|
Post by Daniel Grafdner on Jun 1, 2010 14:04:16 GMT 3
Daniel viskas paari minutipärast suitsu akanst välja, ning lasi akna kinni . Kapipealt rätiku haaranud kuivatas ta oma juuksed enamvähem ära, ning viskas selle seejärel istmele . Silmad siis Marlale viinud saatis ta tugeva naeratuse neidisele . ''Sina suudaksid minust vist isegi tallaaluse teha .'' Lausus ta kiirelt, ning muigas seejärel . Hetkel oli ta sellele ju täielik vastand .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 1, 2010 14:08:42 GMT 3
See, et Dan seda ütles oli juba omaetteklass. Marla teadis ju Dani läbi ja lõhki. "Sa tead, et ma ei teeks seda sulle kunagi," ütles ta siis ja naeratas armsalt. Tal ei olnud Dani enda tallaaluseks vaja, neid tüüpe oli niigi ja nad olid suht mõttetud mehed ka.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 1, 2010 20:35:56 GMT 3
Daniel noogutas kindlalt, jah ta teadis seda . Noormees oli oma pilgu neidisele viinud, ning jälgis teda nüüd kergelt pea viltu . ''Ilmselt sellepärast ma sind ka usaldan niipalju .'' Sõnas ta rahulikult oma silmi hetkeks ringi liikuma viies . Avastanud, et Alf on siin koristanud muigas ta kergelt, ning viis pilgu tagasi neidisele, kelle pea ta süles oli .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 1, 2010 21:19:19 GMT 3
Marla tõstis enda pea Dani sülest, surus talle kiire musi suule ja istus siis teise akna alla, otsides samal ajal kotist suitsupaki. Seejärel jäi ta suitsetama. "Ja sa tead, et mina usaldan sind täielikult," ütles ta poisile ning naeratas.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 1, 2010 21:36:53 GMT 3
Noormees muigas vaikselt . ''Ojaaa, selles võid sa kindel olla .'' Lausus ta kiirelt, ning suunas silmad kaasa Marlaga . Need huuled, see nägu, need käed - kõik see suutis Danieli totaalselt hulluks ajada . Ta pilk oli kindlalt paigale jäänud . ''Ära väga ehmata, kui ma üle reageerin, kui ma sind kellegiga koos näen . Eksole .'' Üritas ta oma käitumis tulevikus ette ära vabandada, ta oli täiesti raudpolt kindel, et nüüd hakkab ta veel enam Marlat kaitsma . Vähemalt üritama seda teha, ja kui too ikka täieliku orssoniga koos on siis teeb ta ikka kõik, et neidu sellest välja aidata .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 1, 2010 22:39:28 GMT 3
Marla naeris vaikselt. "Ja palun ära mind imelikult vaata, kui ma armukadetalt käitun, sest see võib tulevikus paratamatu olla," ütles ta siis ausalt ja tõmas uue mahvi. Tüdruk naeratas nüüd, vaadates Danile silma. See poiss oli tema lemmik, oli alati olnud ja jääb ka, ükskõik mille või kelle saatus Marla teele toob. Dan oli parim!
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 2, 2010 10:39:00 GMT 3
Daniel naeratas vaikselt, talle meeldis kõik see mida neiu ütles . ''Sa või alati mu peale loota .'' Lausus ta seejärel vaikselt, ning võttis kapist omale veepudeli . Sealt sõõmu rüübanud muigas ta natuke rohkem . ''Alati, ka siis kui ma kellegi omale leian .'' Lausus ta nüüd kindlalt, ning tegi neidisele silma, kui uue sõõmu oma pudelist rüüpas .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 2, 2010 13:08:32 GMT 3
Marla naeratas, ta teadis, et nende vahel ei saakski tõsist suhet olla, see rikuks kõik ära ning seda tüdruk ei tahtnud. Parem oligi lihtsalt sõpradeks jääda. "Jah, ja sama siin," vasts ta siis siiralt ning naeratas. Seejärel jäi ta vaikides edasi suitsetama. "Alf, vii mind palun koju," ütles ta autojuhile, sest tal ei olnud aimugi, kuhu nad teel olid. Hamptoni koju loomulikult. Marla kavatses ju nädalavahetuse siin veeta. Lihtsalt üksi suures majas puhates. Muidugi võis Dan ka temaga alati liituda.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 2, 2010 13:18:45 GMT 3
Noormees noogutas Alfile, ning nad võtsid suuna sinnapoole . Noormehe pilk oli nüüdseks liikunud aknast välja, mille ta alla oli lasknud . Ta üritas jälgida kõike, mis seal jälgida õnnestus .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 2, 2010 16:49:17 GMT 3
Marla lõpetas suitsu tegemise ja viskas koni aknast välja, lastes seejärel toonklaasi jälle ülesse. "Mis sa edasi teed?," päris ta nüüd sõbra käest, kes ei olnud enam ainult sõber. Marla mõtles, et oleks päris lahe terve nädalavahetus koos majas ringi chillida, juua, kanepit tõmmata, saunas, mullivannis ja basseinis vedeleda. Super! Ja said nad seksida ka! Veel toredam!
;D
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 2, 2010 23:34:31 GMT 3
Noormees suunas oma silmad neidisele tagasi, need olid salongis vahepeal uitama läinud . ''Aga vot seda ma ei tea .'' Lausus ta kiirelt, ning avas seejärel uuesti veepudeli . ''On sul midagi välja pakkuda ?'' Küsis ta seejärel, kui sõõmu pudelist rüübanud oli .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 2, 2010 23:37:42 GMT 3
"Jah, mul on üks mõte," ütles Marla siis ja naertas seksikalt. "Kuna ma plaanisin nädalavahetuse siin, Hamptonis veeta ja lihtsalt kodus passida, puhata ja mida iganes siis ma mõtlesin..et äkki tahad liituda minuga?" Tüdruk lasi ennast taas pikali ja pani pea Dani sülle, talle armsalt otsa vaadates.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 2, 2010 23:50:33 GMT 3
Daniel muigas kergelt, ning suunas silmad seejärel mõtlikult aknast välja, kui oma parema käe taaskord neidise kõhule asetas . ''Kui sa tahad, et ma tulen .'' Sõnas ta siis, ning rüüpas lonksu oma veepudelist, mis tal endiselt sõrmedel oli .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 2, 2010 23:52:42 GMT 3
"Jah, ma tahan," lausus Marla ausalt ja naeratas. "Kas sa mu silmadest ei loe seda siis välja, kõiketeadja," lisas ta ja muigas hoopis nüüd. Nad hakkasid tema kodu juurde jõudma juba ja see tegi Marlale ainult heameelt. "Ma eeldan, et me ei haka midagi avalikustama ja jääme teiste silmis siiski vaid sõpradeks, nagu alati?!" Marla ei tahtnud pühenuda, kui meres veel nii palju kalu oli.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 3, 2010 0:38:59 GMT 3
Noormees noogutas kindlalt, ning lasi akent veidike alla . Ta silmad olid nüüd liikunud välja . Enam polnud palju sõita jäänud, ning noormees süütas omale uue suitsu, kui seda tõmbama jäi .
|
|