis hetke pärast, tõmmates end taas väga Jossu lähedale. "Nagu ma aru saan, siis sa ei taha?" küsis Andie, kuid see oli siiski ju ainult oletus. Nüüd jäi ta uudishimulikult ootama, mida Joseph siis välja pakub.
|
|
|
Post by Joseph Meraz on May 31, 2010 1:25:19 GMT 3
"Ega eriti miski sinna enam ei tõmba jah," tunnistas Joseph ja viskas nuustiku maha. Ta ei leidnud, et seda enam vaja oleks olnud, sest kätega sai sama hästi 'pesta'. Esimest korda elus oli Joseph tänulik oma emale, kes kord kuus oma mehe ja poja maniküüri ja pediküüri vedas, sest tänu sellele olid Joe käed pehmed.
"Ma lihtsalt mõtlesin, et kui sa ujuma tahad minna, siis sa peaksid umbes nüüd oma ujumisriided kuivama panema," seletas ta tasasel häälel ja surkis paari nuppu dušikabiini seinal. Hetke pärast hakkas seinas olevatest avadest kuuma auru tulema, nagu aurusaunas.[/i]
|
|
|
Post by Andie Valletta on May 31, 2010 1:29:57 GMT 3
Neidis muigas kergelt, kui pea viltu ikka noormehe poole vaatas. "Selles on sul õigus" lausus ta ning muigas endamisi. "Siis jääb rand homseks" lisas ta ning pilgutas silma. Ka Andie käed liikusid vaikselt noormehe seljal. Andie vaatas poisile alt ülesse otsa, kuna too oli temast siiski pisut pikem. Järsku hakkas auru tulema. Andie pani automaatselt silmad kinni, kuna ehmatas. Peagi avas ta need. "Ah et isiklik aurusaun" pomises ta ning muigas endamisi.
|
|
|
Post by Joseph Meraz on May 31, 2010 21:59:55 GMT 3
"Näh," teeskles Joseph solvunut. Tegelikult ei olnud tal häda midagi - kõik oli kõige paremas korras. Seda tema tuba arvesse võttes sõna kõige otsesemas mõttes. "Ma lootsin, et sa ikka tahad need nüüd kohe kuivama panna."
Ja tegelikult oleks Joseph veel täna ujuma läinud, sest et kell ei olnud veel palju ja kindlasti oli võimalik ka öösel ujuda. Iseasi muidugi, kui sõidukõlbulik ta öösel veel oli. Praegust hetke arvestades - suhteliselt kaine, kuid väga distracted.[/i]
|
|
|
Post by Andie Valletta on May 31, 2010 22:02:12 GMT 3
"Sa ikka ei suuda ilma palja naiseta olla?" küsis Andie ning hakkas kergelt naerma, vaadates ikka alt ülesse, Josephi poole. "Kui mina peaksin end nüüd alasti võtma, siis ma tahan ka paljast kanni" tunnistas Andie ülesse hetke pärast. Egas siis neidis üksi kavatsenud seal alasti olla. Asi pidi ikka vastastikune olema. Ning tolle kuuma kuti vastu polnud tal tõesti midagi.
|
|
|
Post by Joseph Meraz on May 31, 2010 22:12:43 GMT 3
"Me oleme üksteist teadnud umbes tunnikese ja sa tahad väita, et ma ei saa olla palja naiseta? Juba tunnikese olen veetnud ju riides naisega. Niivõrd-kuivõrd riides." muigas Joseph ja mõtles tüdruku pakkumise üle järele - kas ta tahtis end alasti võtta? Kas tal oleks selle vastu midagi olnud? Mine sa tea, mis toimuma hakkab, seega - keeruline värk.
"Paljad mehed ei ole üldse nii ilusad, kui paljad naised," kinnitas Joseph, kuigi arvas, et Andie seda juba teab.[/i]
|
|
|
Post by Andie Valletta on May 31, 2010 22:24:08 GMT 3
Andie naeris endamisi, mis nilbe jutt neil seal vahepeal käib, kuigi nad teavad üksteist jah - umbes tund aega. "Kui aus olla, siis mulle sobib juba su paljas ülakeha" lausus Andie ning turtsatas kergelt. Ja mis kõige naljakam - nad seisid duðði all paigal juba ligi viisteist minutit, lihtsalt üksteiselt ümbert kinni hoides.
|
|
|
Post by Joseph Meraz on May 31, 2010 22:33:14 GMT 3
"Ja usu mind, see on mu parim välimus praegu," muigas Joseph. Ta tundis, kuidas pikast vees seismisest varbad naljakaks muutusid, nagu lapsena, kui vannis sõrmed ja varbad krobeliseks tõmbusid. Ta kahetses hetkeks enda lollust, mitte nõuda muusikasüsteemi vannituppa, kui tal selleks võimalus oli. Praegu oleks üks väike tants ära kulunud küll. Või siis natuke rohkem, kui üks.
Kui pikalt duši all seista, harjuvad inimkehad veega ning see muutub jahedamaks. Et vältida külmatunnet surkis Joseph jälle midagi oma käega ja vesi ja aur muutusid mõlemad natukene kuumemaks.[/i]
|
|
|
Post by Andie Valletta on May 31, 2010 22:39:21 GMT 3
Andie muigas kergelt. "Või nii" pomises neidis vaikselt, tõmmates end veelgi Josephi vastu, hammustades õrnalt alahuulde. Andiel tekkis juba igasugu kiusatusi, kui nad seal duðði all olid. Näiteks noorukit suudelda. Neidis vaid muigas veelgi laiemalt, vaadates poisile otsa.
|
|
|
Post by Joseph Meraz on Jun 2, 2010 21:07:59 GMT 3
"Nii, jah," pomises Joseph Andiele vastu. Ei saanud eitada ka tema üha kasvavaid ihasid ja lausa vale oleks neid maha suruda. Mitte sõna otseses mõttes muidugi, sest see oleks imelik olnud hetkel. Võib-olla kunagi hiljem, aga mitte veel. Joseph ei olnud eelpuberteetik siiski.
Siiski oli ta mees ja väga ettevaatlikult ja tasakesti, libistas ta ühe oma käe Andie alaseljalt tüdruku lõuani ja tõstis selle natukene üles. Pervert - jah, ülbe - jah. Aga ta ei kasutanud kunagi naisi ära ega teinud midagi, mida nad ei tahtnud. Nii palju viisakust tal siiski oli. Ja muidugi oli ta ka hiiglaslik kiusupunn ja sedasi, enda pea natukene Andie poole suunatud, silmad lõbusust täis, aga samas küsivad, vaatas ta tüdrukule otsa, oodates, et tema teeks järgmise liigutuse.[/i]
|
|
|
Post by Andie Valletta on Jun 2, 2010 23:13:36 GMT 3
Andiel käisid külmavärinad üle keha, kui Joseph oma käe neidise lõuani libistas. See oli lausa hämmastav, kui ettevaatlik ja õrn nooruk tundus ning see meeldis tüdrukule, mis tõi veelgi suurema muige Andie huulile. Tütarlapse enda käed püsisid aga ikka Josephi seljal ega liikunud seal enam. Õrnalt hammustas ta alahuulde ning mõtles isegi hetke, kas tasuks või mitte. Otsustanud, et ega see midagi halba ikka teha ei saa, tõusis ta pisut kikivarvukile, sulges silmad ning surus oma pehmed ning veest märjad huuled vastu noormehe omasid.
|
|