|
Post by Romeo L. Byron on Jun 5, 2010 17:07:19 GMT 3
Romeo käivitas mootori. "Tänan. Mullegi meeldib. Kas lähme rahulikult või kiirelt?" küsis ta Kathy poole vaadates.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 5, 2010 17:09:32 GMT 3
"Kiirelt," sõnas Kathleen naeratusega. Nagu oleks mingit muud varianti olnud. Tüdruk lükkas silme ette tulnud juuksesalgu kõrva taha.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 5, 2010 17:27:46 GMT 3
"Aga teeme nii." Romeo muigas. "Fasten your seatbelts, ladies." Ta vajutas gaasipedaali ja auto hüppas kohalt. Alecil oli õigus - väiksema autoga oli tõepoolest lihtsam teiste autode vahel laveerida. Noormees vahetas käigukangi ja siduriga mängides kiirelt käiku, nautides auto sujuvat sõitu. Täiesti erinev tema Pontiacist, mis nüüd garaažis tolmu kogus.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 5, 2010 17:55:51 GMT 3
Kathleen pani turvavöö peale ning ohkas. Talle meeldis Romeo sõidustiil väga. Eriti meeldis talle veel see, et see sõidustiil viib neiu praegu poisi ema töö juurde. Elu tundus ilus. Kathy muigas ning vaatas silmanurgast poissi.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 5, 2010 20:27:02 GMT 3
Romeo tegi väikese detour'i. Tundus, et Kathy'le meeldis kiire sõit. Ta tegi ringi ümber kolme kvartali, enne kui peatas auto kõrge maja ees. "Teie peatus, leedi." Korraks langes tema pilk kellale. "Me.. peaksime vist kiirustama." Kell oli üle kokkulepitud aja. Tema esinemist küll... Noormees hüppas autost välja ja avas Kathy-poolse ukse. "Palun."
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 5, 2010 20:31:17 GMT 3
Kathleen naeratas kogu autosõidu. "Aitäh," sõnas ta, kui noormees talle ukse avas. Neiu astus tänavale ja silmitses kõrget maja. "Ja me peame kindlasti kõige ülemisele korrusele minema, eks?" küsis ta Romeolt muiates, samal ajal juba hoone liugusteni kõndides.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 5, 2010 20:34:15 GMT 3
"Not really." Romeo lukustas auto ja ruttas Kathy'le järgi. "Viiendale." Liuguksed libisesid lahti ja noormees vajutas liftinuppu.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 5, 2010 20:36:44 GMT 3
Kathleen järgnes Romeole, sõnagi lausumata. Vaid muie, või tegelikult rohkem naeratus, püsis noore naise näos.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 5, 2010 20:44:05 GMT 3
Lift tuli kiirelt ja viis nad viiendale korrusele. Noormees astus liftist välja ning lasi ühe ukse taga kella. Uks avanes momentaalselt. Seal seisis heleblondide juustega keskmist kasvu naine, seljas helelilla minikleit, jalas mustad ülepõlvepõlvikud ja kõrge kontsaga poolsaapad. Naine tundus noor, kuid tema suhtumine kui vanainimese oma. Vaevalt oli uks lahti vajunud, kui traktaat algas: "Mida olen ma sulle rääkinud hilinemisest? Aeg on raha, Leon! Kui tahad oma kallite võrride jaoks raha saada, pead seda teenima! Kas ma kasvatasin sinust sellise..." Siinkohal märkas naine Romeo selja taga seisvat Kathy't ning tema näoilme muutus sõbralikuks. "Ja kes oled sina?" küsis blond naine maheda häälega.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 5, 2010 20:46:48 GMT 3
Kathleen ehmus naise äkilisest käitumisest. "Ma.." sõnas ta, köhatas siis hääle puhtaks ja naeratas naisele. "Ma olen Alix Kathleen Collins, Romeo sõbranna ning fotograaf." Sõbranna märkuse kohapeal heitis neiu Rom'ile pilgu ning pikka aega mõtles Alix, kas lisada ka sõna fotograaf. "Algaja," lisas ta veel viimasel minutil ning naeratas. Naine tekitas temas aukartust.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 5, 2010 20:51:37 GMT 3
"Tule sisse," viipas naine Kathy korterisse. "Tulid just õigel ajal - mõned modellid on seal eemal, võid nendega juttu ajada. Mina olen Amanda Byron, aga sa võid mind kutsuda lihtsalt Mandaks," lisas naine silmapilgutusega. "Kuni ma Leoniga paar asja selgeks räägin..." omandas naine hoopis teise hääletooni, mis oleks võinud kassi tappa.
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 5, 2010 20:54:57 GMT 3
Kathleen astus korterisse ning noogutas naisele. "Olgu," sõnas ta ja jalutas modellideni, nagu Amanda oli käskinud. Nood võtsid neiu sõbralikult vastu, arvates, et Alix on üks nende seast. Vaikselt üritas neiu selgeks teha, et tema tuli lihtsalt sessi vaatama. Sisimas lootis ta, et Amanda riidleb kiirelt Romeoga ära ja noormees võtab ta oma kaitsva tiiva alla. Kathly tundis end veidi ebamugavalt, kuid ta ei lasknud sellel välja paista.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 5, 2010 21:06:39 GMT 3
"Emaaa..." venitas Romeo solvunult. 19 ja saab ikka emalt peapesu? Samas... Emps luges hiljuti mingit raamatut, kuidas end lapse silmis maksma panna, ja üritab nüüd olla suur kuri emme, olgugi et ta oli veel üpris noor. "Ma tõin Kathy siia, sellepärast jäin hiljaks." "Ja lased teistel enda järelt oodata? Kas ma sellise matsi sinust kasvatasingi? Nüüd kiirelt!" näitas naine maniküüritud sõrmega ühe ukse poole. Romeo noogutas napilt ja lonkis üle suure ruumi. Kathleeni juures ta peatus. "Anna andeks... Vahel võib ta olla tõeline diktaator."
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 5, 2010 21:11:36 GMT 3
Kathleen lõi naeratades käega. "Pole viga, eks iga ema on erinev," sõnas ta ning patsutas õrnalt poisile õlale. "Aga nüüd tee, mida ta käsib - ma ei tahaks oma uuest sõbrast samal päeval ilma jääda," muigas neiu seejärel.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 5, 2010 21:21:26 GMT 3
"Kui sa tahad siin paar tundi istuda..." kahtles Romeo. "Siin võib tõsiselt igav olla." "Leon!" käratas ms Byron kaamera objektiivi sättides. "Pean minema. Vabandust." Romeo kadus ühe valge ukse taha ja ilmus mõne aja pärast, peas hoopis teine soeng ja seljas väga uue väljanägemisega riided. Tema näole oli puudrit pandud. Noormees aevastas. "Kuradi aerosoolid."
|
|